- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.621
Adet olsunnn olmayan ell sallasinn ben olmadım
Tekrarladın mı testi canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olsunnn olmayan ell sallasinn ben olmadım
Almaya fırsat bulamadm hemde bi kaç gün geçmesini bekliyorum canımTekrarladın mı testi canım ?
Almaya fırsat bulamadm hemde bi kaç gün geçmesini bekliyorum canım
Inşallah kuzum ya :)İnşallah vardır bebiş
Bende bugün olmam gerekiyodu olmadım yarın olcam mi bakalım inşallah olmayız yarın mübarek gün abdest aldm dua edicem hepimiz için rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin :) hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBugün 2gunum olmadım kızlar kaşık ağrım var arada ayol başka birşey yok zati bı haftayi devirmeden test yapamayacak vallahi .
Adet oldunmu canım benimde 2.günüm kan vermiştim sonuç alcan bugünBugün 2gunum olmadım kızlar kaşık ağrım var arada ayol başka birşey yok zati bı haftayi devirmeden test yapamayacak vallahi .
Aminn inşallah canımım ağzına sağlık sende meleğini sağlıklı kucağına alırsın:)Okuduğum yasin-i şerif, Meryem suresi
100 rabbi hebli minessalihin
100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah
Amin canım Allah razı olsun Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsinOkuduğum yasin-i şerif, Meryem suresi
100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah
Amin ağzına sağlık Sana da Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin :)Okuduğum yasin-i şerif, Meryem suresi
100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
Aminn inşallah canımım ağzına sağlık sende meleğini sağlıklı kucağına alırsın:)
Amin canım Allah razı olsun Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin
Çok teşekkürler Amin inşallah ❤Amin ağzına sağlık Sana da Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin :)
Allah razı olsun inşallah canmamin canım dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. Sana ve tüm gebe kardeşlerimize de sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin... Onur_hira_ela
Kızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepinize bu guzel duyguyu yasatsin inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan da emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşum kartalice41 Eki Görüntüle 2083818 Eki Görüntüle 2083819 Eki Görüntüle 2083818
TeşekkürlerMaşallah çok sevindim canım hamile olduğunu şimdi okudum Allah kucagına almayı nasip etsin