-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.641
Amin canım amannnnOkuduğum yasin-i şerif, Meryem suresi
100 rabbi hebli minessalihin
100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah
Olmadım canım valla bekliyorumAdet oldunmu canım benimde 2.günüm kan vermiştim sonuç alcan bugün
Test yapmayı dusunmuyomusunOlmadım canım valla bekliyorum
İnşallah canım inşallah ya valla bize büyük morel olurBende bugün olmam gerekiyodu olmadım yarın olcam mi bakalım inşallah olmayız yarın mübarek gün abdest aldm dua edicem hepimiz için rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin :) hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Benim ki bibkac gün sarkiyor canım ilk doğumdan sonra düzeni değişti o yüzden yapamdim pazar a kadar olmazsam insalllah yaparım sabah eşim de sordu günün geçti degilmi diye hiç takip etmezdi yahu onu da umitlenmesin diye geçiştirdimTest yapmayı dusunmuyomusun
Iyi yapmışsın canım ya ilk başta heycanla soyluyosun günüm geçti falan ertesi gün adet falan oluyon sarsiliyo insanBenim ki bibkac gün sarkiyor canım ilk doğumdan sonra düzeni değişti o yüzden yapamdim pazar a kadar olmazsam insalllah yaparım sabah eşim de sordu günün geçti degilmi diye hiç takip etmezdi yahu onu da umitlenmesin diye geçiştirdim
O konuda pek bilgim yok canmAmin canım amannnn
Bende meryem süresini okumak ıstiyorum ama çok iyi kuranı-kerim okuyamadığım için zorlaniyorum..kurani kerimden değilde dua kitabından okusam olur degilmi,regl bitiminde başlayıp 41 gün okumak istiyorum
Iyi yapmışsın canım ya ilk başta heycanla soyluyosun günüm geçti falan ertesi gün adet falan oluyon sarsiliyo insan
Canım testin silikmiydi nasıl cıktı benim 5 gün kala ışığa tutunca gölge çıkıyordu bugün de yaptım silik ama diğerine göre belli bir çizgi cıktı pazartesi adet günüm bana anlatirmisin belirtini felanAdetime 5 gün varken öğrendim canm
Canım silikti ama gözle görülür bicimdeydi belirti olarak sadece sol bacağım da inanılmaz bi ağrı vardı sanki damar çekiliyormuş gibi hissediyordum sadece buydu belirtimCanım testin silikmiydi nasıl cıktı benim 5 gün kala ışığa tutunca gölge çıkıyordu bugün de yaptım silik ama diğerine göre belli bir çizgi cıktı pazartesi adet günüm bana anlatirmisin belirtini felan
Benim kasigima ağrı girince öyle oluyor bacağıma vuruyor sanki sağlı sollu ama inşallah vardır bebisCanım silikti ama gözle görülür bicimdeydi belirti olarak sadece sol bacağım da inanılmaz bi ağrı vardı sanki damar çekiliyormuş gibi hissediyordum sadece buydu belirtim
AMIN kuzum Allah razi olsunOkuduğum yasin-i şerif, Meryem suresi
100 rabbi hebli minessalihin
100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah
Ben oldum 4.günüm 13 gün gecikme ardindanKızlar bu arada adet olan varmı
Çok fazla gecikmiş amaBen oldum 4.günüm 13 gün gecikme ardindan
Duphaston diye bi ilaç kullandinmi sen canımÇok fazla gecikmiş ama
Evet cok gec yumurtladim. Hatta adet günüme kala burada yazmisdim seffaf akinti belirtimi diye megerse yumurtlamisim..Duphaston diye bi ilaç kullandinmi sen canım
Bn duphaston biteli 13 gün oluyo adetim 3 gün gecikti suphelenmelimiyim bikere daha kullanmıştım tam günümde oldmEvet cok gec yumurtladim. Hatta adet günüme kala burada yazmisdim seffaf akinti belirtimi diye megerse yumurtlamisim..
Evet daha önce kullanmistim. Yoksa bebek adeti söküyor varsa bebegin daha iyi tutunmasini sagliyor
Canım sen bi test yap var gibi duruyordu önceki testindeBn duphaston biteli 13 gün oluyo adetim 3 gün gecikti suphelenmelimiyim bikere daha kullanmıştım tam günümde oldm
Bende 2 gün kala yaptım bisi çıkmadı adetim 3 gün geciktiBenim böyle çıkmıştı adete 5 gün varken Eki Görüntüle 2086528