- 22 Kasım 2017
- 587
- 203
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.661
Yapicam bugün inşallah alıp sonradan kayboldu ya bozuktu o test renkleri bitarafa gittiCanım sen bi test yap var gibi duruyordu önceki testinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapicam bugün inşallah alıp sonradan kayboldu ya bozuktu o test renkleri bitarafa gittiCanım sen bi test yap var gibi duruyordu önceki testinde
Kaç damla damlattin canım idrarıBenim böyle çıkmıştı adete 5 gün varken Eki Görüntüle 2086528
4 damlattim ama aşırı değil küçük küçük damlalarla sen 3 damlatKaç damla damlattin canım idrarı
Tamam bugün yapicam alıp4 damlattim ama aşırı değil küçük küçük damlalarla sen 3 damlat
Canım adetin geçerse yap geç yumurtladiysan geç döllenme olur büyük bir ihtimal rabbim gonlunuzdekini versin inşallah
Allah razı olsun bitanem teşekkür ederim rabbim hakkında hayırlısı ne ise sana onu versin ❤Çok sağol canım sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah adetim evet geç gelecek yarın öbür gün gelmesi lazım. Çarşamda akşam ve perşemde sabah ilk idrarla test yapmıştım negatif çıktı. Bu ay ümidimi kestim, önümüzdeki maçlara bakıcaz
Nerde çift çizgi canımKizlar sasi olucam adetime 7 gun var buda demin yaptigim test yanlis mi goruyorum cift cizgi dimi
Test yap bence biBn duphaston biteli 13 gün oluyo adetim 3 gün gecikti suphelenmelimiyim bikere daha kullanmıştım tam günümde oldm
Adet oldmTest yap bence bi
Ben görüyorum vardır inşallahKizlar sasi olucam adetime 7 gun var buda demin yaptigim test yanlis mi goruyorum cift cizgi dimi
Canım çok silik ama ben gördüm ikinci çizgiyi :) Adetine daha 1 hafta varmış bu kadar silik çıkması ondan dolayı olabilir. 2-3 gün içinde tekrarla testi, gittikçe koyulaşması lazım. İstersen kan da verebilirsin onda daha belirgin çıkar olup olmadığı. Hayırlı olsun şimdidenKizlar sasi olucam adetime 7 gun var buda demin yaptigim test yanlis mi goruyorum cift cizgi dimi
Seninle ayni gunduk .benimde dort tane olmus biri 17 mm biri 15 mm 13 ve 12 mm yarin ignemi olcam.11.gunde bu buyukluge gelmesi beni sasirtti bakalim hayirlisi olsunKizlar merhaba benim bugun kontrolum vardi tam 4 yumurtam olmus ama daha istenilen buyukluge ulasamamislar carsamba tekrar kullanacam bu ay menogon igne kullaniyorum dozunu arttirdik yumurtalara fazlaca uyaran bi igneymis hayirli olur insallah
Düsük dozla basladim ben canim o yuzden gecikti galiba biraz ama doktor cok iyi dediSeninle ayni gunduk .benimde dort tane olmus biri 17 mm biri 15 mm 13 ve 12 mm yarin ignemi olcam.11.gunde bu buyukluge gelmesi beni sasirtti bakalim hayirlisi olsun
Ben bu ay klomen arti letresan ve inofolic kullandim etkisi olmus demekkiDüsük dozla basladim ben canim o yuzden gecikti galiba biraz ama doktor cok iyi dedi
Ben klomen ve menogon kullandim sadece. Klomen 5 gun gunde 1 tane igneyide gunde 1 tane yaptirdim carsambaya kadar iki tane yaptiricam carsamba kontrolum var canimBen bu ay klomen arti letresan ve inofolic kullandim etkisi olmus demekki