Başkaları adına utanmanın da bir sınırı olmalı sanki.

yas tutmak sizi rahatlatir zaten. yitip gidenleri kalbinizde tasiyosunuz, guzel aniyosunuz, yapabildiginizi yapmissiniz elinizden o an o gelmis. hani fazlasi gelse asla bir dk durmazdiniz bunu onlarda biliyodu büyük ihtimalle.

ya herseye yetisip herkesi kucaklayamazsiniz her zaman.

ama su anlattiginiz seylerin cogu esinizle araniz duzelse takmayacaginiz seyler

bi kadin kocasiyla mutluysa anlasiyosa tam olarak dertlesip sevgisinin karsiligini aliyosa, araya o sogukluk o mesafe girmediyse baska seylere cok odaklanamaz

mesela dogum gununde o anin tadini cikarirdiniz, kim kime bakmis gormezdiniz esinize bakmaktan. ya da kafa yormaya gerek duymazdiniz çoğu seyi

siz tek basiniza savasmaya alisik bi insansiniz, esinizle evlendikten sonra bu ekip isine donmemis ama ekip isini de tek basina sirtlanmissiniz. inşallah kendinizi dinlendirecek vaktiniz de olur is bolumu de olur artik

Ayy sende haklisin simdi bu acidan bakinca genelde bu durumdakiler pek dsari yansitmaz ama kendini yer bitirir tabi cok yakin cevre biliyosa onlar icin sikinti

Bi gun cesaretimi toplarim umarim

ay dedem geldi aklima o da oyle yapardi bayramda nezaman gelceksiniz diye arar bunaltir gidincede 5 dksonra ee nezaamn donus derdi hepimiz gulerdik ama niueti kesinlikle kovmak degil herkese oyle yaptgi icin huyunu bilirdik.

Ailenle yasadigin birikimler cikiyor sanirim altinda benimde oyle bazi sacma sapan eski detaylar buraya surukluyor ama cozum malesef olmuyor sanirim ilac yolu da denenmeli

Erkeklerin beyni bizimkinden farklı işliyor, olaylara bakış açıları o kadar farklı ki.

Ama bence şu an sizin önce kendinize odaklanıp, rahatlamanız lazım. Ondan sonra eşinizle olan ilişkiniz ikinci kısım. Çok bunalmış yorulmuşsunuz.

Eşiniz benim eşime benziyor aslında. Paraşüt ebeveynlerle yetişmiş, her işi ana baba tarafından halledilmiş, onlara bağımlı hale getirilmiş, işkolik (çünkü bildiği ve ailesinin yapamadığı bir tek bu var), olumsuza odaklanmış...Ama aynı zamanda çok iyi niyetli bir insan. Yönlendirilmeye ihtiyacı var, olaylara farklı bakış açısından baktırılmaya. Zira hep olumsuz gösterilmiş ona yetiştirilirken. Hep korunmuş.

Haksız mıyım? Benzerse önerilerim olabilir, zira az çok eşimi olumluya çevirdiğimi düşünüyorum.

Kulak tikaci bu isi cozer :)

Başkalarının yüklerini sırtlama. Ama bu nasıl yapılır? Bir daha bir araya gelme bu ekiple. Seneye dışarda kutlayın doğum gününü. Kv ile görüşmeyi azalt. Bir meşguliyet edin. Bir iş, kurs vb. Başka bir şeylerle beynini yor. İnan daha iyi hissedeceksin. Çocuğunu yarım gün kreşe ver.

Evet, Sertab gibi 'incelikler yuzunden' daha cok üzülüyoruz, sonrası depresyon. Karakter de depresyon yatkinsa tamamdir zaten.
Salacaz efendim, incelik mincelik yok. Oldu gecti. Şu an'dayiz. Şu an'da da kavga, gürültü, küfür, ayıp, hakaret olmadigi sürece kim kime nasil bakarsa baksin, kim kiminle nasil konusursa konussun. Her seye biz yetisemeyiz ki.
Erken yaslanir cokeriz canim. :)

Birebir yazdığınız gibi eşim. İşkolik olması da dahil. Lütfen yazınız önerileri, çok isterim. Zira bu halleri kendisinden soğumama sebep oluyor.

Birebir yazdığınız gibi eşim. İşkolik olması da dahil. Lütfen yazınız önerileri, çok isterim. Zira bu halleri kendisinden soğumama sebep oluyor.

Öncelikle inanın eşiniz sizin aynanız. Çünkü böyle görmüş ailesinden. Hatta test yapın bir gün aşırı neşeli olun mesela o gün o da neşeli olacak:) Eşiniz sizi örnek aldığı için nasıl olmasını istiyorsanız siz de öyle olmalısınız. Bir de alttan alttan güleryüzle işlemelisiniz, kısa ve öz. İş hayatıyla ilgili nokta atış yorumlar yapın mesela, zamanla size daha çok inanacak ve sizin her dediğinizi yapmaya başlayacak.

Müsait olduğumda daha da uzun yazacağım...

Psikiyatriste gidiyor musun?
Gitmiyorsan git
Gidiyorsan ilaclar yeterli degil bence

Herkesi herseyi sorgulayan, herkesi ve herseyi kontrol altinda tutmaya calisan bir insansin, bu durumda da normal olarak hersey herkes sana batiyor

Sorunun bir kismi diger insanlarda olsa da sorunun buyuk kismi sende bence.

Sevgiler

Bak sen bu dogum gunune kimseyi cagirmayacsktin.. sen oglun kocan.. minik bi pasta keserdiniz hop bitti gitti. Koskoca insanin dogum gunu kutlamasi bana tuhaf geliyo. Bende pek onem vermiyorum cunku bu gunlere. Is yerinde bile outlookta herkesin dogum gununu kayitlarimki unutmayim:) kendi dogum gunumu bile bi kez unutmustum is yerinde hatirlattilar:)) gectigimiz dogum gununude oglum hatirlatti:)) cocuklarinkini bile son yillarda kutlamiyorum:)) gurultu kalabalik birsuru hazirlik hic gerek yok: ( cok yoruluyorum yaa

Tamam sen onem veriyosun diyelim ama esinin tepkisi aa anne ise.. oyledir yani.. tesekkur etse iyiydide buna takilip uzulmeye degmezki? Ben baktim eskiden annemlere vs gidince surekli esimi memnun etme cabasina giriyorum. Mumkun mertebe onunla gitmiyorum.

Son düzenleme:
Ben bu konuyu yeni gördüm:/
Benim kocam senin kocanın bi alt modeli idrak. Ya da öyleydi,şimdi çok çok iyi..evliliğimizin ilk yıllarında eşli görüşmelerimiz 3-5 defa olmuştur..çünkü ben de onun potlarından çok utanırdım,kasılırdım yanında..kendi başıma takılırdım hep arkadaşlarımla..
En son geçen hafta bir akrabamızı ziyarete gittik,orda da potunu kırdı yokmuşum gibi davrandım
Diğerleri için bişey diyemeyeceğim ama eşin için tavsiyem bol bol sevişmen direkt tavsiyem budur,başka türlü yazımı da mümkün değil. Onu yumuşatıp,rahatlatacak,kasıntılığını giderecek ilk şey bence..sonrasında güzel güzel anlatır,konuşursun söz konusu davranışlarını.
*Kürk mantolu madonna yı okudun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…