Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım amannnn
Bende meryem süresini okumak ıstiyorum ama çok iyi kuranı-kerim okuyamadığım için zorlaniyorum..kurani kerimden değilde dua kitabından okusam olur degilmi,regl bitiminde başlayıp 41 gün okumak istiyorum

N
İnşallah canım inşallah ya valla bize büyük morel olur

Iyi yapmışsın canım ya ilk başta heycanla soyluyosun günüm geçti falan ertesi gün adet falan oluyon sarsiliyo insan

Canım silikti ama gözle görülür bicimdeydi belirti olarak sadece sol bacağım da inanılmaz bi ağrı vardı sanki damar çekiliyormuş gibi hissediyordum sadece buydu belirtim

Canım silikti ama gözle görülür bicimdeydi belirti olarak sadece sol bacağım da inanılmaz bi ağrı vardı sanki damar çekiliyormuş gibi hissediyordum sadece buydu belirtim
Benim kasigima ağrı girince öyle oluyor bacağıma vuruyor sanki sağlı sollu ama inşallah vardır bebis

AMIN kuzum Allah razi olsun

Evet cok gec yumurtladim. Hatta adet günüme kala burada yazmisdim seffaf akinti belirtimi diye megerse yumurtlamisim..

Evet daha önce kullanmistim. Yoksa bebek adeti söküyor varsa bebegin daha iyi tutunmasini sagliyor
Bn duphaston biteli 13 gün oluyo adetim 3 gün gecikti suphelenmelimiyim bikere daha kullanmıştım tam günümde oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…