Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adetin geçerse yap geç yumurtladiysan geç döllenme olur büyük bir ihtimal rabbim gonlunuzdekini versin inşallah

Çok sağol canım sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah adetim evet geç gelecek yarın öbür gün gelmesi lazım. Çarşamda akşam ve perşemde sabah ilk idrarla test yapmıştım negatif çıktı. Bu ay ümidimi kestim, önümüzdeki maçlara bakıcaz

Allah razı olsun bitanem teşekkür ederim rabbim hakkında hayırlısı ne ise sana onu versin ❤

Kizlar sasi olucam adetime 7 gun var buda demin yaptigim test yanlis mi goruyorum cift cizgi dimi

Eklentiler

• 2017-12-30 14.15.15.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 80
  • 2017-12-30 13.58.01.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 78
Kizlar merhaba benim bugun kontrolum vardi tam 4 yumurtam olmus ama daha istenilen buyukluge ulasamamislar carsamba tekrar kullanacam bu ay menogon igne kullaniyorum dozunu arttirdik yumurtalara fazlaca uyaran bi igneymis hayirli olur insallah

Kizlar sasi olucam adetime 7 gun var buda demin yaptigim test yanlis mi goruyorum cift cizgi dimi
Canım çok silik ama ben gördüm ikinci çizgiyi :) Adetine daha 1 hafta varmış bu kadar silik çıkması ondan dolayı olabilir. 2-3 gün içinde tekrarla testi, gittikçe koyulaşması lazım. İstersen kan da verebilirsin onda daha belirgin çıkar olup olmadığı. Hayırlı olsun şimdiden

Kizlar merhaba benim bugun kontrolum vardi tam 4 yumurtam olmus ama daha istenilen buyukluge ulasamamislar carsamba tekrar kullanacam bu ay menogon igne kullaniyorum dozunu arttirdik yumurtalara fazlaca uyaran bi igneymis hayirli olur insallah
Seninle ayni gunduk .benimde dort tane olmus biri 17 mm biri 15 mm 13 ve 12 mm yarin ignemi olcam.11.gunde bu buyukluge gelmesi beni sasirtti bakalim hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…