Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de adetten önce kahverengi leke gelirdi. Bir kaç gün geldi sonra bat günümden beri kremsi akıntı geliyorYa normalde gecikmez benim 1-2 en cok ama bilemedim ya parça parça beyaz akıntı gelmesi kar gibi su gibi değil ve meme ucu hassasiyeti falan kafamı karıştırdı neyse sonuc cıkardı gerçi hiçbişey yok değilim kabullenmem lazım..
Hiç belli olmaz olacagı varsa olur :)Herkese merhaba, bat 31 mayıs. Çok çok üstüne düşmedim ama bekliyoruz :)
Ya benimde akıntım bitmedi bi türlü kar rengi kremsi birşey rahatsız etmeye başladı beni zaten üzüldüm adetim çok gecikmese bariBenim de adetten önce kahverengi leke gelirdi. Bir kaç gün geldi sonra bat günümden beri kremsi akıntı geliyor
Eğer hamile değilsen umarım hemen olursun ki diğer aya hazırlarsın kendi. Hamile isen de inşallah hemen belli olur :)Ya benimde akıntım bitmedi bi türlü kar rengi kremsi birşey rahatsız etmeye başladı beni zaten üzüldüm adetim çok gecikmese bari
Yarın sabah ilk idrarla yap bence :)Bata 4 gün kaldı kızlar. Prediktör yapayım mı sizceee? Karın ve yum.bölgemde kasılma ve batmalar mevcut. 2 gündür de hafif bir kabızlık söz konusu. Bazen başım dönüyor. İçim çekiliyor gibi. Ama malum oruç da olunca karışıyor. (Gerçi açlığa dayanıklıyımdır elh.) 18.gün LH pik yaptı. 16-19-20-22 çalışma günlerimiz. Yorumları bekliyorum :)
Yarın sabah ilk idrarla yap bence :)
Amin canım inşallah herkesin gönlünden geçen olsun bir an önceEğer hamile değilsen umarım hemen olursun ki diğer aya hazırlarsın kendi. Hamile isen de inşallah hemen belli olur :)
Ben de senin gibiyim canım. Oruç beni çok zorlamazdı normalde. Ama bu kez çok halsiz kalıyorum. Hâlâ alışamadım.Bata 4 gün kaldı kızlar. Prediktör yapayım mı sizceee? Karın ve yum.bölgemde kasılma ve batmalar mevcut. 2 gündür de hafif bir kabızlık söz konusu. Bazen başım dönüyor. İçim çekiliyor gibi. Ama malum oruç da olunca karışıyor. (Gerçi açlığa dayanıklıyımdır elh.) 18.gün LH pik yaptı. 16-19-20-22 çalışma günlerimiz. Yorumları bekliyorum :)
Önce kahve leke gelir yavaş yavaş rengi koyulaşır cnm . Bat 21 22 si aslında bazen bir iki gün geç geliyo diye öyle yazdırmıştım . Karnımda ağrıyo devamı gelmesin diye dua ediyorum .Normalde reglin bu şekilde mı gelir canım? Senin bat da 24 mayısmış. Belki adet kanaması değildir. Öyleyse de üzülme. Rabbim en iyisini bilir. Vardir bunda da hayr.
Olumlu düşün inşallah pozitif çıkarTamam inşallah. Ama çok korkuyorum yaa anlatamam elimde üç adet prediktörle kala kaldım
Amiiinnnn inşallahAmin canım inşallah herkesin gönlünden geçen olsun bir an önce
Dur bakalim..bi kac gun daha bekle..batima 10 gun var ve ben test yapmaya korkuyorum..bi kac kere reglm bi hafta gecikti.tamamen pakolojik.beynm vucudumu yonlendiriyor resmen..hayirlisi..Bu sabah test yaptım adetim 2 gün gecikmişti hala da olmadım bebetime diye bir marka gebelik testiyle yine negatif demekki hiçbişey yok
Kan testi yaptir..gercegi ogrenince vücut normal tepkiler vermeye basliyor..Ya normalde gecikmez benim 1-2 en cok ama bilemedim ya parça parça beyaz akıntı gelmesi kar gibi su gibi değil ve meme ucu hassasiyeti falan kafamı karıştırdı neyse sonuc cıkardı gerçi hiçbişey yok değilim kabullenmem lazım..
Vala cok güzel degerlendirmissin hayirlisi...insalah gebesindir..Bata 4 gün kaldı kızlar. Prediktör yapayım mı sizceee? Karın ve yum.bölgemde kasılma ve batmalar mevcut. 2 gündür de hafif bir kabızlık söz konusu. Bazen başım dönüyor. İçim çekiliyor gibi. Ama malum oruç da olunca karışıyor. (Gerçi açlığa dayanıklıyımdır elh.) 18.gün LH pik yaptı. 16-19-20-22 çalışma günlerimiz. Yorumları bekliyorum :)
Ben de senin gibiyim canım. Oruç beni çok zorlamazdı normalde. Ama bu kez çok halsiz kalıyorum. Hâlâ alışamadım.
Olumlu düşün inşallah pozitif çıkar
Vala cok güzel degerlendirmissin hayirlisi...insalah gebesindir..
Evet ama artık kan testiyle falan uğraşmak istemiyorum kendim kabullendim zaten olsa mutlaka çıkardı adete odakladım kendimi hayırlısı daha takip etmicemKan testi yaptir..gercegi ogrenince vücut normal tepkiler vermeye basliyor..