- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
- Konu Sahibi rainbow4607
Yaptrmakta fayda var ben gecen ay devlette yaptirmistim ama adetin 4.gunuydu sonra arastrdm en dogru sonuc 2 ve3.gun olaniymis bu ayda yaptrim ddim devlette doktor azarladi dunya saglik orgutunun kuralina gore 1 yil deneyip olmayanlara yaptriyorz testleri ddi ddim gecen ay baska bi doktor yaptrmisti ddm baya bir fircaladi hormonlar aydan aya dalgalanma gosterebilir 5 aydr deniyoruz olmuyor ddm bir sorun varsa neden bir yili bekleyeyim erken tespit etmek varken ddim.kizdi ddi 26 yasindasin stres yaptgn her halinden belli 35 yas ustumusun sanki ddi bu ne telas ddi stres hormonlari cok etkiler ddi hic sevmedim o doktoru onumuzdeki ay iyice arastrip iyi bir ozel hastahane bulup oraya gidecegim.tabi insallah hamis olurum olsam da zaten artik devlet hastanesi fasli kapandi bendeCanım ben 5 ay önce kürtaj oldum.şehir hastanesinde testler yapıldı.ama ne testiydi bilmiyorum..doktor bir sorun yok dedi.3 tane doktora gittim.ama inanki hormonlara bakıldi mi bilmiyorum.ama adet olayın tekrar doktora gidip anlatacam bu olayı ve detaylı yumurta takibi isteye cem