- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.701
Kan tahlil sonucumu bekliyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuc ne canim hayirli haberdir insallahKan tahlil sonucumu bekliyorum :)
255 cikti cnm cok sukurrdarisi isteyenlerin basinaSonuc ne canim hayirli haberdir insallah
255 cikti cnm cok sukurrdarisi isteyenlerin basina
Iyidir kuzum sen napionNapıyorsunuzzz kizlaaaarr
Iyidir kuzum sen napion
Kolay gelsin benim daha var bi kac günümNapim bnde yumurtlama haftası işte bildiğiniz şeyler
Kolay gelsin benim daha var bi kac günüm
Hic sorma ya bende bu ay klomen kullandm igne olcakdi ama doktorum yokmus bosuna aldim hapiVala ördek ler bnm kadar suya girmiyor havada soğudu iyice çocuk yapcaz die zatürre olmayız inşallah hahaha
Cnm yumurta gelisimin olmamismi neden hemen asilama d3diKizlar bugun kontrolum vardi doktorum asilama yapalim dedi ama ilk ayda hemen hamile kalabilirmiyimki varmi icinizde acaba
Baktim simdi randevuya gelmis doktorum cok şükür yarin gideym bari benim yumurtalar ne alemde
Kizlar bugun kontrolum vardi doktorum asilama yapalim dedi ama ilk ayda hemen hamile kalabilirmiyimki varmi icinizde acaba
Kız tek herifi bul da süs sikayetlenme benim kocam gececi gelecek hafta yumurtalara haftası tam da o haftaya denk herif gece yok sabah uyuyacak zagar gariban vah bana bağlar banaVala ördek ler bnm kadar suya girmiyor havada soğudu iyice çocuk yapcaz die zatürre olmayız inşallah hahaha
olsun canım gündüz spermler daha hızlı olurmuş gündüz yakala adamı bırakmaKız tek herifi bul da süs sikayetlenme benim kocam gececi gelecek hafta yumurtalara haftası tam da o haftaya denk herif gece yok sabah uyuyacak zagar gariban vah bana bağlar bana
Cok guzel buyumus canim cok iyi hersey dedi direk asilama yapalim dedi zaten tedavide 5. Ayim bu ayCnm yumurta gelisimin olmamismi neden hemen asilama d3di
Yarin gidip yaptiricaz kuzum insallah tutar bu sefer ama farkli bi tedavi dahada heyecanlandiriyor insaniCanım kişiye göre değişir o arkadaşımın ilk aşılama tuttu ama herkeste aynı olmaz inşallah hayırlısıyla tutar senin ki bnce dene zararı yok