Hadi inşallah rabbim nasip eylesin bende 8 aydır evliyim hic korunmadik neden olmuyor anlamış değilim hormon tahlili de yaptirdim birşey çıkmadı değerlerim normal sadece idrar yollarımda enfeksiyon var her türlü tedavi gördüm ama geçmedi bir türlü acaba ondan mi olmuyor bilmiyorum1.5 yıldır evliyim 5 aydır korunmuyoruz ama ilk defa bu ay takip ettim yumurtlama günlerimi
Hakkimizda hayirlisi olsun inşallah canım hepimizin.Aynı belirtiler bendede var adere son 1 2 gün göğüslerimde garip bi sızı var birde
Haklisin ya..oyle cok isteyince cok uzerine düşünce her seyden çekiyoruz. ..Valla düşünüyorum da tarladan çalışan kadınlar ağır iş yapan kadınlar gayette doğuruyor. Biz çok pimpirikleniyoruz
Bat 31 mayisyasmin89 beni de ekler misin bat 24 mayis
Valla düşünüyorum da tarladan çalışan kadınlar ağır iş yapan kadınlar gayette doğuruyor. Biz çok pimpirikleniyoruz
Biraz önce lavoboya gittim iç çamaşırımda turuncumsu leke vardı . Bu ayda olmadıysa çok üzüldüm . Şuan resmen yıkıldım . Adet ağrılarım başladı . Kendime belirti arıyormuşumHakkimizda hayirlisi olsun inşallah canım hepimizin.
Çok degisik birsey ya. Ben de göğüslerde hassasiyet sızı olmuyor diye düşünüyorum. Bir anda sızı geliyor. Kendimi dinliyorum resmen
Normalde reglin bu şekilde mı gelir canım? Senin bat da 24 mayısmış. Belki adet kanaması değildir. Öyleyse de üzülme. Rabbim en iyisini bilir. Vardir bunda da hayr.Biraz önce lavoboya gittim iç çamaşırımda turuncumsu leke vardı . Bu ayda olmadıysa çok üzüldüm . Şuan resmen yıkıldım . Adet ağrılarım başladı . Kendime belirti arıyormuşum
Benim de adetten 5 gün önce kan testinde negatif çıktı. Adetim 5 gün gecikti belki geç döllenme vardır umuduyla bekliyorum bugün test yapacağım. Sen de bekle bakalım belki sonra çıkarBu sabah test yaptım adetim 2 gün gecikmişti hala da olmadım bebetime diye bir marka gebelik testiyle yine negatif demekki hiçbişey yok
Anlamıyorum deliricem resmen az önce beyaz parça gibi akıntı geldi yine gögüs uçlarım hassas hala ama ne hamileyim ne de adet olabiliyorum çok can sıkıcı yaBenim de adetten 5 gün önce kan testinde negatif çıktı. Adetim 5 gün gecikti belki geç döllenme vardır umuduyla bekliyorum bugün test yapacağım. Sen de bekle bakalım belki sonra çıkar
Bu sabah test yaptım adetim 2 gün gecikmişti hala da olmadım bebetime diye bir marka gebelik testiyle yine negatif demekki hiçbişey yok
Normalde adetiniz gecikir mi kızlar?Benim de adetten 5 gün önce kan testinde negatif çıktı. Adetim 5 gün gecikti belki geç döllenme vardır umuduyla bekliyorum bugün test yapacağım. Sen de bekle bakalım belki sonra çıkar
İnşallah hamilesindir adet olana kadar bekle en azından gecikti bi Umut varAnlamıyorum deliricem resmen az önce beyaz parça gibi akıntı geldi yine gögüs uçlarım hassas hala ama ne hamileyim ne de adet olabiliyorum çok can sıkıcı ya
canim merakla bekliyorum senin sonucu, hemen yaz olur muİnşallah hamilesindir adet olana kadar bekle en azından gecikti bi Umut var
Hayır benim hiç gecikmez sadece düşüğün ikinci ayında 11 gün gecikti onun üstüne iki kez adet oldum hepsi de tam zamanındaydı bakalım inşallah gelmezNormalde adetiniz gecikir mi kızlar?
Yazacağım hemen inşallah vardır dua edin inşallah vardırcanim merakla bekliyorum senin sonucu, hemen yaz olur mu
Ya normalde gecikmez benim 1-2 en cok ama bilemedim ya parça parça beyaz akıntı gelmesi kar gibi su gibi değil ve meme ucu hassasiyeti falan kafamı karıştırdı neyse sonuc cıkardı gerçi hiçbişey yok değilim kabullenmem lazım..Normalde adetiniz gecikir mi kızlar?
İnşallah canım. Bekliyoruz guzel haberlerini :)Hayır benim hiç gecikmez sadece düşüğün ikinci ayında 11 gün gecikti onun üstüne iki kez adet oldum hepsi de tam zamanındaydı bakalım inşallah gelmez
İnşallah inşallah heyecanlandım çok ama zaman geçmiyor daha 5 saat var :)İnşallah canım. Bekliyoruz guzel haberlerini :)