- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.701
Büyük bi ihtimal hamilesn ama neden korktuğum sonuç dediniz anlamadımEn korktuğum sonuç silik çizgiydi o da oldu. Cumartesi gününe randevu aldım beta baktırıcam artık.
Eki Görüntüle 2123604
Büyük bi ihtimal hamilesn ama neden korktuğum sonuç dediniz anlamadım
Belirsizlik olduğu için hamilemiyim değilmiyim net çıkmadığı için söyledim.
İstemediğim için söyledim zannettiniz sanırım :)
Banada bugun klomen verdi galiba catlatma ignesinide yapcak
Iyiyim kuzum seni sormali..Canım nasılsın ne yaptın ?
Iyiyim kuzum seni sormali..
Klomen pazartesi bitti yarin 13.günüm gitcem bakcak iste yine ultrasonla ..
Sen ne yaptin nasilsin
Iyiyim kuzum seni sormali..
Klomen pazartesi bitti yarin 13.günüm gitcem bakcak iste yine ultrasonla ..
Sen ne yaptin nasilsin
Insallah cnm Allah yardimcimiz olsun sürekli gidip geliyoruzBı de ben hergun adaçayı içtim onunda etkisi oldu mu bilmem
Insallah cnm Allah yardimcimiz olsun sürekli gidip geliyoruz
Yarin gitcem iste büyüdüyse yapar.. gecen ay kendi catladi igne yapmamisti bakalimN zaman yapcakmis catlatma iğnesi
Yarin gitcem iste büyüdüyse yapar.. gecen ay kendi catladi igne yapmamisti bakalim
Aynen canım istemiyosun sandım bende hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kusura bakma ☺☺Belirsizlik olduğu için hamilemiyim değilmiyim net çıkmadığı için söyledim.
İstemediğim için söyledim zannettiniz sanırım :)
Kizlar bu ne demek 13.günüm doktor bisey demedi pztesi gel dedi sadece cok sayida yumurtam var ama yeterince büyük olmadigi icinmi ertelendi acaba
Benim hep birtane yumurtam olurdu macun işe yaradi galiba :) insallah ovulasyon testide var ondanda yapcam bakalimÇok sayıda yumurtan oluşmuş p.tesi 15mm olana bakicak 19-22 arası olursa çatlatma iğnesi yapar canım ama sen bu haftasonu değerlendir yine 15mm olan pazara kadar catlayabilir