Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinize merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Aralık 9da adet oldum. Sonra 1gun arayla ilişki oldu. 3 4 gündür belim kasiķlarim ve göğüslerim ağrıyor şeffaf ta akıntı oluyor. Adete daha 10gun var bu belirtiler hamilelik olabilirmi ?

Ben bugün olurum diye bekliyorum olmadım yahu testte birşey çıkmadı sol kaldığımda ağrı bugün de belim de ağrı var şaştım kaldım yahu olacaksın olsam tirlatmaya az kaldi:KK17:

Benimde ikinci gun oldu bugun bat günü geceli valla dun olacak gibi agri hissediyordum bugun daha iyiyim oksururken kasiklarimda bazen fena ağrı hissediyorum daha once hic boyle olmamisti bel ağrım ve az biraz akintim da var inşallah 2018 guzel haberlerle gelir bana 4 ocak esimin dogum gunu ve istegim o gun ona hayatindaki en guzel hediyeyi vermek :-)

Evet ben oldum bu ay hayaller suya düştü önümüzde ki aya kaldık kızlar :KK42:bat Şubat 4
Üzülme canım benim ben bu acıyı 1.5 sene yaşadım seni anlıyorum.Ama inan rabbim vereceği zamanı çok iyi biliyor.Önümüzdeki ay tekrar denersin. Senin Bebis biraz nazlı galiba bekleteyimde kıymetimi bilsinler diyor ☺

Eklentiler

• 16A9B4DF-FE49-4507-94ED-220D014F3288.jpeg
    16A9B4DF-FE49-4507-94ED-220D014F3288.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 84
Kizlarrrr cok sukur bende gordum sonunda cift cizgiyiiii nasil mutluyum anlatamam resimyukleyemiyorum ama cok net gorunuyor yanlislikla da cift cizgi cikmaz dimi o kadar tek cizgi gordukten sonra simdi inanmasi guc geliyor
Kan testi yaptır canım hemen inşallah hayırla tamamına erer:anneadayı:

Üzülme canım benim ben bu acıyı 1.5 sene yaşadım seni anlıyorum.Ama inan rabbim vereceği zamanı çok iyi biliyor.Önümüzdeki ay tekrar denersin. Senin Bebis biraz nazlı galiba bekleteyimde kıymetimi bilsinler diyor ☺
inşallah sabırlı biriyim zaten 8 eşimi bekledim 9 ay kizimi 3gun de hastane kızımı bekledim şimdi ömürlük bekliyorum kızımı olsun Rabbim kendi bilir kizimdada hayırlısini dilemiştim. İnşallah Rabbim gene hayırlısını verir de işte çok gecikince biraz umutlanmistim:KK16:

merhaba kizlar konu disi bi sorum olacak her kapiyi acan dualar die bi kitap var acaba bilgisi olan varmi yorumlari okudul merak ettim gercekten ise yariyormu

merhaba kizlar konu disi bi sorum olacak her kapiyi acan dualar die bi kitap var acaba bilgisi olan varmi yorumlari okudul merak ettim gercekten ise yariyormu[/QUOTE canim netten bak her kitabı alamna gerek yok bir çok bilgi var orda bir de fetva sitesi var oraya sorunu yaz cevap veriyor lar yada sorunu arattir orda başka birileri de sormuştur belki

Yine sen bilirsin canım ama Rabbim.zaten içinden geçeni bile biliyor sen dua nin başında besmele ve salavat çekmeyi unutma bı de şuana başka kişileri de kat tek kendn için isteme duanın makbulu öyledir ben öyle biliyorum yine faydalı görüyorsan al tabi

X