- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 35
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.681
Hadi insallah hayirli haberler alirsin cnm carsamba gunuBen klomen ve menogon kullandim sadece. Klomen 5 gun gunde 1 tane igneyide gunde 1 tane yaptirdim carsambaya kadar iki tane yaptiricam carsamba kontrolum var canim
İnsallah canim benim cok tesekkur ederimHadi insallah hayirli haberler alirsin cnm carsamba gunu
Canım silik çıktıysa vardır atsana testi bi☺çok sevindim inşallah mucizen seninledir.Çatlatma iğnesinin 14. Günü test silik çıktıBata 2 gün var
Üzülme canım benim ben bu acıyı 1.5 sene yaşadım seni anlıyorum.Ama inan rabbim vereceği zamanı çok iyi biliyor.Önümüzdeki ay tekrar denersin. Senin Bebis biraz nazlı galiba bekleteyimde kıymetimi bilsinler diyor ☺Evet ben oldum bu ay hayaller suya düştü önümüzde ki aya kaldık kızlarbat Şubat 4
Kız bugün negatif oldu test olmadı yine galibaCanım silik çıktıysa vardır atsana testi bi☺çok sevindim inşallah mucizen seninledir.
Kan testi yaptır canım hemen inşallah hayırla tamamına ererKizlarrrr cok sukur bende gordum sonunda cift cizgiyiiii nasil mutluyum anlatamam resimyukleyemiyorum ama cok net gorunuyor yanlislikla da cift cizgi cikmaz dimi o kadar tek cizgi gordukten sonra simdi inanmasi guc geliyor
inşallah sabırlı biriyim zaten 8 eşimi bekledim 9 ay kizimi 3gun de hastane kızımı bekledim şimdi ömürlük bekliyorum kızımı olsun Rabbim kendi bilir kizimdada hayırlısini dilemiştim. İnşallah Rabbim gene hayırlısını verir de işte çok gecikince biraz umutlanmistimÜzülme canım benim ben bu acıyı 1.5 sene yaşadım seni anlıyorum.Ama inan rabbim vereceği zamanı çok iyi biliyor.Önümüzdeki ay tekrar denersin. Senin Bebis biraz nazlı galiba bekleteyimde kıymetimi bilsinler diyor ☺
merhaba kizlar konu disi bi sorum olacak her kapiyi acan dualar die bi kitap var acaba bilgisi olan varmi yorumlari okudul merak ettim gercekten ise yariyormu[/QUOTE canim netten bak her kitabı alamna gerek yok bir çok bilgi var orda bir de fetva sitesi var oraya sorunu yaz cevap veriyor lar yada sorunu arattir orda başka birileri de sormuştur belki