- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.417
-
- Konu Sahibi sterilsizpamuk
Bu yaz eşimin gurbetçi akrabaları 939383983 kişi gelip 4 hafta bizde kalmayı planlıyordu benimki de hemen kabul etmiş. Anamın evine giderim sen ağırlarsın madem dedim arayıp çeşitli bahaneler bulup reddetmiş ama yine de gelip birkaç gün kaldılarFalaka lazim bunlara. Valla bana sormadan misafir mi cagirdi. Basar giderim anama. Yapsin yemegini hizmetini. Bak bakalim bi daha cagiriyo mu. Hizmetciligi baskasina yaptirip ahkam kesmek cok kolay
Yuzsuzluk diz boyu şekerim. Niye hala geliyolar onlardaBu yaz eşimin gurbetçi akrabaları 939383983 kişi gelip 4 hafta bizde kalmayı planlıyordu benimki de hemen kabul etmiş. Anamın evine giderim sen ağırlarsın madem dedim arayıp çeşitli bahaneler bulup reddetmiş ama yine de gelip birkaç gün kaldılar
Umurlarında değil ki euro kazanıp bedavacılık yapıyorlar gidip ailece kayınpederin evine çöreklendiler.Yuzsuzluk diz boyu şekerim. Niye hala geliyolar onlarda
Benim eşimin kuzeni bizi zorla cagirdi yalvar yakar gittik biz pansiyon tutacaktık adam bizi evine götürdü biz sabah 9 da çıkıp gece 1 de eve gidiyorduk yani sadece yatmak için bu arada da eve gelirken dışarıdan mutlaka bizeyler alıp getiriyorduk sadece bir gün çıkmadım adamın karısı beni döver gibi çocuklarını dövmüştü sinirlerim harap oldu ordan öyle Bi çıktımki bu arada eşimde onlara 50 bin borç para vermisti paramizida odememislerdi o kadının o yaptığını asla unutmam kuzeni yine cagriyor asla dedim.sizde istemiyormussunuz arayıp engel olunYa ben de şu olaya tutuluyorum. İstemeyen evine kabul etmesin. Kimse mecbur değil sonuçta. Hem kabul edip hem de arkasından atıp tutmak çok ikiyüzlü bir hareket.
Nekadar sabah cıkıp aksam gelsende o evın tertıp duzenı vs varBenim eşimin kuzeni bizi zorla cagirdi yalvar yakar gittik biz pansiyon tutacaktık adam bizi evine götürdü biz sabah 9 da çıkıp gece 1 de eve gidiyorduk yani sadece yatmak için bu arada da eve gelirken dışarıdan mutlaka bizeyler alıp getiriyorduk sadece bir gün çıkmadım adamın karısı beni döver gibi çocuklarını dövmüştü sinirlerim harap oldu ordan öyle Bi çıktımki bu arada eşimde onlara 50 bin borç para vermisti paramizida odememislerdi o kadının o yaptığını asla unutmam kuzeni yine cagriyor asla dedim.sizde istemiyormussunuz arayıp engel olun
İşte bu çıkarcı insanlar yüzünden her insanla mesafeliyim...öyle bir zamanda yaşıyoruz ki herkes kendi menfaatini düşünüyor.Merhaba arkadaşlar, ben bir kaç kez buraya yazdığım gibi insanlara ne güvencim nede bir arada olmak isteyişim kalmadı. Üst üste hep kazık yedim.
Şimdi son kazık olayının üzerinden bir hafta bile geçmedi eşim olacak kazıklara doymayan insan tutturmuş başka şehirden iki de bir arayıp gelmek isteyen insana gel demiş. İki çocuklu aile
Yanlarında da kimi daha getirirler sürpriz ( biz salağız ya çünkü insanlar çok rahat bu konuda)
Sinirlerim zıpladı akşamdan beri kavga ediyoruz. Ben nasıl gelme diyim iki yıldır her yaz gelecez diyorlar sen istemiyosun diye bahane söylüyorum diyor. Geçen yine arayınca bişey diyemedim artık gel demiş
Ya yazarken bile sinirden elim titriyor.
