• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben 5 ay önce kürtaj oldum.şehir hastanesinde testler yapıldı.ama ne testiydi bilmiyorum..doktor bir sorun yok dedi.3 tane doktora gittim.ama inanki hormonlara bakıldi mi bilmiyorum.ama adet olayın tekrar doktora gidip anlatacam bu olayı ve detaylı yumurta takibi isteye cem
Yaptrmakta fayda var ben gecen ay devlette yaptirmistim ama adetin 4.gunuydu sonra arastrdm en dogru sonuc 2 ve3.gun olaniymis bu ayda yaptrim ddim devlette doktor azarladi dunya saglik orgutunun kuralina gore 1 yil deneyip olmayanlara yaptriyorz testleri ddi ddim gecen ay baska bi doktor yaptrmisti ddm baya bir fircaladi hormonlar aydan aya dalgalanma gosterebilir 5 aydr deniyoruz olmuyor ddm bir sorun varsa neden bir yili bekleyeyim erken tespit etmek varken ddim.kizdi ddi 26 yasindasin stres yaptgn her halinden belli 35 yas ustumusun sanki ddi bu ne telas ddi stres hormonlari cok etkiler ddi hic sevmedim o doktoru onumuzdeki ay iyice arastrip iyi bir ozel hastahane bulup oraya gidecegim.tabi insallah hamis olurum olsam da zaten artik devlet hastanesi fasli kapandi bende

Ay canım isminden hatırladım bende seni.bugün de yapayım bakalım.bat 8 haziran.bence bu satten sonra yumurtlamam ama.zatende 2.çizgi hiç yoktu dün yaptığım da hayaleti bile yoktu.

bugünde silik olursa demek 6. gün yumurtlama olmuş demektir.. ama sonrasının hemen değerlendirseydin 7. günü yani.. hayırlısı bakalım.. benim batı bilmiyom da 8 haziran da kan testi yaptırcam ona ayarladım kendimi ;) doğum günümde güzel haber almayı ümit ediyorum :dua: bat bile hesaplamadım bu ay çok sıkıldım çünkü her ay kendimde birşeyler aramaktan

kizlar ovulasyon testi ne pahali eczanede sordum simdi 2li bir pakette 30 erken gebelik tarzinda
7liside 80 sizler kaca aldiniz

bugünde silik olursa demek 6. gün yumurtlama olmuş demektir.. ama sonrasının hemen değerlendirseydin 7. günü yani.. hayırlısı bakalım.. benim batı bilmiyom da 8 haziran da kan testi yaptırcam ona ayarladım kendimi :KK66: doğum günümde güzel haber almayı ümit ediyorum :dua: bat bile hesaplamadım bu ay çok sıkıldım çünkü her ay kendimde birşeyler aramaktan
canım internetten daha uygun oluyor.. ben ilk sormadan aldım ve 80 lira vermiştim şok olmuştum.. nette daha uygun

Ben yeni 50lisini 50 TL'ye aldım markası laboq... internetten aldım. He dersen doğruluk payı nedir onu bilmiyorum. Senin baktıkların büyük ihtimalle pahalı olan predictor falandır. Diğeri de miratech olduğunu düşünüyorum :) İnternetten alınana denemeden yorum yapamayacağım ama ben her gün denemek istediğimden fazla fazla aldım.

Ben yeni 50lisini 50 TL'ye aldım markası laboq... internetten aldım. He dersen doğruluk payı nedir onu bilmiyorum. Senin baktıkların büyük ihtimalle pahalı olan predictor falandır. Diğeri de miratech olduğunu düşünüyorum :) İnternetten alınana denemeden yorum yapamayacağım ama ben her gün denemek istediğimden fazla fazla aldım.

genelde hep netten alıyor burdan okuduklarım.. inşallah bozuk değildir de bir an önce bebişler doldurur evimizi yuvamızı

Kızlar iki ay önceki ovulasyon test sonuçlarım açıkçası bende bu testlerin güvenilirliğine çok inanmıyorum çünkü resme bakarsınız net değil yani çizgiler falan dağılmış içime sinmedi 20180529_154224.jpg

Kızlar iki ay önceki ovulasyon test sonuçlarım açıkçası bende bu testlerin güvenilirliğine çok inanmıyorum çünkü resme bakarsınız net değil yani çizgiler falan dağılmış içime sinmediEki Görüntüle 2151537
14. Gün bariz kırmızı aslında hiçte öyle soluk durmuyor :) ama tabi günü yakaladık değerlendirdik çat olacak diye bir şey de Yok :) kısmet sonuçta.

Mesela dün 12. Günümdü yapmaya başlayayım dedim aynı anda iki test yaptım ikisinin sonucuda farklıydı biri tertemiz biri de hayalet çizgiydi

Back