Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyiyim kuzum seni sormali..
Klomen pazartesi bitti yarin 13.günüm gitcem bakcak iste yine ultrasonla ..
Sen ne yaptin nasilsin

Bnm 2gun arayla kontrol devam napim bugün gittim adetin 10.gunu Dr ilacın dozunu düşürdü haftasonu çatlamasın diye p.tesi bakicak nolcak eğer çok büyüdüyse aşılama yapicak heralde bu ay bnm çabuk büyüdü çok şaşırdım :halay: inşallah bu sefer yüzümüz güler ikimizinde

Belirsizlik olduğu için hamilemiyim değilmiyim net çıkmadığı için söyledim.

İstemediğim için söyledim zannettiniz sanırım :)
Aynen canım istemiyosun sandım bende hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kusura bakma ☺☺

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, inşirah suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi,fatiha suresi,bakara suresi, ihlas suresi,nas ve Felak süreleri her ne dileğiniz varsa kabul olunması için fatiha ile aminleyip üzerine alan herkeze hediyemdir.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah ❤

Kızlar enfeksiyon için tedavi görüp adeti geciken var mı bız eşimle.tedavi gördüm o ay korunduk ama adetim 6 gün gecikti ilaç da kullandım ödüm kopuyor ya hamile iken minkullamdim acaba diye normal adet oldum öyle gittim doktor a ilaçları adetli iken kullandım sonra bı hafta daha kullandım ilişki olmaya başlayınca bırakayım korunduk ama yine korkuyorum:110:

Kizlar bu ne demek 13.günüm doktor bisey demedi pztesi gel dedi sadece cok sayida yumurtam var ama yeterince büyük olmadigi icinmi ertelendi acaba

Eklentiler

• 20180316_114202.jpg
    20180316_114202.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 56
Kizlar bu ne demek 13.günüm doktor bisey demedi pztesi gel dedi sadece cok sayida yumurtam var ama yeterince büyük olmadigi icinmi ertelendi acaba

Çok sayıda yumurtan oluşmuş p.tesi 15mm olana bakicak 19-22 arası olursa çatlatma iğnesi yapar canım ama sen bu haftasonu değerlendir yine 15mm olan pazara kadar catlayabilir

Kizlar merhaba nasilsiniz beni bir kac gundur sanki seytan durtuyor test yapmam icin adetime daha var bugun test yaptim ve sonuc bu
Birde tedaviyi biraktim spor yapiyorum vitamin eksikligim var onun icin ilac kullaniyorum bilemedim
Sanirim bu silik cizgiler beni yiyecek birgun :KK14:

Eklentiler

• E7E1B5F6-80E8-4B20-B62A-F1B154536DAE.jpeg
    E7E1B5F6-80E8-4B20-B62A-F1B154536DAE.jpeg
    13,8 KB · Görüntüleme: 50
X