Bu insanları anlatacam ekstra gelmelerini istemediğim birileri ama normalde arkadaşlar bu sıcakta babam gelse çekecek halim yok. Yahu evde şort crop zor duruluyor. Bunlar gelince elin adamının yanında bana giyin deyip durcak. Ki zaten mecbur giyincem. Onu geçtim hizmet et yemek yap.
Şimdi bu insanlara geliyorum sırf turistik bir şehirdeyiz diye resmen bedava tatil için geliyorlar. Normal zamanda arayıp sormazlar. Sadece bir iş yeri açmışlardı bunun için eşimden bir kaç işi halletmesini bilmediklerini rica etmişlerdi. Eşimde bedava yapmıştı. Sonra baktılar ki bedava 5 yıldır ne zaman işi düşse tekrar bir iki gün arayıp sonra isteğini bildiriyor. Eşime yapma salak mısın diyorum. Ya boşver arkadaş sonuçta diyor. Ama ona yaptığın iş için verdiğin zamanı benden çocuğundan çalıyorsun.
Onun için de çok gıcığım bunlara
Diğer bir sebebi de bir keresinde bunların bulunduğu şehirde benim yeğenim vardı. İşe ihtiyacı vardı dedim ki eşime bunlara söyleyelimde bir iş versinler öğrenci kız orda burda çalışacağına cep harçlığı verse yeter dedim. Yani düşünün cep harçlığı
Eşim söylemiş rica minnet yeğenimi çağırdılar iş yok demek için miş.
Sonra yine çağırmışlar çay yaparsın temizlersin ofisi diye ki yeğenim öğretmenlik okuyor ve kendi kurumları da eğitim üzerine verilebilecek birsürü iş varken çay demiş kızda tmm demiş yaparım
Sonra telefonla tekrar aramışlar kızı demişlerki diğer ortak çaycı tutmuş haberimiz yoktu kusura bakma.
Şimdi de gelmiş burda bende bedava yicek içicek yatacak birde yemeğe götürmemi turistik rehberlik yapmamı o biçim benzin harcamamı bekliyecekler
Ben haksızmıyım arkadaşlar ya çıldırıyorum şuan eşimden habersiz arayıp reddetmek için
Birde aklımda şey var dedim ki eşime gelirlerse görecekleri de var
Valla aklımda ki şey gezdirmemek evde oturmak
Bu sıcakta gezmek zorundamıyım arabanıza binin gezin herkes nasıl gidiyor
yeğenden sonra okumadım böyle yaptılarsa kesinlikle kabul etmem hatta açıkça söylerimMerhaba arkadaşlar, ben bir kaç kez buraya yazdığım gibi insanlara ne güvencim nede bir arada olmak isteyişim kalmadı. Üst üste hep kazık yedim.
Şimdi son kazık olayının üzerinden bir hafta bile geçmedi eşim olacak kazıklara doymayan insan tutturmuş başka şehirden iki de bir arayıp gelmek isteyen insana gel demiş. İki çocuklu aile
Yanlarında da kimi daha getirirler sürpriz ( biz salağız ya çünkü insanlar çok rahat bu konuda)
Sinirlerim zıpladı akşamdan beri kavga ediyoruz. Ben nasıl gelme diyim iki yıldır her yaz gelecez diyorlar sen istemiyosun diye bahane söylüyorum diyor. Geçen yine arayınca bişey diyemedim artık gel demiş
Bu insanları anlatacam ekstra gelmelerini istemediğim birileri ama normalde arkadaşlar bu sıcakta babam gelse çekecek halim yok. Yahu evde şort crop zor duruluyor. Bunlar gelince elin adamının yanında bana giyin deyip durcak. Ki zaten mecbur giyincem. Onu geçtim hizmet et yemek yap.
Şimdi bu insanlara geliyorum sırf turistik bir şehirdeyiz diye resmen bedava tatil için geliyorlar. Normal zamanda arayıp sormazlar. Sadece bir iş yeri açmışlardı bunun için eşimden bir kaç işi halletmesini bilmediklerini rica etmişlerdi. Eşimde bedava yapmıştı. Sonra baktılar ki bedava 5 yıldır ne zaman işi düşse tekrar bir iki gün arayıp sonra isteğini bildiriyor. Eşime yapma salak mısın diyorum. Ya boşver arkadaş sonuçta diyor. Ama ona yaptığın iş için verdiğin zamanı benden çocuğundan çalıyorsun.
