☆Başarı Hikayem☆

Kahvaltıda

Menemen
1 dilim tam bugday
Az lor Peynir
4 adet yesil zeytin

Öğlen
Yogurtlu Semizotu

Akşam
Firinda tavuk (1 but 1 kanat
Bir kase salata
1 bardak ayran

Ara öğün
Sade Türk kahvesi
1 lokma bitter çikolata

Kızlar aylardır kilo verme noktasında diyet dışında ne yapabilirim araştırıp duruyorum. Burayı da habire okudum hatta bütün başlıkları diyeyim. Artık bir psikologa gitmeye karar verdim. Konu irademi bilmiyorum kendimi sıkıp sıkıp sonra yine salıyorum. diyetisyende bu yuzden yardımcı olamaz gibi geliyor artık, kadın liste verip duruyor ama ben kendimi tutamadıktan spnra o ne yapsın ama dimi???? Bende kilo verme psikolojisini araştırmaya başladım. Baya bu konuda dert yanan varmış megerse, karar verdim artık bu konuda bi destek alıcam. sizi de mutlaka bilgilendiririm. Youtubedaki araştırmam sonucu psikolog derya özçelik i buldum. kilo verme üzerine özel destek sanırım terapi oluyor veriyormuş. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım nasıl geçecek. bu yazıdan çok etkilendim. kadın kilo vermenin pisikolojik yonunu uzun uzun anlatmış yaaa http://deryaozcelik.com/kilo-vermenin-psikolojik-yonu/

Merhabalar canlar

Dukan diyetin yarin başlıyorum kendime gore ayarlicam basaricam

Atak 6 gun cikti haydi bakalimmmm

Okucam canim cok tesekkur edrim

Ben aslinda böyle eksiklerin hayatimizda saglimizda cok etkisi olmaz gelip gecer saniyodum ama çok onemli olduğunu anladim! B12 eksikligi demir eksikligi kansizlik bu gibi sorunlar hem kilo aldirir hemde kilo vermeyi zorlarmis aman deyip icmedigim ilaclar icin uzuldum kendim ettim kendim buldum.

Kilo almamdaki en büyük sebeb bi cok yasadigim psikolojik sorunlar oldu aglama nöbetleri hayattan tat almamak evden disari cikmamak bunalim yemenin sadece beni mutlu etmesi çikolata cips tatli börek Çörek yapip sadece butun gun evde oturup yemek yiyerek hirsini atmak sonucu ben 9 ayda 19 kilo aldim ruh halimi beni görseniz ağlardiniz o halden bin şükür kurtuldum vücudumda hasarlar bırakmışım yinede tabiki bu halime çok şükür bidaha o kötü yollardan yürümek istemem kimsede hic üzülmesin hepimiz icin dua ediyorum ALLAHIM kilolarimizi verelim sagligimiza kavuşalim diye siz benim yol arkadaslarimsiniz...

Bugün daha iyi anladim kilonun yakamda buyuk bi yük olduğunu 20dklik yolu yürüdüm nefes nefes kaldim daha 26 yasindayim bi kenarda dinlemeden devam edemedim kondisyonum sıfır bacaklarim birbirine sürtüyor ban olan iki tane esorfmanim var eski kiyafetlerim bi bacagima girmez zaten olan kiyafetimde az onlarida yikayinca ne giycem diye kara kara düşünüyorum asansor bozulmus merdivenden çıktım yeminle kapıyı acicam soluk solugayim ben o bunalimdayken vücudumun kiymetini bilememisim eve geldim oyle cok ağladım ki hareketlerim sınırlamıs giysilerim sınırlamıs ozguvenim sıfır sağlığım elden gidiyor kendime dusmanlik etmisim biri evime gelicek kilom hakkinda konuscak diye aklim cikiyor kimseye gidemiyorum herkes kilom konusunda kirici konusur diye korkuyorum fotograflarda hep birilerin arkasina saklaniyorum bi ortamda kilo konusu açılınca sanki sucluymusum gibi kizariyorum konuyu degistiriyorum hic bakim yapmiyorum bildiginiz ot gibi yasiyorum niye kendimi bunu yapıyorum cok şükür hersey benim elimde bunun daha yeni farkina varıyorum.

Bugün daha cok inandim kendime artik yeniden o civil civil futbol oynayan koşan hep aynalarin karsisindan ayrilmayan sacini basini bakimini yapan kokos seda olucagim sagligimada kavusacagim ilaclarimi icicegim bahanelere siginmadan basaricagim bugun benim miladim ben artik sağlıklı olacağım...

Merhaba kızlar bütün sayfaları okudum baştan sona bayıldım bu topige ne kadar enerji dolu ne kadar pozitifsiniz Süpersiniz ben kk da böyle motive edici bir başlık görmedim bu yüzden bende gelmek istiyorum beni alın lütfen lütfen lütfen

Merhabalar canimmm cok tesekkur ederim hoşgeldin tabi katilabilrsin kac kilodasin neler yaparsin ?

Hoşbulduk canım 88 kiloyum 160 boyundayim ve acilen zayıflamak istiyorum gerçi yarın start vericem inşaallah buradan beraber destekle olacak inanıyorum
Ben dukan yapıyorum canim eger istersen yardimci olabilirim

Benim kendi diyet listem var canım onu uygulamayı düşünüyorum yinede tessekkür ederim yalnız bi sorunum var benim tartım bozuldu ben tartı gününde tartilmasam olur mu
Tamam kuzum hadi bakalım yola cikalimmmm hayalimiz 6lari görmek
Alicakmisin kuzum tarti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…