- Konu Sahibi rainbow4607
-
- #1.121
Allah razı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur .ranbim sizede en kısa zamanda nasip etsinİyi akşamlar kızlar epeydir girememiştim hızlıca okumaya çalıştım yorumları iki tane hamile gördüm @Baloglusunannesiii ve G Glsmmc çook tebrik ederim inş sağlıkla yükselir değerleriniz sağlıkla dünyaya getirirsiniz yavrularınızı başka güzel haber varmı gözümden kaçan bilmiyorum
Benimde bat tarihim ileri kaydı yumurtalarım gelişmemiş 14. Gün iğneye başladık yarın çatlatma iğnesi olacak hareketli geceler başladı
Canım bende daha tık yok ya normalde bende heyecanlıyım rahim filmi sonrası olunca umudum daha fazla nedense ama sıkıntı dayım yaşadığım yerde bu dönemde çekirge çok oluyo evlerin içi parmak boyutunda çekirge insanın üzerine üzerine zıplıyo iki saattir komşu komşu geziyorum çekirge öldürmeye onunla uğraşınca adet silinmişti aslında aklımdan eve çıktım heyecan gene bastı bazadan nevresim almam lazımdı halıları kaldırdım testte meydana çıktı anam anamErolummm bat'daşııımmmmm şu saat itibariyle bata girmiş bulunuyoruz. Ne durumdasın. bana bi heyecan bastı. Son bi kaç aydır ilk defa bu kadar heyecan yaptım sanırım. Düşün ki bu saatte evin kapılarını siliyorum benim test sen gibi zor bi yerde değil çünkü hehehhhe
Canım bende daha tık yok ya normalde bende heyecanlıyım rahim filmi sonrası olunca umudum daha fazla nedense ama sıkıntı dayım yaşadığım yerde bu dönemde çekirge çok oluyo evlerin içi parmak boyutunda çekirge insanın üzerine üzerine zıplıyo iki saattir komşu komşu geziyorum çekirge öldürmeye onunla uğraşınca adet silinmişti aslında aklımdan eve çıktım heyecan gene bastı bazadan nevresim almam lazımdı halıları kaldırdım testte meydana çıktı anam anam
Yok canım polis eşiyim tayinimize 2 sene var daha ağrı daydık siirte geldik 2 seneye tayinciyiz ben kendim de öğretmenim ama çalışmıyorum. Sen nerde oturuyorsun çalışıyo musunAboooww dur kııızz. Hemen test yapıp beni de gazlama aman diyemmm :)) asker eşisin ve tayincisin sanırım. Rabbim yardımcın olsun kuzucum :*
Yok canım polis eşiyim tayinimize 2 sene var daha ağrı daydık siirte geldik 2 seneye tayinciyiz ben kendim de öğretmenim ama çalışmıyorum. Sen nerde oturuyorsun çalışıyo musun
InşAllah canımla sıkı sıkıya tutulmuşlardır annelerineEskişehir deyim canım bende buralıyız zaten. Özel sektörde çalışıyordum ama 2 yıldır boştayım bi yandan iş aramaya da devam ediyorum hayırlısı bakalım.
