- 5 Aralık 2017
- 1.448
- 1.053
- 83
- Konu Sahibi rainbow4607
- #1.101
Canım ben şuan regl yim yum lar bu ay fazla geliştigi için kistleşmişti erken regl oldum aslında bat 17 hazirandı ancak şimdi 5 temmuzCanm bata kaç var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben şuan regl yim yum lar bu ay fazla geliştigi için kistleşmişti erken regl oldum aslında bat 17 hazirandı ancak şimdi 5 temmuzCanm bata kaç var
Canım benim de bat 13 haziran bende de bişey yok daha normalde yüzüm de sivilce çıkardı adet öncesi o bile çıkmadı anlamadım ne iştirKizlar benim de bat tarihim 13 haziran ama hic belirti agri hassaslik şişlik yok gayet sakin ve normal geciyor daha onceden agrilarim baslamisti oncesinden ins hepimizin istegi olur hayirlisiyla..
2 tanesi erken gebelik 2 tanesi normal testti. Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah.Gozun aydin canim hayirli olsun simdiden saglikla al kucagina ins
Hepside erken gebelik testi miydi
Seni subat ayi anneleri topigine alalim artikin2 tanesi erken gebelik 2 tanesi normal testti. Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah.
Canım benim de bat 13 haziran bende de bişey yok daha normalde yüzüm de sivilce çıkardı adet öncesi o bile çıkmadı anlamadım ne iştir
Yarın kesinleşecek o zaman geçerimSeni subat ayi anneleri topigine alalim artikin
Ben burda emektar bekleyim
Giderken topugun kiralasiya kadar corabin yirtilasiya kadar ayagini sürüYarın kesinleşecek o zaman geçerim
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Dualarım sizinleGiderken topugun kiralasiya kadar corabin yirtilasiya kadar ayagini sürü
Bizleri unutma
Biz bu kisa zamanda seni cok sevdik
Yigenime iyi bak
Arada bi totosunu döv benim icin
Aa canım sende mi hamilesin çok sevindim hayırlı olsun tebriklerCanım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Dualarım sizinle
Canım net değil aslında bugün kan verdim yarın öğreneceğim ama 4 tane test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Yanıltır mı??Aa canım sende mi hamilesin çok sevindim hayırlı olsun tebrikler
Çizginin yok olmasının yanılttığını duydum ama çizgi varken tersinin çıktığını hiiççç duymadımCanım net değil aslında bugün kan verdim yarın öğreneceğim ama 4 tane test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Yanıltır mı??
Hahah. Teşekkür ederim hadi inşallahhhhÇizginin yok olmasının yanılttığını duydum ama çizgi varken tersinin çıktığını hiiççç duymadım
İçin rahat olsun ben Hamişlere ekledim bile seni :)