- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
İnsallah regl olmayiz gelsin bebisler artikBenimde :) aynıyız bende 1 gün sonra olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah regl olmayiz gelsin bebisler artikBenimde :) aynıyız bende 1 gün sonra olucam
Normal adet gibi oluyormuşPeki kimyasal olunca dusuk olmuyormu?kan falan olmuyormu?
Kızlarrr... adetten 5 gün önce kanda negatif çıktı. Adetim şu an beş gün gecikti test yaptım. Ve sanırım hamileyim ama silik görünüyor. Gerçekte daha belirgin. Sanırım geç döllenme. Bir kaç gün sonra tekrar yapacağım
Evet çok istiyordum çok şükür oldu sanırım Kan a yarın baktırayım diyorum inşallah düzenli ilerler herşey isteyen herkese nasip etsin hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumyaa canım o kadar çok sevindim ki ne kadar beklediğini biliyorum rabbim sonunda sesini duydu çok mutlu oldum gerçekten hadi kan vermeye git inşallah güzel değerler çıkar
Evet çok istiyordum çok şükür oldu sanırım Kan a yarın baktırayım diyorum inşallah düzenli ilerler herşey isteyen herkese nasip etsin hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Canim tebrik ederim hayirli olsunKızlarrr... adetten 5 gün önce kanda negatif çıktı. Adetim şu an beş gün gecikti test yaptım. Ve sanırım hamileyim ama silik görünüyor. Gerçekte daha belirgin. Sanırım geç döllenme. Bir kaç gün sonra tekrar yapacağım
ben de çok istiyorum ama eşimin ailesiyleyiz şu an kimsenin bilmesini İstemiyor eşim o yüzden benimle olsun da bebeğim bir gün geç bakayım sabrederiminşallah güzel haberler alırsın canım ama bence bugün git yarını bekleme
Çok teşekkür ederim inşallah herşey düzenli ilerlerCanim tebrik ederim hayirli olsun
ben de çok istiyorum ama eşimin ailesiyleyiz şu an kimsenin bilmesini İstemiyor eşim o yüzden benimle olsun da bebeğim bir gün geç bakayım sabrederim
Tabi ki veririm eşim kimseye söyleme dedi ama sanırım ben tüm dünyaya duyurdum :)tamam canım yarın muhakkak haber ver sonuç çıkınca
Kızlarrr... adetten 5 gün önce kanda negatif çıktı. Adetim şu an beş gün gecikti test yaptım. Ve sanırım hamileyim ama silik görünüyor. Gerçekte daha belirgin. Sanırım geç döllenme. Bir kaç gün sonra tekrar yapacağım
Çok teşekkür ederim inşallah tüm isteyenlere nasip eder Allah bu haberi alan herkes saglıkla kucağına alsın düşüğün acısını bildiğim için korkuyorum birazGayet görünüyor cnm. Çok sevindim hayırlı olsun :)
Çok teşekkür ederim inşallah tüm isteyenlere nasip eder Allah bu haberi alan herkes saglıkla kucağına alsın düşüğün acısını bildiğim için korkuyorum biraz
Evet ilk bebeğim olacak daha 8 aylık evliyiz hatta bugün tam 8.ayımız :)ben geçen sefer çok dillendirdim herkese duyurdum. ikinci ayımda hamile kalmıştım keseyi gördük düşük yaptım 5 ay önce düşük yaptım Allah kimseye yaşatmasınAllah içine sinerek tamamına erdirsin cnm. İlk bebeğin mi olacak nasipse? Bu arada eşine katılıyorum, çok dillendirmeyin. Bir şey çok dillendiğinde mutlaka nazar oluyor.
amin kalp atışı duyana kadar söyleme canımEvet ilk bebeğim olacak daha 8 aylık evliyiz hatta bugün tam 8.ayımız :)ben geçen sefer çok dillendirdim herkese duyurdum. ikinci ayımda hamile kalmıştım keseyi gördük düşük yaptım 5 ay önce düşük yaptım Allah kimseye yaşatmasın
Insaallah bu sefer kotu birsey olmayacak hep olumlu dusun kendini ve minigini strese sokma hayirli olsun saglikla kucagina al insaallah :)Evet çok istiyordum çok şükür oldu sanırım Kan a yarın baktırayım diyorum inşallah düzenli ilerler herşey isteyen herkese nasip etsin hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Biz de öyle düşünüyoruz inşallah görürüz o günleri :)amin kalp atışı duyana kadar söyleme canım
Güzel dileklerin tavsiyen için çok teşekkür ederim :) amin inşalllah pozitif olayım ki güzel şeyler olsun :)Insaallah bu sefer kotu birsey olmayacak hep olumlu dusun kendini ve minigini strese sokma hayirli olsun saglikla kucagina al insaallah :)
Çok teşekkürler amin inşallah Allah isteyen herkese nasip ederCanim tebrik ederim ya bizlere de dua et insallah hamis olmayan bir kisi bile kalmayacak