Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16 aylık evliyim 23 yaşındayım canım hiç korunmadık ama olmadı mı olmuyor işte

Yaşın geç değilmiş tatlım. Sen bu çatlama iğnesi aşılama vs sürcine 12 ay denedikten sonra mı başladın. Oda çok yıpratıcı bi süreç çünkü. İnşallah tez vakitte hamiş kalırız. Müjdeli haberleri veririz burdan birbirimize

Amin İnşAllah canım ya güzel haberlerimiz alalım çocuk düşündükten 6ay sonra baktım olmuyor o zaman gittik doktora ilk muannesinde direk klomene başlattı doktorum canım

Amin İnşAllah canım ya güzel haberlerimiz alalım çocuk düşündükten 6ay sonra baktım olmuyor o zaman gittik doktora ilk muannesinde direk klomene başlattı doktorum canım

Anladım kuzum .bende Korunmayı bırakmadan önce gittim işte sorun yok dedi Dr. Herşeye baktı hormonlar vs. Ultrasonla alttan falan da muayene etti sorun yok dedi. Bende şimdi gitmeye korkuyorum. Öyle bi sürece hazır mıyım inan bilemiyorum. Ayy iyice de duygusal oldum. Bebiş konusu aklıma geldikçe bi mahsunlaşıyorum. Hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum hep ama yine de sabırsızlanıyorım işte. Rabbim ol derse olacak

Canım eşinde muane oldu mu çünkü gebelikte eş faktörüde çok önemli

Canım eşinde muane oldu mu çünkü gebelikte eş faktörüde çok önemli

Yok tatlım henüz olmadı. Aslında biz Korunmayı bırakınca gidecekti ben durdurdum daha çok erken biraz deneyelim olmazsa gidersin diye. Sonra da aşırı iş yoğunluğundan gidemedi maalesef. Ama ben 12 ay olayına takıldım bakalım. 1 sene dolsun yani bu ay ve diğer ay kırmızı kartı yersek gidecek eşimde. Zaten 1 senedir olmuyor dediğimde doktor da isteyecektir otomatik olarak eşimden test. Allahım inşallah hiç birine gerek kalmaazz.
Bide 4 gün kaldı hiç bi belirti yok ne regl ne hamişlik. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Aklım hep testte. Ama bundan öncede hep yaptım sonra pişman oldum tek çizgi görünce. Şimdi bu son 4 günün tadını çıkarmaya çalışıyorum. Kırmızıyı göreceksek bile bu 4 günün acaba varmı ya varsa düşüncesi bile yetiyor

Canım sperm tahlilini ihmal etmeyin bence İnşAllah bir sıkıntı çıkmaz ama çıkma durumunda dahi bir an önce tedavisine başlanmış olunur. Erkekler için çok etkili ilaçlar var diyelim en basitinden hareketsizlik çıktı sonuç tedaviyle 2haftada bile gebelik şansını arttırabilicek şekilde artış gösterilebiliyor. Bence bizim yalnışımız belirti aramak canım hiç belirti yaşamadan hamile kalanda çok ama zihnimize kazımışız ya göğüsler şişicek mide bulanıcak kasıklarda batma olucak bunlar olmadan gebelik olmuycak sanki.en sağlıklısı adet geçiktikten sonra acaba demek diye düşünüyorum canım

Haklısın arkadaşım belirti olmayınca karışık duygulara giriyoruz psikolojik olarak belirti üretiyoruz. Herşey olacağına varıyor sonuçta. Rahat rahat bekleyelim son 4 günümüzü.
Daha öncede dediğim gibi tedavi sürecinede henüz hazır değilim sanırım inşallah gerek kalmaz. Kalırsa da hiç bi sorun çıkmaz umarım. Bat gününde birbirimizi haberdar edelimmmmmmmm

Kizlar az önce test yaptim bat 6 hazirandi bugun gecikmenin 3. Gunu test pozitif ama 2. Cizgi digerinden soluk sanki, normal mi gecikmenin 3. Gunu Soluk cikmasi?
Evet normal zaten ikiside ayni tonda cikmiyor.
Hayirli olsun gozun aydin saglikla kucagina al ins

Evet normal zaten ikiside ayni tonda cikmiyor.
Hayirli olsun gozun aydin saglikla kucagina al ins
Cook tesekkur ederim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sana da ve tum hamilelere ve bekleyen herkese cabucak versin. 2 yildir bekliyoruz suan soktayim acaba yanlismi göruyorum diye cook tedekkrler cevabin icin

Cook tesekkur ederim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sana da ve tum hamilelere ve bekleyen herkese cabucak versin. 2 yildir bekliyoruz suan soktayim acaba yanlismi göruyorum diye cook tedekkrler cevabin icin
Yanlis gormuyosun canim bal gibi hamilesin
Darisi bana ve bebis isteyen herkese ins
Rabbim kimseyi ne evladiyla nede saglikla sinasin cok zor

Yanlis gormuyosun canim bal gibi hamilesin
Darisi bana ve bebis isteyen herkese ins
Rabbim kimseyi ne evladiyla nede saglikla sinasin cok zor
Ahh amiin canim cook zor bu bekleyis Allah herkese beklemeden tattirsin bu duyguyu sabahtan beri icim icimi yiyor hem cok mutluyum hem inanmasi cok zor 1500 kere tek cizgi gördukten sonra, cok dua ediyorum benim gibi hasretle bekleyenlere

Ahh amiin canim cook zor bu bekleyis Allah herkese beklemeden tattirsin bu duyguyu sabahtan beri icim icimi yiyor hem cok mutluyum hem inanmasi cok zor 1500 kere tek cizgi gördukten sonra, cok dua ediyorum benim gibi hasretle bekleyenlere
Benim iki cocugum var.ikisinede nasil hamile kaldim anlamadim bile.Adamin ceketini birak corabina dokunsam hamile kaliyodum heralde
Ama bu daha olmamis yada olduysada haberimin daha olmadigi ( bata son 5 gun ) sipa kendini naza cekti
Olsun bi dogsun hayirlisiyla az ele avuca gelince cookkkk dayak yiyecek o popocuklari

Canim benim Hayırlı olsun cok seviniyorum hamişleri duyunca, 2 yıldır neden olmadi bi sebep söylediler mi, hangi tedavi yöntemlerini denedin

Slm kizlar adet olmadim ama yarını hatta pzt yi bekliycem gerçi şak diye gelirdi ama neyse umut işte test yaptim ben bile zor görüyorum ama gören varmi çizgiyi
Sağda ince bi cizgi

Eklentiler

• 20180609_102329.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 20180609_102204.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 45
Slm kizlar adet olmadim ama yarını hatta pzt yi bekliycem gerçi şak diye gelirdi ama neyse umut işte test yaptim ben bile zor görüyorum ama gören varmi çizgiyi
Sağda ince bi cizgi
Cook cook dikkat edip gözleri kısınca gördüm canim insallah bebisin seninledir

Hahhahy demekki nazli olacak desen, saglikla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…