• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlangıç 69 hedef 54 (Resimli)

Beyazını çocukluktan itibaren yemedim ama ekmek yerine 2 yumurta yesem olur değil mi sarısı sadece peyniri 2 ye düşüreyim zeytinde 7 olsa olur mu
Aslında beyazı sevılırde sarısı sevılmez normalde. Sen tam tersı.
Bence yemeğe çalış beyazı. Zayıflamak ısteyenler sporcular sarısını yemıyor. Beyazı kadar faydalı degıl sarısı. Zayıflarken kaslarından olmaman ıcın beyaz onemlı dene yapamazsan o zaman ayrı.

Sıyah zeytini saymıyorum ben 10-15 bıle yedıgım oluyor.

Çocuklarla cok vakıt ayıramıyorum spora. Sımdı kahvaltıya misafırım gelcek. Öğleden sonra ben mısafırlıge gıdecegım. Sonra hızlıca eve gelıp akşam yemeğine yine misafırım olcak.
Bugün nasıl dıkkat ederım artık bılemıyorum. :)))
Ekmek yemıyorum. Ins sınırı aşmam.

Çocuklarla cok vakıt ayıramıyorum spora. Sımdı kahvaltıya misafırım gelcek. Öğleden sonra ben mısafırlıge gıdecegım. Sonra hızlıca eve gelıp akşam yemeğine yine misafırım olcak.
Bugün nasıl dıkkat ederım artık bılemıyorum. :)))
Ekmek yemıyorum. Ins sınırı aşmam.
Inşallah aşmazsın öyle düşünme olur gider :KK5:

Aslında beyazı sevılırde sarısı sevılmez normalde. Sen tam tersı.
Bence yemeğe çalış beyazı. Zayıflamak ısteyenler sporcular sarısını yemıyor. Beyazı kadar faydalı degıl sarısı. Zayıflarken kaslarından olmaman ıcın beyaz onemlı dene yapamazsan o zaman ayrı.

Sıyah zeytini saymıyorum ben 10-15 bıle yedıgım oluyor.
Hmm daha önce diyetisyenim yumurtayı bi ara omlet yap dedi 1 çay kaşığı tereyağı ile ama dolu bir kaşık değil ucuyla yapsam olur herhalde

Hmm daha önce diyetisyenim yumurtayı bi ara omlet yap dedi 1 çay kaşığı tereyağı ile ama dolu bir kaşık değil ucuyla yapsam olur herhalde
taze soğan yaprağı azıcık kısık ateşte kavurup yumurtala pişirebilirsin.
Bazen dereotu maydonoz koyarım omlete. Bazen ısırgan bazen pazı. O zaman daha doyurucu oluyor. Mümkün olduğunca az yağ kullanmak onemlı.

taze soğan yaprağı azıcık kısık ateşte kavurup yumurtala pişirebilirsin.
Bazen dereotu maydonoz koyarım omlete. Bazen ısırgan bazen pazı. O zaman daha doyurucu oluyor. Mümkün olduğunca az yağ kullanmak onemlı.
Aynen yağ az olcak yeşillik koyunca güzel oluyor öyle denicem bende

Öğlen yemeğim
Ekmek yemedim
Sarmadan 2 tane fazla yedim
20180403_115524.png

Bu akşamdan itibaren isveç diyetine yeniden başlıyorum zor evet sağlıksız olabilir merak ettim 13 günde ne kadar vericem bence bunu denemezsem içim rahat etmiyecek herkes sağlıksız diyo ama ben bunu yapmak istiyorum hadi bakalım hayırlısı

13 gün tartilmicam nisanin 17sinde tartilcam bakalım merak ediyorum sonuç ne olcak
03.04.2018 kilom 67.5

Ya İsveç diyetini yapicam yada bu ikinci diyeti bakalım işveci olmazsa yaparım bilmiyom

Offf ya bi tabak yaprak sarması yedim bide 1.5 dilim tam buğday ekmeği umarım kilo almam bayadır böyle birşey yapmıyordum

