Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, nebe suresi, haşr suresi,amenerresülu,1 ayetel kursi,1 salati tefriciye,1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara,3 ihlas, 1 tövbe istiğfar duası fatiha ile amin deyip üzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız mübarek olsun.

Kizlarrr ordamisiniz bende hala gelen giden yokk ins hamileyimdir çok sık tuvalete çıkıyorum su içmedim halde uyku hali bide halsizlik var testi en son pazartesi salı günü 2 gün yaptım çıkmadı bisi silik çizgi bile yoktu ama ben umudumu kaybetmiyorum adet sancılarımda var bu arada ama adet olmayı aklımdan çıkardım 1 hafta daha bekleyip kan vericem :)

Kızlar 12 gün gecikmeyle bugün kahverengi leke geldi adet başlangicida olabilir diyorum yerleşmede yerleşme ne zaman oluyo bilgisi olan

Merhaba kızlar , testimin c kısmında iki çizgi çıktı sizce nedendir? Böyle bi durum yaşayan oldu mu?

Eklentiler

• DAFB9E7B-3E8B-4728-9C14-F73DEBFF78E8.jpeg
    27,8 KB · Görüntüleme: 70
Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var tecrübeli olanlardan cevap alabilirmiyim?

En son 14 şubatta adet oldum ve yumurtlama zamanında ve devamında eşimle birlikte olduk.

14 martta adet olmam gerekiyor ama bazen 3-4 gün gecikmeli geliyor.

Şimdi sormak istediğim şu predictor erken gebelik testi aldım. Bu testi 14 martta yani yarın yapıyım diyorum ama bu test için en doğru zaman nedir? Henüz erken mi test yapmak için beklemeli miyim? Yapmalı mıyım?

Erkenden yapıp Negatif görüp hayal krııklığına uğramak istemyrm.

erken testte cıkar canm sabahtan yapabilirsin hatta erken testlerde sabah idrarınada gerek yok ama garanti olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…