Kız bizim adetlerin geleceği varsa da bu heyecandan gelmicek valla. Hiç adet belirtim yok. Ama bundan önce bi kaç kere daha böyle belirtisiz bi anda regl oluvermiştim .inşallah bizimledir tospikler:)
Aynen aynen benimde öyle canım.. Kırmızı kartı yersek burdan teselli ederiz artık birbirimizi. Yemezsek te sevinçten deli gibi kudururuz inşallahhhhh:):):))InşAllah canımla sıkı sıkıya tutulmuşlardır annelerineAllahım sağlıkla hayırlı vakitte nasip eylesin InşAllah bu ay olmazsa daha fazla aratmasın duam o yönde canım
Benim adet hiç şaşmaz günü gününe gelir hatta stres olursam uyanıkken vücudumu sıkarım gelmesin diye uyuyoken vücut rahatliyo ya o zaman gelir bakalım bu sefer nasıl olucak o kadar sıkmadım kendimi ama gelicek mı gelmiyecek mı dediğin gibi burdan haberleşiriz InşAllah canım güzel haberlerimizi alalım Allahın izniyle. Şu an için en iyisi uyumak gibi görünüyo en azından vakit geçmiş olurAynen aynen benimde öyle canım.. Kırmızı kartı yersek burdan teselli ederiz artık birbirimizi. Yemezsek te sevinçten deli gibi kudururuz inşallahhhhh:):):))
Benim adet hiç şaşmaz günü gününe gelir hatta stres olursam uyanıkken vücudumu sıkarım gelmesin diye uyuyoken vücut rahatliyo ya o zaman gelir bakalım bu sefer nasıl olucak o kadar sıkmadım kendimi ama gelicek mı gelmiyecek mı dediğin gibi burdan haberleşiriz InşAllah canım güzel haberlerimizi alalım Allahın izniyle. Şu an için en iyisi uyumak gibi görünüyo en azından vakit geçmiş olur
Allah rahatlık versin canım benim tabiki haberleşiriz muhakkak :)Aynen kuzum bencede. Günlerdir uyuyorum zaten :) azcık daha uyuyam bakam nolcak. Gün içinde irtibatı koparmayalım :)
N nilays benimde 13 haziran canım bendede hiçbi belirti yok. Sadece bugün bi ara çok anlık bi ağrı hissettim hani regl gelmeden önce olur ya aynen öyle. Ama geçti sonra. Şimdi hiç bişi yok. Bat ı gelenler bir bir hamiş haberi veriyor. Benim çok umudum olmasada hadi hayırlısı bakalım hepimiz için.Erolummm bi bat daşımız daha oldu
Canım benimde kasıklarıma ağrı giriyo ara ara henüz olmadım InşAllah senin lekelenmende yerleşme kanamasıďır da devamı gelmez canımKizlar dun gece yarisi kasik agrisiyla uyandim agri kesici icmek durumunda kaldimcok az denecek kadar lekelenme gibi bisi oldu bugun devami gelecekmi bakalim sanırım sonraki aya kaldi umutlarim sizden guzel haberler bekliyorum ins. Erolummm gergin_pollyanna
Canımm şu saat oldu sahurdan beridir bişi yok leke seklınde kaldı kısmet artık..Canım benimde kasıklarıma ağrı giriyo ara ara henüz olmadım InşAllah senin lekelenmende yerleşme kanamasıďır da devamı gelmez canım
Bence yoksa sevin yani canım yerleşme olabilir akşama kadar gelmezse test yapar mısınCanımm şu saat oldu sahurdan beridir bişi yok leke seklınde kaldı kısmet artık..
Amin canım valla test yapmamak için zor tutuyorum kendimiErolummm N nilays kızlar şu saat oldu bende de hala tık yok. Ağrı da yok. Anlamadım gitti. Sanırım benimki heyecandan 1 gün sonra falan gelecek galiba
İnşallah hiç gelmezzzzz amiiinn. Sizin ağrılarda normal bence. Hamile olanlardada regl ağrısına benzer ağrılar olabiliyomuş. İnşallah öyledir. Dua etmeye devam kızlar.
Aslında bide diyom yapayım test negatifse stresim geçer adetim gelir en azından günü mü uzatmış olmam bilemedim ne yapmalıyımAmin canım valla test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Aslında bide diyom yapayım test negatifse stresim geçer adetim gelir en azından günü mü uzatmış olmam bilemedim ne yapmalıyım
negatifi 16 aydır görüyorum canım alıştım yani üzülmem asıl pozitif çıkarsa bi şaşırırım bünye alışık değil yaYani oda bi mantık. Bende yapmıştım daha önceden o şekilde. Sen bilirsin kuzum. Yapcan mı testi?? Ben bu sefer beklemekte kararlıyım sanırım. Tek çizgi faciası yaşamak istemiyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?