- 21 Şubat 2014
- 875
- 633
- 34
Hamilemisin canım şu an. Aynen herkesin yımurtalama tarihi sabit olmuyormuş.sırs geldi bugunu yarını ertesi günü değerlendirmek :)Bende geçen ay telefon uygulamasına göre hareket etmiştim ama hamile kalamadım. Sonra bu ay ovulasyon testi denedim ve telefonda tahmini olarak gösterilen sürede çok daha önce yumurtladığımı öğrendim. Yani ben telefondaki günlere göre davransam iş işten geçmiş olcakmış. İnternete falan güvenme yani canım, testler en doğrusu. İnş bu ay hamiş olursun.
Hamilemisin canım şu an. Aynen herkesin yımurtalama tarihi sabit olmuyormuş.sırs geldi bugunu yarını ertesi günü değerlendirmek :)
Nasil yaniSanki hamilesin cnm
Banada oyle geldi canim 15.16 gibi az kaldi bizim batlaradaallah allah neden seninkiler hep böyle oluyor, galiba 5-6 . olanlar koyulaşmış sonra yavaş yavaş azalıyor gibi. sanırım. Bende çift çizgiden sonra hemen çok silikleşmişti.
Benimle 9 mayıs. Aynı denemelerde bulunmuşuz geçen ay internete göre bu ay ovulasyon testine göre hadi bakalım heyecanla bekleyelimYok değilim bende bekliyorum bu ay. Bat 5 mayıs :) Bu ay 2. Denememiz daha
Benim iki kızım var. Mide kanseri oldugum söylendi (İyi huylu kitle) Kalp rahatsızlıgım var. Bu yüzden 3 bebegi düşünmüyordum.11 yıl sprail korundum.Bu sene midemdeki kitlenin yok olduğunu ögrendiğim ay, gidip spraili çıkardım. Hormon tahlili yapıldı ve yaş'dan dolayı, hamile kalman sıkıntı olabilir dedi doktorlar.Birşey sorabilir miyim, bu klomen i çok duyuyorum. Bunu neye dayanarak kullanıyorsunuz yani deneyip başarısız kaldıktan sonra mı veriyor doktor?
Senin testlerin hepside çiftçizgi bir kan verseydin acildeNasil yani
Ama daha 10 gun var bataSenin testlerin hepside çiftçizgi bir kan verseydin acilde
Oznm bekleyecen cnm ben sandım ki batın geçmişAma daha 10 gun var bata
Banada oyle geldi canim 15.16 gibi az kaldi bizim batlarada
doğurganlık dönemi gelenler nerelerdesiniz döngünüzzzz kaç gün sürüyor 25 sürenler kaçıncı günleri degerlendirceksiniz ovulasyon testine kaçıncı günde baslionuz
peki kac gun suruyo senin cnmCanım ben 16 tane aldığım için ovulasyon testine reglim bitince başladım. Ve regl başlamasından 10 gün sonra çift çizgiyi yakaladım. Normalde telefonda kullandığım programa kalsa 23 nisanda doğurgan dönemim ama ben 18 inde çift çizgiyi gördüm. O yüzden bence sende reglin bitince başla, geçe bırakma.
peki kac gun suruyo senin cnm
canım bu testleri günde bir kez mi yaptın? eğer öyleyse hamile olabilirsin gercekten çünkü lh testinin 8 gün ardarda poztif olması mümkün değil. ama gebeysen de pozitif cıkıyor.
yok döngün kaç gün 25 miNey kaç gün sürdü canım, reglim mi. 3 gün sürdü o .
canım bu testleri günde bir kez mi yaptın? eğer öyleyse hamile olabilirsin gercekten çünkü lh testinin 8 gün ardarda poztif olması mümkün değil. ama gebeysen de pozitif cıkıyor.
yok döngün kaç gün 25 mi