- 13 Ocak 2015
- 81
- 36
- 88
- Konu Sahibi rainbow4607
-
- #1.141
negatifi 16 aydır görüyorum canım alıştım yani üzülmem asıl pozitif çıkarsa bi şaşırırım bünye alışık değil yakararsızım canım valla bakarsın anlık yapabilirim . Haber veririm sana yaparsam
Canım bence sahurda yapma iftar sonrası sıvı alıyoruz ya o yüzden net çıkmayabilir ilk idrar yada 4 saat boyunca tuvalete gitmemiş olacaksın o şekilde yapsan en garanti sonuç alırsın diye düşünüyorum bende azcık işe dalayım da unutayım adetimiAyy hadi kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah. Bekliyorum seni. Ben sahura kadar beklicem sanırım test için :) durabilirsem tabi o zamana kadar
Canım bence sahurda yapma iftar sonrası sıvı alıyoruz ya o yüzden net çıkmayabilir ilk idrar yada 4 saat boyunca tuvalete gitmemiş olacaksın o şekilde yapsan en garanti sonuç alırsın diye düşünüyorum bende azcık işe dalayım da unutayım adetimi
Aynen canım yarını bekleyelim bencede gelmezse tabiEe zaman yapcaz o zaman hihihi:) bence yarın sabah ilk idrarla yapalım. Hemde 1 gün geçmiş olur batın üzerinden. Hadi bakalım hayırlısı ne kadar sabredebilcez bakalım
Aynen canım yarını bekleyelim bencede gelmezse tabi
Kızlar bendede aynı ağrılar var kasik ağrısı bel ağrısı bugün regl günüm hâlâ gelen giden yok bakalım inşaallah hepimiz hamisizdir çok heyecanlıyım stresten gecikmiştir heralde diyorum kendi kendime umitlenmemek icinErolummm N nilays kızlar şu saat oldu bende de hala tık yok. Ağrı da yok. Anlamadım gitti. Sanırım benimki heyecandan 1 gün sonra falan gelecek galiba
İnşallah hiç gelmezzzzz amiiinn. Sizin ağrılarda normal bence. Hamile olanlardada regl ağrısına benzer ağrılar olabiliyomuş. İnşallah öyledir. Dua etmeye devam kızlar.
Kızlar bendede aynı ağrılar var kasik ağrısı bel ağrısı bugün regl günüm hâlâ gelen giden yok bakalım inşaallah hepimiz hamisizdir çok heyecanlıyım stresten gecikmiştir heralde diyorum kendi kendime umitlenmemek icin
Kizlar dun gece yarisi kasik agrisiyla uyandim agri kesici icmek durumunda kaldimcok az denecek kadar lekelenme gibi bisi oldu bugun devami gelecekmi bakalim sanırım sonraki aya kaldi umutlarim sizden guzel haberler bekliyorum ins. Erolummm gergin_pollyanna
Evet İnşaallah Rabbim hepimize bayram hediyesi olarak evlatlarımızı ihsan eylesin aminBende aynısını diyorum canım kendi kendime heyecandan stresten gelmiyodur diye. Hiç bi ağrım da yok. Bekliyoruz bakalım. İnşallah Ramazanın bereketi bizleri de vurur :) herkes sonuçlarından haberdar etsin
U UmudummmaviiCanım bu ay benimde öyle oldu hemen doktorumu aradım yerlesme olabilir ama adet başlangıcı da olabilir bi kac gün daha bekle dedi tabi ben dayanamadım 1 tane erken gebelik test 2 de normal test alıp yaptım hepsi negatifti malesef zaten lekelenmeden 3 gun sonra da regl oldum ama inşallah seninki gercekten yerlesme kanamasidir dikkat et kendine işi gücü bırak bol bol dinlen inşallah
Canım inşaallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz üzülme daha benimde kesin değil meselaU UmudummmaviiErolummm gergin_pollyanna N Nurbanu34 malesef arkadaslar benımkının devamı geldı bende bişey yok
dualarım sizlerle guzel haberler verın beklıyorum..
U UmudummmaviiErolummm gergin_pollyanna N Nurbanu34 malesef arkadaslar benımkının devamı geldı bende bişey yok
dualarım sizlerle guzel haberler verın beklıyorum..
Canım yarın akşam yola çıkıcam ben malum bayram adet olmazsam hastaneye gitme durumum yok diye gebelik testini yaptım negatif hiç bişey çıkmadı InşAllah adet olucaksamda gecikmeden gelirde tarihlerim aksamaz bende durum bu canım umudumuz önümüzdeki aylara ağustosta eşimin doğum günü o vakte bebeğim nasip olursa ona en güzel haberi vermek isterim InşAllahErolummm kuzu var mı gelen giden. ? Valla bende kendimi temizliğe vurdum bayram öncesi :) acep durumumuz ne olacak bakalım :)
Kızlar bana cevap yazan yok muKızlar birşey soracam.ben ovulasyon testi kullanıyorum.bugün progestana başladım.sabah içtim.4 saat sonra felan ovulasyon testi yaptım.adetinin13.günü bugün çizgi daha belirgindi.acaba hap lh seviyesini etkiler mi.bilen varsa cevaplarsa sevinirim.hapin etkisiyle mi yükseldi aceba dedim
Bu konu hakkında bi bilgim yok canım keşke sana yardımcı olabilseydimKızlar bana cevap yazan yok mu
Batdasim gozun aydin mi diyim ne diyim bilemedimOvulasyon testi gibi kızım ben..yumurtlama gününü hissedip adetin saatini bile tahmin ettim ve sonuç 10 dk önce kirmizilarrr☺☺ neye seviniyorum çünkü kurtajdan sonra düzen bozulacak sanmistim 33 gun sürmüştü .şu an yine 24 e döndüm çok şükür..şimdiden heyecanlandim kizlar☺
Canım yarın akşam yola çıkıcam ben malum bayram adet olmazsam hastaneye gitme durumum yok diye gebelik testini yaptım negatif hiç bişey çıkmadı InşAllah adet olucaksamda gecikmeden gelirde tarihlerim aksamaz bende durum bu canım umudumuz önümüzdeki aylara ağustosta eşimin doğum günü o vakte bebeğim nasip olursa ona en güzel haberi vermek isterim InşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?