- Konu Sahibi rainbow4607
-
- #1.281
pkos oldugum icin olabilir canim zaten belirli buyukluge gelebiliyor devami olmuyorCanım inşallah dün pik olmuştur.ama benim geçen ay böyleydi.doktor bana yumurta zaten belli bir büyüklüğe ulaşmamış .yumurtlamamışsın den dedi.
Canım adete 6 günün varken yapmışsın. Benim ilk hamileliğimde 4 gün kala çıktı gebelik testinde. Bunda da bayram öncesi 1 hafta kala bi denedim çıkar mı acaba diye çıkmadı. 4 gün kala silik çıktı ertesi gün daha koyu çıktı. En az 4 gün kala yapmanı tavsiye ederim. Hatta bazı gebeliklerde adet geçtikten sonra çıkabiliyor. Erken gebelik testleri 6 gün kala çıkabiliyormuş güya ben hiç kullanmadım ama üzerinde öyle yazıyor. Burdan okuduğum kadarıyla pek memnun kalınmıyor. Çok da sabırsızlanırsan tavsiyem kanda beta hcg baktır çünkü beta hcg nin idrara geçmesi için bir süre gerekiyor kanda daha erken öğrenebilirsin. Sağlıklı bir sonuç almak için birkaç gün beklersen çok daha iyi olur. Hayırlısı olsun.Kızlar benimde adetinin 19.günü çok halsizim tansiyonum düşük.acaba hanilemiyim diye hamilelik testi yaptım normal olandan.tabi ki tek çizgi negatif.acaba çok mu erken.bu arada döngüm 25 gün
Sagolasin canım benim.pek umudum yok.Ama Rabbim hayırlısını versinCanım adete 6 günün varken yapmışsın. Benim ilk hamileliğimde 4 gün kala çıktı gebelik testinde. Bunda da bayram öncesi 1 hafta kala bi denedim çıkar mı acaba diye çıkmadı. 4 gün kala silik çıktı ertesi gün daha koyu çıktı. En az 4 gün kala yapmanı tavsiye ederim. Hatta bazı gebeliklerde adet geçtikten sonra çıkabiliyor. Erken gebelik testleri 6 gün kala çıkabiliyormuş güya ben hiç kullanmadım ama üzerinde öyle yazıyor. Burdan okuduğum kadarıyla pek memnun kalınmıyor. Çok da sabırsızlanırsan tavsiyem kanda beta hcg baktır çünkü beta hcg nin idrara geçmesi için bir süre gerekiyor kanda daha erken öğrenebilirsin. Sağlıklı bir sonuç almak için birkaç gün beklersen çok daha iyi olur. Hayırlısı olsun.
Gozun aydin canim darisi bana ve tum isteyenlerin basina ins
Çok güzel hayırlı olsun canım seninle aynıyız bat 22 haziran değil mi? Birşey sorucam sana tahmini doğum zamanı hesapladın mı hiç? başka sitelerde hesaplayınca 1 mart, kadınlarkulubunde hesaplayınca 2 mart çıkıyor. Tam 40 hafta aslında 1 mart. İlk hamileliğimde benim sat 1 mayıstı beklenen 5 şubattı bu sitede de öyle görünüyordu şimdi bakıyorum 6 şubat olarak görünüyor. 40 hafta bitip ertesi günü baz alıyor. İşin ilginci 5 şubat beklerken 6 şubatta gelmişti benim kız ilk kontrolde ultrason ölçümlerine göre doktorun belirlediği tarih önemli olacak ama insan yine de hesaplıyor
Amin canım tum isteyenlere versin Rabbim ama inanç cok onemli kendinize hep bebeğim olacak diye telkin edin asla kötü dusunmeyin ve dilinizle soylemeyin dua hukmune geçiyorGozun aydin canim darisi bana ve tum isteyenlerin basina ins
Çok güzel hayırlı olsun canım seninle aynıyız bat 22 haziran değil mi? Birşey sorucam sana tahmini doğum zamanı hesapladın mı hiç? başka sitelerde hesaplayınca 1 mart, kadınlarkulubunde hesaplayınca 2 mart çıkıyor. Tam 40 hafta aslında 1 mart. İlk hamileliğimde benim sat 1 mayıstı beklenen 5 şubattı bu sitede de öyle görünüyordu şimdi bakıyorum 6 şubat olarak görünüyor. 40 hafta bitip ertesi günü baz alıyor. İşin ilginci 5 şubat beklerken 6 şubatta gelmişti benim kız ilk kontrolde ultrason ölçümlerine göre doktorun belirlediği tarih önemli olacak ama insan yine de hesaplıyor
Ben hesaplamadım daha bakayım canim kan vermeye gittim netlessin istiyorum bu arada kacıncı bebek geliyor bizde 3. Olucak insallahÇok güzel hayırlı olsun canım seninle aynıyız bat 22 haziran değil mi? Birşey sorucam sana tahmini doğum zamanı hesapladın mı hiç? başka sitelerde hesaplayınca 1 mart, kadınlarkulubunde hesaplayınca 2 mart çıkıyor. Tam 40 hafta aslında 1 mart. İlk hamileliğimde benim sat 1 mayıstı beklenen 5 şubattı bu sitede de öyle görünüyordu şimdi bakıyorum 6 şubat olarak görünüyor. 40 hafta bitip ertesi günü baz alıyor. İşin ilginci 5 şubat beklerken 6 şubatta gelmişti benim kız ilk kontrolde ultrason ölçümlerine göre doktorun belirlediği tarih önemli olacak ama insan yine de hesaplıyor
