- 21 Mart 2017
- 990
- 578
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.721
Evet ikinci cizgi var pembemi beyazmiKizlar merhaba nasilsiniz beni bir kac gundur sanki seytan durtuyor test yapmam icin adetime daha var bugun test yaptim ve sonuc bu
Birde tedaviyi biraktim spor yapiyorum vitamin eksikligim var onun icin ilac kullaniyorum bilemedim
Sanirim bu silik cizgiler beni yiyecek birgun
Pembemsi canimEvet ikinci cizgi var pembemi beyazmi
Sabah tekrar dene cnm vardir insallahPembemsi canim
Denerim ama olacagini sanmiyorum canim daha adetime 9 gun varSabah tekrar dene cnm vardir insallah
Igne vs kullandinmiDenerim ama olacagini sanmiyorum canim daha adetime 9 gun var
Tedaviyi biraktim canim hic bisey kullanmiyorumIgne vs kullandinmi
Ne zaman yumurtladigini biliyormusun pekiTedaviyi biraktim canim hic bisey kullanmiyorum
Yumurtlayali kac gun oldu bilmiyorum ama adetim bittigi an hissetmeye basladim akıntidan filan hemen cikmaz ama sanmiyorum testte hata olabilir sık iliskide oldu bebek planlayarak degil ama bilmiyorum belki tutar aklimdan cikarmistim bebek dusuncesiniNe zaman yumurtladigini biliyormusun peki
Belki erken yumurtlamissindir :) insallah vardir sabah yap burayada koy merak ederim..Yumurtlayali kac gun oldu bilmiyorum ama adetim bittigi an hissetmeye basladim akıntidan filan hemen cikmaz ama sanmiyorum testte hata olabilir sık iliskide oldu bebek planlayarak degil ama bilmiyorum belki tutar aklimdan cikarmistim bebek dusuncesini
İnsallah canim bakalim. Baktim senin yazina ama inanki hic anlamadim canim benim doktorum hic oyle bisey vermedi banaBelki erken yumurtlamissindir :) insallah vardir sabah yap burayada koy merak ederim..
Bu arada bnm soruyu gördünmü ultrason doktorunun yazdigini fazla bisi anlamadim doktorda hic bisey demedi
Cok sacma basta iyiydi simdide sanki basindan saliyor gibi gidiyorum zaten ultrasonu kendi yapmiyor baska yere yolluyor geri ben sonucu getiriyorum ya insan bi aciklama yapar ptesi tekrar gel der anlamiyorum devlet hastanedekileriİnsallah canim bakalim. Baktim senin yazina ama inanki hic anlamadim canim benim doktorum hic oyle bisey vermedi bana
Ben özele gidiyordum doktorum cok iyiydi aslinda biseyler hep eksikti gerekli tahlilleri ben soyleyince yapiyordu adam hemen tup bebek yapalim dedi resmen para tuzagi esimin sperm sayisi dusmus adam dikkate bile almadi ara verdik o yuzden bu aralar kafa dagitacak seylerle ugrasiyorum belki Rabbim kendiliginden nasip eder pes ettim yaniCok sacma basta iyiydi simdide sanki basindan saliyor gibi gidiyorum zaten ultrasonu kendi yapmiyor baska yere yolluyor geri ben sonucu getiriyorum ya insan bi aciklama yapar ptesi tekrar gel der anlamiyorum devlet hastanedekileri
Kaç saatlik idrarla yaptınız? Gözünüz aydın:)Kızlar adetime 4 gün kala normal testlerden yaptım ve sonuç bu Rabbim isteyen burda herkese nasip etsin inşallah
1 saatlik canım :) ve benim adetine daha 4 gün var ve bu normal test böyle çıkması beni çok şaşırttıKaç saatlik idrarla yaptınız? Gözünüz aydın:)
İnşallah olur birgün dua etmekten vazgeçmeBuraya bende hamileyim yazmayı o kadar çok isterim ki
Acile gidip bi kan mı versen canım ben heyecan yaptım burda :)) 10 gün önce miydi yumurtlama günün?1 saatlik canım :) ve benim adetine daha 4 gün var ve bu normal test böyle çıkması beni çok şaşırttı
Yok canım ya ben adet günümü bekliyim pazartesi kan veririm muhtemelen.Acile gidip bi kan mı versen canım ben heyecan yaptım burda :)) 10 gün önce miydi yumurtlama günün?
Çıkabilir canım o zaman 8 ile 10 gun gibi kanda sonra idrarda çıkarmışYok canım ya ben adet günümü bekliyim pazartesi kan veririm muhtemelen.
12 gün geçti yum. günün üstünden