• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benim bat 17 haziran bende kwndimi zor tutuyorum test yapmamak için temmuzda 1 sene olacak deneyeli enaz 20 tane test yapmışımdır ilaç kullandığım için 3 aydır korunuyorduk bu ay bıraktık 3 gündür çok belim ağrıyor kasık ağrısı yok testti pozitif çıkanlarj gördükçe ümitleniyorum bakalım hayırlısı

Kizlar benim de bat tarihim 13 haziran ama hic belirti agri hassaslik şişlik yok gayet sakin ve normal geciyor daha onceden agrilarim baslamisti oncesinden ins hepimizin istegi olur hayirlisiyla..:anneadayı:
Canım benim de bat 13 haziran bende de bişey yok daha normalde yüzüm de sivilce çıkardı adet öncesi o bile çıkmadı anlamadım ne iştir

Canım benim de bat 13 haziran bende de bişey yok daha normalde yüzüm de sivilce çıkardı adet öncesi o bile çıkmadı anlamadım ne iştir

N nilays benimde 13 haziran canım bendede hiçbi belirti yok. Sadece bugün bi ara çok anlık bi ağrı hissettim hani regl gelmeden önce olur ya aynen öyle. Ama geçti sonra. Şimdi hiç bişi yok. Bat ı gelenler bir bir hamiş haberi veriyor. Benim çok umudum olmasada hadi hayırlısı bakalım hepimiz için. Erolummm Erolummm bi bat daşımız daha oldu :KK76:

Bu ay masallah bereketli oldu Ramazan bereketi gobislerde bebis doldurdu masallah:nazar::emir_bebek:
Bende napim topigin kapisinda durayim geleni gideni savusturayim :işsiz:

İyi akşamlar kızlar epeydir girememiştim hızlıca okumaya çalıştım yorumları iki tane hamile gördüm @Baloglusunannesiii ve G Glsmmc çook tebrik ederim inş sağlıkla yükselir değerleriniz sağlıkla dünyaya getirirsiniz yavrularınızı başka güzel haber varmı gözümden kaçan bilmiyorum
Benimde bat tarihim ileri kaydı yumurtalarım gelişmemiş 14. Gün iğneye başladık yarın çatlatma iğnesi olacak hareketli geceler başladı :halay:

Canım net değil aslında bugün kan verdim yarın öğreneceğim:deli: ama 4 tane test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Yanıltır mı??
Çizginin yok olmasının yanılttığını duydum ama çizgi varken tersinin çıktığını hiiççç duymadım
İçin rahat olsun ben Hamişlere ekledim bile seni :)

Erolummm Erolummm bat'daşııımmmmm şu saat itibariyle bata girmiş bulunuyoruz. Ne durumdasın. bana bi heyecan bastı. Son bi kaç aydır ilk defa bu kadar heyecan yaptım sanırım. Düşün ki bu saatte evin kapılarını siliyorum :oha: benim test sen gibi zor bi yerde değil çünkü hehehhhe

Back