Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba nasilsiniz beni bir kac gundur sanki seytan durtuyor test yapmam icin adetime daha var bugun test yaptim ve sonuc bu
Birde tedaviyi biraktim spor yapiyorum vitamin eksikligim var onun icin ilac kullaniyorum bilemedim
Sanirim bu silik cizgiler beni yiyecek birgun :KK14:
Evet ikinci cizgi var pembemi beyazmi

Ne zaman yumurtladigini biliyormusun peki
Yumurtlayali kac gun oldu bilmiyorum ama adetim bittigi an hissetmeye basladim akıntidan filan hemen cikmaz ama sanmiyorum testte hata olabilir sık iliskide oldu bebek planlayarak degil ama bilmiyorum belki tutar aklimdan cikarmistim bebek dusuncesini

Yumurtlayali kac gun oldu bilmiyorum ama adetim bittigi an hissetmeye basladim akıntidan filan hemen cikmaz ama sanmiyorum testte hata olabilir sık iliskide oldu bebek planlayarak degil ama bilmiyorum belki tutar aklimdan cikarmistim bebek dusuncesini
Belki erken yumurtlamissindir :) insallah vardir sabah yap burayada koy merak ederim..
Bu arada bnm soruyu gördünmü ultrason doktorunun yazdigini fazla bisi anlamadim doktorda hic bisey demedi

Belki erken yumurtlamissindir :) insallah vardir sabah yap burayada koy merak ederim..
Bu arada bnm soruyu gördünmü ultrason doktorunun yazdigini fazla bisi anlamadim doktorda hic bisey demedi
İnsallah canim bakalim. Baktim senin yazina ama inanki hic anlamadim canim benim doktorum hic oyle bisey vermedi bana

İnsallah canim bakalim. Baktim senin yazina ama inanki hic anlamadim canim benim doktorum hic oyle bisey vermedi bana
Cok sacma basta iyiydi simdide sanki basindan saliyor gibi gidiyorum zaten ultrasonu kendi yapmiyor baska yere yolluyor geri ben sonucu getiriyorum ya insan bi aciklama yapar ptesi tekrar gel der anlamiyorum devlet hastanedekileri

Cok sacma basta iyiydi simdide sanki basindan saliyor gibi gidiyorum zaten ultrasonu kendi yapmiyor baska yere yolluyor geri ben sonucu getiriyorum ya insan bi aciklama yapar ptesi tekrar gel der anlamiyorum devlet hastanedekileri
Ben özele gidiyordum doktorum cok iyiydi aslinda biseyler hep eksikti gerekli tahlilleri ben soyleyince yapiyordu adam hemen tup bebek yapalim dedi resmen para tuzagi esimin sperm sayisi dusmus adam dikkate bile almadi ara verdik o yuzden bu aralar kafa dagitacak seylerle ugrasiyorum belki Rabbim kendiliginden nasip eder pes ettim yani

Kızlar adetime 4 gün kala normal testlerden yaptım ve sonuç bu Rabbim isteyen burda herkese nasip etsin inşallah
thlWIF.jpg

X