Ay bende 3. Istiyorum benim oglum 8 kizim 6 yasinda onlar ikiz gibi buyuduler halada ikiz gibiler bunu tadini cikara cikara buyutucem Allah nasip ederse insBen hesaplamadım daha bakayım canim kan vermeye gittim netlessin istiyorum bu arada kacıncı bebek geliyor bizde 3. Olucak insallah
Oy maşallah 3 müBen hesaplamadım daha bakayım canim kan vermeye gittim netlessin istiyorum bu arada kacıncı bebek geliyor bizde 3. Olucak insallah
Benim kilerde ikiz gibi büyüdü ler maşallah biri 7 digeri 6 yasında artık 3. Olsun istiyoduk nasib bu zamanaymiş dilerim seninki de nasib olur bu arada kan testimsonucu cikmadı ama ben hamile psikolojisine girdim inş test ler yaniltmamistir Hakkimizda hayirlisi olsun hepimizinAy bende 3. Istiyorum benim oglum 8 kizim 6 yasinda onlar ikiz gibi buyuduler halada ikiz gibiler bunu tadini cikara cikara buyutucem Allah nasip ederse ins
Seninkiler kac yasinda
Ideal aralikdaymiş 3 yaş cok iyi benimkilerde 1 yaş vardı zorlandım çok bakalim bunda hepberaber buyütücez insallahOy maşallah 3 mübenim 2. bebek. İlki kız 2.5 yaşına yaklaştı işte diğeri doğacağı zaman 3 yaşını geçmiş olacak kısmetse. Tek kalmasın bir kardeşi olsun istedim
Ins canim Allah gonlune gore versin.Hamile oldugunu anlayinca zaten hemen saniyeler icinde hal ve hareketler degisiyo bi agir hareket etmeler basliyo yavas egilmeler dogrulmalarBenim kilerde ikiz gibi büyüdü ler maşallah biri 7 digeri 6 yasında artık 3. Olsun istiyoduk nasib bu zamanaymiş dilerim seninki de nasib olur bu arada kan testimsonucu cikmadı ama ben hamile psikolojisine girdim inş test ler yaniltmamistir Hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin
Aynen öyle dun çarşı gezdim baya ama simdi çıkmam galiba aslında isjn sırrı uzerine cok duşmemek de lazim orta yolu bulmalı hatta 4 ay once kadar kendimi hamile hissettim test yaptım baya silik cizgi cıkmısti ama cok az di o ay mide bulantilarim halsizliklerim falan tavan yapmisti galiba psikolojik de olabiliyor belirtilerIns canim Allah gonlune gore versin.Hamile oldugunu anlayinca zaten hemen saniyeler icinde hal ve hareketler degisiyo bi agir hareket etmeler basliyo yavas egilmeler dogrulmalarla 5 dk once hopluyodun zipliyodun
Benim bata bir hafta kaldı. Dün aşırı mide bulantısıyla uyandım(ki muhtemelen başka bir sebepten) bi an heveslendim test yaptım ama negatifti. İnşallah senin gibi olurum, daha yolun başındayım ama hemen üzülüyorumCanım adete 6 günün varken yapmışsın. Benim ilk hamileliğimde 4 gün kala çıktı gebelik testinde. Bunda da bayram öncesi 1 hafta kala bi denedim çıkar mı acaba diye çıkmadı. 4 gün kala silik çıktı ertesi gün daha koyu çıktı. En az 4 gün kala yapmanı tavsiye ederim. Hatta bazı gebeliklerde adet geçtikten sonra çıkabiliyor. Erken gebelik testleri 6 gün kala çıkabiliyormuş güya ben hiç kullanmadım ama üzerinde öyle yazıyor. Burdan okuduğum kadarıyla pek memnun kalınmıyor. Çok da sabırsızlanırsan tavsiyem kanda beta hcg baktır çünkü beta hcg nin idrara geçmesi için bir süre gerekiyor kanda daha erken öğrenebilirsin. Sağlıklı bir sonuç almak için birkaç gün beklersen çok daha iyi olur. Hayırlısı olsun.
İnş canım. En güzeli aslında adetin geçmesini beklemek. Ama işte insan sabredemiyor.Benim bata bir hafta kaldı. Dün aşırı mide bulantısıyla uyandım(ki muhtemelen başka bir sebepten) bi an heveslendim test yaptım ama negatifti. İnşallah senin gibi olurum, daha yolun başındayım ama hemen üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?