Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat 31-02 arası olması gerek. Dün test yaptım negatif çıktı. Çok munerken yaptım? Sonradan pozitif olabilir mi?
Yumurtlama günüm 17/18 aralıktı.

Bugün 2gunum olmadım kızlar kaşık ağrım var arada ayol başka birşey yok zati bı haftayi devirmeden test yapamayacak vallahi .:KK12:

Bugün 2gunum olmadım kızlar kaşık ağrım var arada ayol başka birşey yok zati bı haftayi devirmeden test yapamayacak vallahi .:KK12:
Bende bugün olmam gerekiyodu olmadım yarın olcam mi bakalım inşallah olmayız yarın mübarek gün abdest aldm dua edicem hepimiz için rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin :) hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Okuduğum yasin-i şerif, Meryem suresi
100 rabbi hebli minessalihin
100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah

100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah
Aminn inşallah canımım ağzına sağlık sende meleğini sağlıklı kucağına alırsın:)

100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
Amin canım Allah razı olsun Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin :dua::KK200:

100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
Amin ağzına sağlık Sana da Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin :)

Kızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepinize bu guzel duyguyu yasatsin inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan da emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşum kartalice41 kartalice41 Eki Görüntüle 2083818 Eki Görüntüle 2083819 Eki Görüntüle 2083818

Maşallah çok sevindim canım hamile olduğunu şimdi okudum Allah kucagına almayı nasip etsin

X