- 16 Mart 2018
- 171
- 275
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.741
Her zaman dua ediyorum. Rabbim nasip eder inşallah.İnşallah olur birgün dua etmekten vazgeçme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman dua ediyorum. Rabbim nasip eder inşallah.İnşallah olur birgün dua etmekten vazgeçme
Ya sonra kan değeri düşük oluyor ve hep beklemek zor oluyorÇıkabilir canım o zaman 8 ile 10 gun gibi kanda sonra idrarda çıkarmış
Sperm rahime düştüğünde 5gün süre ile yaşıyor Eğer son 5 gün içinde bir beraberlik söz konusu ise olma ihtimali var.Kızlarrr slm benim yunurtam bugün çatladı son ilişki salı gecesi oldu eşim iş dolayısıyla şehir dışına çıktı bugünü değerlendiremedik haliyle sizce salı gününki ilişkiden tutma ihtimali varmıdırrrr?
Haklısın canım hayırlısı olsun inşallah vardır sağlıkla alırsın kucağına :)Ya sonra kan değeri düşük oluyor ve hep beklemek zor oluyor
Amin canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin seninde :)Haklısın canım hayırlısı olsun inşallah vardır sağlıkla alırsın kucağına :)
Kizlar merhaba nasilsiniz beni bir kac gundur sanki seytan durtuyor test yapmam icin adetime daha var bugun test yaptim ve sonuc bu
Birde tedaviyi biraktim spor yapiyorum vitamin eksikligim var onun icin ilac kullaniyorum bilemedim
Sanirim bu silik cizgiler beni yiyecek birgun
İnşalllahhhSperm rahime düştüğünde 5gün süre ile yaşıyor Eğer son 5 gün içinde bir beraberlik söz konusu ise olma ihtimali var.
Insallah canimİnşalllahhh
Kizlar merhaba nasilsiniz beni bir kac gundur sanki seytan durtuyor test yapmam icin adetime daha var bugun test yaptim ve sonuc bu
Birde tedaviyi biraktim spor yapiyorum vitamin eksikligim var onun icin ilac kullaniyorum bilemedim
Sanirim bu silik cizgiler beni yiyecek birgun
Kızlar adetime 4 gün kala normal testlerden yaptım ve sonuç bu Rabbim isteyen burda herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım Rabbim sizlerinde gönlüne göre versin inşallahHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım Rabbim sizlerinde gönlüne göre versin inşallah
hamile kaldınmı canım benimde 5 gün var reglme normal gebelik testinde çıkarmı evde ondan var şuan yapsammı sabah acaba bilemedim gören olursa lütfen cvp versinKızlar bir bakın 5 gun var adetime Yanılıyormuyum hayali çizgi varmı
Ay hic sorma canim diger test negatifti zatenİnşallah olmuştur bu sefer senin bu silik çizgiler yüzünden bende çıksa inanmicam
kartalice41 nasilsin cnm nasil gidiyor :)
Ay hic sorma canim diger test negatifti zaten