- 21 Mart 2017
- 990
- 578
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.681
Evet yarin baslicam ben hayirlisiyla :))Beraber gün saycaz desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yarin baslicam ben hayirlisiyla :))Beraber gün saycaz desene
anladım cnm, ovülasyona güvenmemek lazım %100 demek
Evet yarin baslicam ben hayirlisiyla :))
Evet yarin baslicam ben hayirlisiyla :))
Anladim cnm sifa olsunHap ve iğne verdi letrasan , gonal-f ve orvt.
Canım
Anladim cnm sifa olsun
Oglu olucak kuzumunOnur_hira_ela nasılsın canım bebeğinin cinsiyeti belli oldumu
Oyyy maşallah Kuzuma bebisi 7 haftalık olmuş bileOglu olucak kuzumun
Demi teyzesi senin melegin gibi buyuycek insallah cok sukur veren rabbimeOyyy maşallah Kuzuma bebisi 7 haftalık olmuş bile
Teat kurudukdan sonra oluyor bendede bazenMerhaba kızlar , testimin c kısmında iki çizgi çıktı sizce nedendir? Böyle bi durum yaşayan oldu mu?
Evet tabiki büyüyecek hamdolsun bugünü gösteren rabbimeDemi teyzesi senin melegin gibi buyuycek insallah cok sukur veren rabbime
erken testte cıkar canm sabahtan yapabilirsin hatta erken testlerde sabah idrarınada gerek yok ama garanti olsun..Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var tecrübeli olanlardan cevap alabilirmiyim?
En son 14 şubatta adet oldum ve yumurtlama zamanında ve devamında eşimle birlikte olduk.
14 martta adet olmam gerekiyor ama bazen 3-4 gün gecikmeli geliyor.
Şimdi sormak istediğim şu predictor erken gebelik testi aldım. Bu testi 14 martta yani yarın yapıyım diyorum ama bu test için en doğru zaman nedir? Henüz erken mi test yapmak için beklemeli miyim? Yapmalı mıyım?
Erkenden yapıp Negatif görüp hayal krııklığına uğramak istemyrm.
erken testte cıkar canm sabahtan yapabilirsin hatta erken testlerde sabah idrarınada gerek yok ama garanti olsun..
Rica ederim canm yapınca haber vetTeşekkür ederim cevap için , yarın sabah yapayım o halde.
Rica ederim canm yapınca haber vet