Mumkun cnm tabii eger dollenme olduysa...benim bat a 7 gun kala çıktı...Kızlar bata 5 gün var. İliskinin üstünden 9 gün gecmis , test sonuç vermez gibi geliyo mantıkenbazılarınız 4-5 gün kala testte öğrenmiş hamileliği gerçekten mümkün mü iliskiden 9/10 gün sonra testte çıkması?
İdrar testinde mi kanda mı? Sağol cnm bi tane erken gebelik testi vardı evde nasıl olsa çıkmaz diye yapmamıştım akşam yapayımMumkun cnm tabii eger dollenme olduysa...benim bat a 7 gun kala çıktı...
Kızlar benim bata 2 gün kaldı.. bugün sabah test yaptım, negatıf çıktı. Az önce de beyaz beraberınde açık kırımızı zervix gördüm. Çok minimal dı.. reglime işaret herhalde. Çok üzğünüm[/QUOT bekle canim belikde guzel haverler verirsin.iki gun var daha bata
Senin ikinci mi olacak canim hayırlısıyla ?Önce kahve leke gelir yavaş yavaş rengi koyulaşır cnm . Bat 21 22 si aslında bazen bir iki gün geç geliyo diye öyle yazdırmıştım . Karnımda ağrıyo devamı gelmesin diye dua ediyorum .
Evet canim. İlk hamileliğimde de yine böyle ramazan ayına denk gelmisti. Bat iki gün geçti öğlen yaptim test net cikmisti.İnşallah hamileyiZdir cnm. Bakalım olmazsa yarın ilk idrarla ya da yarın iftardan önceki idrarla yaparım. Oruçta ters oluyor tüm gün susuz kalınca iftar öncesi idrar daha konsantre olur diye düşünüyorum.??
İnşallah cnmmm..
Canim demekki kimyasal oldu sifirlandi belki degerin o yuzden ikinci cizgi cikmamistir baska bir test de dene istersen reglin gelmezse yarin bir kanda baktir tekrarKizlar bu gun test yaptim neqativ cikti kimyasalmi acaba ?halbuki iki gun evvel farkli markalar da pozitiv cikmisdi hemde beklemeden.kan degerimde 6 cikti ama bu gun neqativ birazcik umudum vardi oda gitti artik
Benimde 27 mayis sadece gogus hassasiyeti varBenim bat 27 ya da 29 mayıs, hiç bi belirti yok şimdilik ama umudum dA yok
Benim ki normal testti canım idrar testi... yani kesin belli olut diye birşey yok ama ben dayanamamistimİdrar testinde mi kanda mı? Sağol cnm bi tane erken gebelik testi vardı evde nasıl olsa çıkmaz diye yapmamıştım akşam yapayım
Benimde :) aynıyız bende 1 gün sonra olucamBenimde 27 mayis sadece gogus hassasiyeti var
Peki kimyasal olunca dusuk olmuyormu?kan falan olmuyormu?Canim demekki kimyasal oldu sifirlandi belki degerin o yuzden ikinci cizgi cikmamistir baska bir test de dene istersen reglin gelmezse yarin bir kanda baktir tekrar
Benimde 27 mayis sadece gogus hassasiyeti var
Doktorunla bi konus bakalim canim..kimyasal gebelik nasil oluyor bilmiyorum ama degerin azalıyormus..olmadi tekrar kan vereceksinKizlar bu gun test yaptim neqativ cikti kimyasalmi acaba ?halbuki iki gun evvel farkli markalar da pozitiv cikmisdi hemde beklemeden.kan degerimde 6 cikti ama bu gun neqativ birazcik umudum vardi oda gitti artik
Gölge gibi belli birşey var gözüküyor hadi gözün aydın canımKızlarrr... adetten 5 gün önce kanda negatif çıktı. Adetim şu an beş gün gecikti test yaptım. Ve sanırım hamileyim ama silik görünüyor. Gerçekte daha belirgin. Sanırım geç döllenme. Bir kaç gün sonra tekrar yapacağım
evet canım görüyorum silik çizgiyi bence hamilesin tebrik ederimKızlarrr... adetten 5 gün önce kanda negatif çıktı. Adetim şu an beş gün gecikti test yaptım. Ve sanırım hamileyim ama silik görünüyor. Gerçekte daha belirgin. Sanırım geç döllenme. Bir kaç gün sonra tekrar yapacağım
Amiiinn sağol inşallah bu kez kucağıma alırım ne olur dua edinGölge gibi belli birşey var gözüküyor hadi gözün aydın canım
Çoook teşekkür ederim inşallah bir sorun çıkmazevet canım görüyorum silik çizgiyi bence hamilesin tebrik ederim