Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur .ranbim sizede en kısa zamanda nasip etsin

Canım bende daha tık yok ya normalde bende heyecanlıyım rahim filmi sonrası olunca umudum daha fazla nedense ama sıkıntı dayım yaşadığım yerde bu dönemde çekirge çok oluyo evlerin içi parmak boyutunda çekirge insanın üzerine üzerine zıplıyo iki saattir komşu komşu geziyorum çekirge öldürmeye onunla uğraşınca adet silinmişti aslında aklımdan eve çıktım heyecan gene bastı bazadan nevresim almam lazımdı halıları kaldırdım testte meydana çıktı anam anam

Aboooww dur kııızz. Hemen test yapıp beni de gazlama aman diyemmm :)) asker eşisin ve tayincisin sanırım. Rabbim yardımcın olsun kuzucum :*
Yarın gece beraber yapak testi hihihi:)

Aboooww dur kııızz. Hemen test yapıp beni de gazlama aman diyemmm :)) asker eşisin ve tayincisin sanırım. Rabbim yardımcın olsun kuzucum :*
Yok canım polis eşiyim tayinimize 2 sene var daha ağrı daydık siirte geldik 2 seneye tayinciyiz ben kendim de öğretmenim ama çalışmıyorum. Sen nerde oturuyorsun çalışıyo musun

Yok canım polis eşiyim tayinimize 2 sene var daha ağrı daydık siirte geldik 2 seneye tayinciyiz ben kendim de öğretmenim ama çalışmıyorum. Sen nerde oturuyorsun çalışıyo musun

Eskişehir deyim canım bende buralıyız zaten. Özel sektörde çalışıyordum ama 2 yıldır boştayım bi yandan iş aramaya da devam ediyorum hayırlısı bakalım.
Kız bizim adetlerin geleceği varsa da bu heyecandan gelmicek valla. Hiç adet belirtim yok. Ama bundan önce bi kaç kere daha böyle belirtisiz bi anda regl oluvermiştim .inşallah bizimledir tospikler:)

InşAllah canımla sıkı sıkıya tutulmuşlardır annelerine Allahım sağlıkla hayırlı vakitte nasip eylesin InşAllah bu ay olmazsa daha fazla aratmasın duam o yönde canım

InşAllah canımla sıkı sıkıya tutulmuşlardır annelerine Allahım sağlıkla hayırlı vakitte nasip eylesin InşAllah bu ay olmazsa daha fazla aratmasın duam o yönde canım
Aynen aynen benimde öyle canım.. Kırmızı kartı yersek burdan teselli ederiz artık birbirimizi. Yemezsek te sevinçten deli gibi kudururuz inşallahhhhh:):):))

Aynen aynen benimde öyle canım.. Kırmızı kartı yersek burdan teselli ederiz artık birbirimizi. Yemezsek te sevinçten deli gibi kudururuz inşallahhhhh:):):))
Benim adet hiç şaşmaz günü gününe gelir hatta stres olursam uyanıkken vücudumu sıkarım gelmesin diye uyuyoken vücut rahatliyo ya o zaman gelir bakalım bu sefer nasıl olucak o kadar sıkmadım kendimi ama gelicek mı gelmiyecek mı dediğin gibi burdan haberleşiriz InşAllah canım güzel haberlerimizi alalım Allahın izniyle. Şu an için en iyisi uyumak gibi görünüyo en azından vakit geçmiş olur

Aynen kuzum bencede. Günlerdir uyuyorum zaten :) azcık daha uyuyam bakam nolcak. Gün içinde irtibatı koparmayalım :)

Canım benimde kasıklarıma ağrı giriyo ara ara henüz olmadım InşAllah senin lekelenmende yerleşme kanamasıďır da devamı gelmez canım

Erolummm N nilays kızlar şu saat oldu bende de hala tık yok. Ağrı da yok. Anlamadım gitti. Sanırım benimki heyecandan 1 gün sonra falan gelecek galiba
İnşallah hiç gelmezzzzz amiiinn. Sizin ağrılarda normal bence. Hamile olanlardada regl ağrısına benzer ağrılar olabiliyomuş. İnşallah öyledir. Dua etmeye devam kızlar.

Amin canım valla test yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Aslında bide diyom yapayım test negatifse stresim geçer adetim gelir en azından günü mü uzatmış olmam bilemedim ne yapmalıyım

Yani oda bi mantık. Bende yapmıştım daha önceden o şekilde. Sen bilirsin kuzum. Yapcan mı testi?? Ben bu sefer beklemekte kararlıyım sanırım. Tek çizgi faciası yaşamak istemiyorım

Yani oda bi mantık. Bende yapmıştım daha önceden o şekilde. Sen bilirsin kuzum. Yapcan mı testi?? Ben bu sefer beklemekte kararlıyım sanırım. Tek çizgi faciası yaşamak istemiyorım
negatifi 16 aydır görüyorum canım alıştım yani üzülmem asıl pozitif çıkarsa bi şaşırırım bünye alışık değil yakararsızım canım valla bakarsın anlık yapabilirim . Haber veririm sana yaparsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…