Benim eşim esnaf. Dedesinin alacakları babasının alacakları hep kapıya gelirdi. Eşimde saf bu son, bu son ,elaleme rezil olmayalım diye öderdi. Birgün eşim iş görüşmesine gitti. market sahibi geldi k.p 1ay boyunca hergün 2 paket sigara almış yazdırmış(k.p memur emeklisi ,evi kira değil, ve kira geliri var, bizim hem evimiz hem işlerimiz kira) . K.p git oğlum X den iste etsek gibi ödeyecek ben babasıyım demiş. bende bana güvenerek mi verdin ,git borçlu kimse ondan al ekmek parası değil şu parası değil dedim kovdum adamı. . Benim tepem attı kucağıma oglumu aldim kayinpederin gittiği kahvehaneye baktım .oturmuş kumar oynuyor iyice tepem attı. gittim yanına. baba market geldi 1aylık sigara borçların varmış , market sahibi benim kapıma geldi göya sen göndermişsin.ama bendede para yok adama benim kayinpederim 3 kuruşluk sigara borcu için gelinin kapısına alacaklı gönderecek kadar gurursuz haysiyetsiz değil dedim napalim baba dedim. Amannnnn ne rezil oldu ne rezil. Ay olurmu öyle şey marketin işgüzarlıği falan sen eve git ben hallederim dedi . Ondan sonra k.v yi aradım bak anne bugün bukadarlık yaptım bir dahakine kötü rezil ederim insan içine çıkamaz dedim
. Ondan sonra tövbe bir daha alacaklı gelmedi ama adımda çirkef geline çıktı
esimide hemen ev borcuna soktum ondan sonra rahat ettim