Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben biraz başlarda yazmıştım ben de bekliyordum kızlar..
Ve bugün test yaptım..
Eğer kesinleşirse sanırım ben de gebe kalabilenlerden olucam..
İğnenin 12. günü bugün yaptığım testte hayalet pembe çizgiyi gördüm..
Dün bildiğiniz bembeyaz negatifti.
Bugün silik de olsa çıktı.

Hayırlısı olsun canım, ben gördüm silik çizgini.

Merhaba benim de 4 gün kaldi belirtin falan var mi
Merhaba, evet var ama psikolojik mi bilmiyorum. Yemeklerden sonra midem bulanıyor, çikolata çok sevdiği halde hep yediğim çikolatayı bitiremedim mesela. Göğüs ağrısı ve uçlarında belirginleşme. Alt karın ağrısı. Uyku hali. Bir de bekleyişin verdiği gerginlik sende var mu belirti, hemen hemen aynı günü bekliyoruz demek ki.

Bende uyku hali var birde bikac gun once sol kasigima cok kotu ağrı girdi yere yigildim resmen hareket edemedim bi 5 dakika onun disinda gogsumde hafif ağrı var cok degil birde adet sancisi gibi sancim oluyor.umitlenmiyorum ama pek

Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz? Şuanda adetime 10 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım bugün betaHCG 2 çıktı biliyorum çok erken ama dayanamadim kan pıhtılaşması var bu yüzden eğer varsa gebelik bir an önce kan sulandırıcıya başlamalıyım.2 ay üst üste dusugum oldu bu yüzden erken davrandim. Yükselirmi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Kızlar adetin 3. Günü test yaptırdım sonuçlar böyle netten baktım fsh yüksek galiba doktora göstermedim sonuçları yorumlayabilir misiniz acaba

Eki Görüntüle 2159162 Kızlar adetin 3. Günü test yaptırdım sonuçlar böyle netten baktım fsh yüksek galiba doktora göstermedim sonuçları yorumlayabilir misiniz acaba
Canim endiselenme ama fsh ve estradiol biraz yüksek çıkmış. Insallah ilacla normale gelir. Ümitsiz olma, hormonlarım tam çıktığı halde gebe kalamayanda var, sorunun ne olduğunu bulamayanda...

Canim endiselenme ama fsh ve estradiol biraz yüksek çıkmış. Insallah ilacla normale gelir. Ümitsiz olma, hormonlarım tam çıktığı halde gebe kalamayanda var, sorunun ne olduğunu bulamayanda...
Teşekkürler canım da daha öncesinde başka testler yaptırmıştım kimyasaldan sonra doktor bi sorun yok demişti şimdi bunu öğrenince netten bakıp moralim bozuldu ama bakalım nasip adet olunca tekrar yaptırıp ilaca başlarım inşallah

Eki Görüntüle 2159162 Kızlar adetin 3. Günü test yaptırdım sonuçlar böyle netten baktım fsh yüksek galiba doktora göstermedim sonuçları yorumlayabilir misiniz acaba
Yaşın kaç canim.fsh hormonu ve diger hormonlarin cogu beyine bagli calisiyor stres hormonlarda dalgalanmaya neden oluyormus benim fsh 9 cikmisti doktor oyle soyle soyledi

Yaşın kaç canim.fsh hormonu ve diger hormonlarin cogu beyine bagli calisiyor stres hormonlarda dalgalanmaya neden oluyormus benim fsh 9 cikmisti doktor oyle soyle soyledi
29 yaş canım şimdi netten baktım testere dişli Aslan pençesi fsh düşürüyormuş yarın alıp başlamayı düşünüyorum inşallah kullanan çok kişi faydasını görmüş bakalım artık

Evet bende kullandim gecen ay reglim hic gecikmedi hormonlari duzenledigi icin tam zamaninda getiriyor tadida kotu degil cay gibi demleyip iciliyor.ben tekrar baktirmadim hormonlara ama etkisi vardr bir ay kullan sonraki ay birdaha test yaptr bence

Kızlar benimde tahmini bat 27 haziran pko lu olduğum için tahmini en erken ne zaman test yapsam bilmiyorum yaklaşık 3 yildir evliyiz 2 yıldır Rabbim den istiyoruz

Evet bende kullandim gecen ay reglim hic gecikmedi hormonlari duzenledigi icin tam zamaninda getiriyor tadida kotu degil cay gibi demleyip iciliyor.ben tekrar baktirmadim hormonlara ama etkisi vardr bir ay kullan sonraki ay birdaha test yaptr bence
Benim reglim gayet düzenli aslında iki kez doğal yolla hamile kaldım ama ikisi de kimyasal oldu bakalım bi de bunu deneyeceğim artık bir yandan da ya şimdi hamileysem bi zararı olur mu diyorum reglime bir hafta var daha aklımda deli sorular

Bende uyku hali var birde bikac gun once sol kasigima cok kotu ağrı girdi yere yigildim resmen hareket edemedim bi 5 dakika onun disinda gogsumde hafif ağrı var cok degil birde adet sancisi gibi sancim oluyor.umitlenmiyorum ama pek
Bu ay ben de pek ümitli değilim. Zaten bu ay 3. Kez klomen kullandım. 3 ay ilaçlara ara vereceğiz olmazsa. Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…