- 31 Temmuz 2009
- 10.517
- 52.716
-
- Konu Sahibi sterilsizpamuk
Ay eşimle boşanmaya gelecez
Gerçekten
Çünkü yapmasam hemen olayı başka yerlere çekiyor. İnsanlık bu değil ayıp misafirliği ne zaman unuttun vs.
Ona çaktırmadan laf söyleyecem gelenlere
Ve o yokken de kılımı kımıldatmayacam suratımdan anlarlar sanırım
ah canim benim ya ayni sey ablamin basindaydi hem de gunlerdir. kadin 1 hafta kaldi, daha sonra kadinin yigeninin de ayni sehirde oldugunu ogrendi ablam ve cok sinir oldu. hem bu sicakta calis hem de aksamlari gel misafirle ilgilen. resmen yiprandi. esinizin haberi olmasin ama gelecek olan kisinin esine mesaj atin musait olmadiginiza dair. esinizle de 3 gun kavga edersiniz gecer. bu sicakta birilerinin tatil keyfini siz cekmeyinMerhaba arkadaşlar, ben bir kaç kez buraya yazdığım gibi insanlara ne güvencim nede bir arada olmak isteyişim kalmadı. Üst üste hep kazık yedim.
Şimdi son kazık olayının üzerinden bir hafta bile geçmedi eşim olacak kazıklara doymayan insan tutturmuş başka şehirden iki de bir arayıp gelmek isteyen insana gel demiş. İki çocuklu aile
Yanlarında da kimi daha getirirler sürpriz ( biz salağız ya çünkü insanlar çok rahat bu konuda)
Sinirlerim zıpladı akşamdan beri kavga ediyoruz. Ben nasıl gelme diyim iki yıldır her yaz gelecez diyorlar sen istemiyosun diye bahane söylüyorum diyor. Geçen yine arayınca bişey diyemedim artık gel demiş
Ya yazarken bile sinirden elim titriyor.
Bu insanları anlatacam ekstra gelmelerini istemediğim birileri ama normalde arkadaşlar bu sıcakta babam gelse çekecek halim yok. Yahu evde şort crop zor duruluyor. Bunlar gelince elin adamının yanında bana giyin deyip durcak. Ki zaten mecbur giyincem. Onu geçtim hizmet et yemek yap.
Şimdi bu insanlara geliyorum sırf turistik bir şehirdeyiz diye resmen bedava tatil için geliyorlar. Normal zamanda arayıp sormazlar. Sadece bir iş yeri açmışlardı bunun için eşimden bir kaç işi halletmesini bilmediklerini rica etmişlerdi. Eşimde bedava yapmıştı. Sonra baktılar ki bedava 5 yıldır ne zaman işi düşse tekrar bir iki gün arayıp sonra isteğini bildiriyor. Eşime yapma salak mısın diyorum. Ya boşver arkadaş sonuçta diyor. Ama ona yaptığın iş için verdiğin zamanı benden çocuğundan çalıyorsun.
Onun için de çok gıcığım bunlara
Diğer bir sebebi de bir keresinde bunların bulunduğu şehirde benim yeğenim vardı. İşe ihtiyacı vardı dedim ki eşime bunlara söyleyelimde bir iş versinler öğrenci kız orda burda çalışacağına cep harçlığı verse yeter dedim. Yani düşünün cep harçlığı
Eşim söylemiş rica minnet yeğenimi çağırdılar iş yok demek için miş.
Sonra yine çağırmışlar çay yaparsın temizlersin ofisi diye ki yeğenim öğretmenlik okuyor ve kendi kurumları da eğitim üzerine verilebilecek birsürü iş varken çay demiş kızda tmm demiş yaparım
Sonra telefonla tekrar aramışlar kızı demişlerki diğer ortak çaycı tutmuş haberimiz yoktu kusura bakma.