Ama devam edicem pes etmek yok yarın sabahtan itibaren sağlıklı beslenicem sıfır ekmek
Kahvaltı 08.30
1 haşlanmış yumurta sarısı
1 parça peynir
5 zeytin
1 adet domates
Yeşil çay ananasli açaili

Öğlen 12.00
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 yemek kaşığı yoğurt
1 adet domates

Ara 15.00
Yeşil çay ananasli açaili

Akşam 18.00
1 kepçe çorba
1 yemek kaşığı yoğurt
1 adet domates

Yarın bu menüyü uygularsam iyi bir başlangıç olucak
Haftaya çarşambaya kadar tartılmak yok

30dk yürüyüş yaptım başlangıç için iyi bence
Azönce bende yürüyüşten geldim ama bugün pek istekli değildim enerjim düşüktü. Sabah erken kan tahlillerimi yaptirmak için sağlık ocağına gittim yürüyerek döndük kahvaltıda çok gecikti gerçi gelincede pek bişey yemedim diyebilirim, herhalde bundan dolayı bütün gunumun enerjisi azaldı . ama ona rağmen şükür 40 dk yürüdüm

Buarada hiçbi öğünümde ekmek katmiyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum. Sade kahvaltıda şu kepekli bisküviler varya içinde 10 tane olan onlardan 3tane ekmek niyetine yiyorum.
Ama 1 dilimde olsa ekmek katmayi düşünüyorum, yoksa öglene kadar acikiyorum okadar yeşillik yediğim halde oyüzden mutlaka ara öğün alıyorum 2-3 gün kurusu kayısı yanına 2 ceviz ve tarçın.

Buarada hiçbi öğünümde ekmek katmiyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum. Sade kahvaltıda şu kepekli bisküviler varya içinde 10 tane olan onlardan 3tane ekmek niyetine yiyorum.
Ama 1 dilimde olsa ekmek katmayi düşünüyorum, yoksa öglene kadar acikiyorum okadar yeşillik yediğim halde oyüzden mutlaka ara öğün alıyorum 2-3 gün kurusu kayısı yanına 2 ceviz ve tarçın.
Ekmek yiyince verilmiyor ama yinede sen bilirsin

Azönce bende yürüyüşten geldim ama bugün pek istekli değildim enerjim düşüktü. Sabah erken kan tahlillerimi yaptirmak için sağlık ocağına gittim yürüyerek döndük kahvaltıda çok gecikti gerçi gelincede pek bişey yemedim diyebilirim, herhalde bundan dolayı bütün gunumun enerjisi azaldı . ama ona rağmen şükür 40 dk yürüdüm
40 dk da güzel bence

Ekmek yiyince verilmiyor ama yinede sen bilirsin
Sabah 1 dilim ya kepekli ya çavdar yada tam tahıllı yiyince bişeyi etkileyeceğini sanmıyorum çünkü önceki diyet programindada ekmek vardı hatta sabah 2 dilimdi, ama ben yumurta yemedigim günler 2 dilim yediğim günler 1 yiyodum. Yavaş verdim ama kalıcı oldu oyüzden çok çok beklentim yok en kötüsü haftada enaz 750 gram vermeye bile razıyım tabi inş daha fazlasını veririm.buarada bende sık sık tartilmiyicam ilk cumartesi tartilmistim oyüzden ogünler tartı günüm olacak.

Sabah 1 dilim ya kepekli ya çavdar yada tam tahıllı yiyince bişeyi etkileyeceğini sanmıyorum çünkü önceki diyet programindada ekmek vardı hatta sabah 2 dilimdi, ama ben yumurta yemedigim günler 2 dilim yediğim günler 1 yiyodum. Yavaş verdim ama kalıcı oldu oyüzden çok çok beklentim yok en kötüsü haftada enaz 750 gram vermeye bile razıyım tabi inş daha fazlasını veririm.buarada bende sık sık tartilmiyicam ilk cumartesi tartilmistim oyüzden ogünler tartı günüm olacak.
Aynen bende haftaya çarşambaya kadar tartilicam

Back