Diğer bir sebebi de bir keresinde bunların bulunduğu şehirde benim yeğenim vardı. İşe ihtiyacı vardı dedim ki eşime bunlara söyleyelimde bir iş versinler öğrenci kız orda burda çalışacağına cep harçlığı verse yeter dedim. Yani düşünün cep harçlığı
Sonra yine çağırmışlar çay yaparsın temizlersin ofisi diye ki yeğenim öğretmenlik okuyor ve kendi kurumları da eğitim üzerine verilebilecek birsürü iş varken çay demiş kızda tmm demiş yaparım
Sonra telefonla tekrar aramışlar kızı demişlerki diğer ortak çaycı tutmuş haberimiz yoktu kusura bakma.
Şimdi de gelmiş burda bende bedava yicek içicek yatacak birde yemeğe götürmemi turistik rehberlik yapmamı o biçim benzin harcamamı bekliyecekler
Ben haksızmıyım arkadaşlar ya çıldırıyorum şuan eşimden habersiz arayıp reddetmek için
Onları eşinizle bırakıp siz tatile gidinOda belli değil!! Eşim çok verici ve aşırı saf ve iyi niyetli
Onun için iyyi çökecekler
Artık kaç gün hoşlarına giderse
Onlar yüzünden değil ki eşiniz size danışmadan, sizin istek ve düşüncelerinize saygı duymadan misafir kabul ettiği için kavga etmiş olacaksınız.Şimdi mesaj atsam eşim duysa çok pis kavga edecez yine birde bunlar için niye kavga edilim
Bence eşiniz sizden çekinmiyor ama siz ondan çekiniyorsunuz.Neden birbirimizden korkuyor olalım ki
O korkup çağırmasın yada ben korkup susayım
Bu iki durumda yok ortada
Çok haklısınız, üzüldüm adınıza. Turistik rehberlik yapmak, onları gezdirmek zorunda değilsiniz. Kendileri gezip görsünler, siz evinizde durun.Merhaba arkadaşlar, ben bir kaç kez buraya yazdığım gibi insanlara ne güvencim nede bir arada olmak isteyişim kalmadı. Üst üste hep kazık yedim.
Dizin ki orayi otel gibi kullanmak olmus yalnizBenim eşimin kuzeni bizi zorla cagirdi yalvar yakar gittik biz pansiyon tutacaktık adam bizi evine götürdü biz sabah 9 da çıkıp gece 1 de eve gidiyorduk yani sadece yatmak için bu arada da eve gelirken dışarıdan mutlaka bizeyler alıp getiriyorduk sadece bir gün çıkmadım adamın karısı beni döver gibi çocuklarını dövmüştü sinirlerim harap oldu ordan öyle Bi çıktımki bu arada eşimde onlara 50 bin borç para vermisti paramizida odememislerdi o kadının o yaptığını asla unutmam kuzeni yine cagriyor asla dedim.sizde istemiyormussunuz arayıp engel olun
Bunu yapmayın, çünkü haklıyken haksız duruma düşersiniz. Kaç gün kalmayı planlıyorsunuz ona göre durumumu ayarlayacağım yazabilirsiniz. Bence eşiniz kendi ısrar ediyor gelin de gelin diye. Tatil yerinde yaşadığınız için hava atacak millete. Ben yoksam bile gelirler diyorsunuz bırakın gelsinler. En fazla 2 gün temizler yıkarsınız.Kadının numarası bile yok bende
Sadece yıllar evvelki çalıştığımız şehirde ayak üstü karşılaşmıştık o
Eşler samimi
Of çıldırıyorum ben kadını instagramda buldum eşi eşimde ekli diye
Şimdi mesaj atsam eşim duysa çok pis kavga edecez yine birde bunlar için niye kavga edilim
Ben yegenimin de hırsını çıkarmak istiyorum açıkca söyleyim
Geldiklerinde ben ne yapayım da hem göze batmasın hemde kapak gibi alsınlar paylarını