- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.661
Bugün Benim doğum günüm veee adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun Rabbim gönlüne göre versin insallah bebişinide verir :)Bugün Benim doğum günüm veee adet oldum
Yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun Rabbim gönlüne göre versin insallah bebişinide verir :)
Üzülme herseyin hayirlisi.
Bende doktordan geldim tekrardan hormon tahlili yapti ve yarin ultrasona gircem adetimin 3.günü
Bugün Benim doğum günüm veee adet oldum
Bn de yaptım negatif ama hala yok gelen gidenYaptın mı test canım ? Ben yaptım veeeee negatif adette yok sanki tekrar yumurtluyorm adet olmadan yumurtlanir mi ki
Evet negatif canımyaTest yaptinmi :)
Bilmiyorum yaa 1 hafta daha bekliycem öyle gitcem doktoraYaptın mı test canım ? Ben yaptım veeeee negatif adette yok sanki tekrar yumurtluyorm adet olmadan yumurtlanir mi ki
Bilmiyorum yaa 1 hafta daha bekliycem öyle gitcem doktora
Nice mutlu yıllara.. bir sonraki yaşına insallah kucağında bebisinle kutlarsın yeni yaşını.
Asilama icin hangi ilaclar kullaniliyor cnm..Bn sonunda oldm yarın sabahta muayene olucam ilaç baslicak aşılama icin
Asilama icin hangi ilaclar kullaniliyor cnm..
Banada bugun klomen verdi galiba catlatma ignesinide yapcakYarın yazarım sana bana vercegi ilaçları canım ama kişiye göre değişir bna mesela klomen veremez kimisine hem klomen hem iğne veriyolar
Malesef cnm yokKızlar bugün adet olmam gerekiyodu olmadım. İdrar testi negatif. Ovülasyon testi ekteki gibi. Hala umut var mıdır
anladım cnm ne bileyim diğer başlıklarda adetten 3 4 gün sonra testi pozitif çıkanlar olmuş ondan ümitlenmiştim :)Malesef cnm yok
Belki gec yumurtlamissindir onu bilemem ama bu teste göre yok malesefanladım cnm ne bileyim diğer başlıklarda adetten 3 4 gün sonra testi pozitif çıkanlar olmuş ondan ümitlenmiştim :)
Banada bugun klomen verdi galiba catlatma ignesinide yapcak
anladım cnm ne bileyim diğer başlıklarda adetten 3 4 gün sonra testi pozitif çıkanlar olmuş ondan ümitlenmiştim :)
anladım cnm, ovülasyona güvenmemek lazım %100 demekÇok koyu oluyor ama bence denk geliyor canım bende hamile değildim LH testi yapmıştım yumurtlamada olduğu gibi koyu çıktı ama adet olmuştum