Canım buarada bende 28 yasındayım 4senelık evlıyım 10ay oldu dogum yspalı yalnızca bu sorun var kalbımde arıtmı oldugu ıcın spor yapamayacagım sadece dıyet yapcam programı kalpten dolayı tam uygulayamıyorum kabul mu???)))))Aynen küstuler
Kuzum ama burdaki dostluklar cok guzel yaaaa siz olmasaydiniz napardim bilmem
Ben seda 26 yaşındayım 1 yillik evliyim zayiflayip INŞALLAH anne olmak istiyorum canimCanım buarada bende 28 yasındayım 4senelık evlıyım 10ay oldu dogum yspalı yalnızca bu sorun var kalbımde arıtmı oldugu ıcın spor yapamayacagım sadece dıyet yapcam programı kalpten dolayı tam uygulayamıyorum kabul mu???)))))
Hosbuldum Can'ım aminnnnnnn insallahBen seda 26 yaşındayım 1 yillik evliyim zayiflayip INŞALLAH anne olmak istiyorum canim
Basimla beraber tatlim tabiki kabul
Cok gecmis olsun tatlim
Hosgeldinnnn
ALLAHIM bagislasin bebegini canım
Cok mutlu oldum böyle düşünmene tatlimHosbuldum Can'ım aminnnnnnn insallahkılomu tartı yok dıye bılmıyorum ama seksen kusurum kesın ama neden bilmiyorum Bu topik ilk acdigimda beni kendine cekti umarim hepimiz saglikli zayiflar guzel arkadasliklar kurariz
INŞALLAH sagol fistigimmmBuarada canim insallah zamani gelince annede olcaksin sikinti yapma
Aynen kisa dogru fistik olacagizzINŞALLAH sagol fistigimmm
Olsun kuzum hem tontis olalim hemde bakimli bi bakmissin narin ince ve bakimli olcazAynen kisa dogru fistik olacagizzsimdi fistik degilim tontis fistigim nasil oluyorsa bakimli giyinmeyi makyaji seven AMa tontis
Insallah canim basaririz insaOlsun kuzum hem tontis olalim hemde bakimli bi bakmissin narin ince ve bakimli olcaz
olcak olcak oda olcakkOlsun kuzum hem tontis olalim hemde bakimli bi bakmissin narin ince ve bakimli olcaz
Hersey azimle kuzum olucak diyip elimizden geleni yapmaliyizInsallah canim basaririz insa
olcak olcak oda olcakkaz kaldi Bikac ay kaldi aynada eski hallerimizi gormeye))) iki sene once 3ayda 10kilo vermistim yine verebilirim insallah
400 gram gitti bu hafta regliyim canlar ama yinede 400 grama sevindimmm haftaya daha iyi olcamm kendime söz verdim