Şimdi de gelmiş burda bende bedava yicek içicek yatacak birde yemeğe götürmemi turistik rehberlik yapmamı o biçim benzin harcamamı bekliyecekler
Ben haksızmıyım arkadaşlar ya çıldırıyorum şuan eşimden habersiz arayıp reddetmek için
Birde aklımda şey var dedim ki eşime gelirlerse görecekleri de var
Valla aklımda ki şey gezdirmemek evde oturmak
Bu sıcakta gezmek zorundamıyım arabanıza binin gezin herkes nasıl gidiyor
Ay evet hala şu düğününü konuklara kilitleyen arkadaşının düğününe gitti mi merak ettiğim bir üye var meselabize de yazık
Bozulmazlar mı…İsteyen yabancı ülkede bile başının çaresine bakıyor. Bunlar beleşe hazıra alışmış
Ben utanırdım görüşmem olmayan kadına sırf eşler konuşmuş diye gitmeye
Ne saçma ya
Sizin yaptığınız gibi yapıyorum ben de gidilirse bir yere
Böyle olmalı herkeste
Benimde içim soğudu
Bozulmuşlar demii ahahahhayy
Yegenime yaptıklarıda yanına kalmadı oh
Bende yegenime mahçup oldum
Kız üç kere iki otobüsle yanlarına gitti eli boş döndü
Bari deyin ki uygun işimiz yok yada işçi alamıyoruz
Ama böyle bişey olursa kızımız aklımızda olsun çevre yerlerede tanıdıkların yanına aldırırız falan değin
Öğretmen kıza çaycılık teklif edip onu bile başkasına verdik diye dalga gecer gibi
Çok iyi yaptım
Ayyy evet , konuyu güncellemesinin göre kesin gittiAy evet hala şu düğününü konuklara kilitleyen arkadaşının düğününe gitti mi merak ettiğim bir üye var meselabize de yazık
Baştan göğe kadar haklısınız bin tane otel vardır eminim ki çevrenizde,çok istiyorlarsa tutsunlar otel size de bir ugrasinlar hele ki şu sıcaklarda dediğiniz gibi ya markete gitmekten aciziz biz hava 40 derece diye değil ki bir de temizlik yemek gezdir harca bir ton yükMerhaba arkadaşlar, ben bir kaç kez buraya yazdığım gibi insanlara ne güvencim nede bir arada olmak isteyişim kalmadı. Üst üste hep kazık yedim.
Şimdi son kazık olayının üzerinden bir hafta bile geçmedi eşim olacak kazıklara doymayan insan tutturmuş başka şehirden iki de bir arayıp gelmek isteyen insana gel demiş. İki çocuklu aile
Yanlarında da kimi daha getirirler sürpriz ( biz salağız ya çünkü insanlar çok rahat bu konuda)
Sinirlerim zıpladı akşamdan beri kavga ediyoruz. Ben nasıl gelme diyim iki yıldır her yaz gelecez diyorlar sen istemiyosun diye bahane söylüyorum diyor. Geçen yine arayınca bişey diyemedim artık gel demiş
Ya yazarken bile sinirden elim titriyor.
Bu insanları anlatacam ekstra gelmelerini istemediğim birileri ama normalde arkadaşlar bu sıcakta babam gelse çekecek halim yok. Yahu evde şort crop zor duruluyor. Bunlar gelince elin adamının yanında bana giyin deyip durcak. Ki zaten mecbur giyincem. Onu geçtim hizmet et yemek yap.
Şimdi bu insanlara geliyorum sırf turistik bir şehirdeyiz diye resmen bedava tatil için geliyorlar. Normal zamanda arayıp sormazlar. Sadece bir iş yeri açmışlardı bunun için eşimden bir kaç işi halletmesini bilmediklerini rica etmişlerdi. Eşimde bedava yapmıştı. Sonra baktılar ki bedava 5 yıldır ne zaman işi düşse tekrar bir iki gün arayıp sonra isteğini bildiriyor. Eşime yapma salak mısın diyorum. Ya boşver arkadaş sonuçta diyor. Ama ona yaptığın iş için verdiğin zamanı benden çocuğundan çalıyorsun.
Onun için de çok gıcığım bunlara
Diğer bir sebebi de bir keresinde bunların bulunduğu şehirde benim yeğenim vardı. İşe ihtiyacı vardı dedim ki eşime bunlara söyleyelimde bir iş versinler öğrenci kız orda burda çalışacağına cep harçlığı verse yeter dedim. Yani düşünün cep harçlığı
Eşim söylemiş rica minnet yeğenimi çağırdılar iş yok demek için miş.
Sonra yine çağırmışlar çay yaparsın temizlersin ofisi diye ki yeğenim öğretmenlik okuyor ve kendi kurumları da eğitim üzerine verilebilecek birsürü iş varken çay demiş kızda tmm demiş yaparım
Sonra telefonla tekrar aramışlar kızı demişlerki diğer ortak çaycı tutmuş haberimiz yoktu kusura bakma.
Şimdi de gelmiş burda bende bedava yicek içicek yatacak birde yemeğe götürmemi turistik rehberlik yapmamı o biçim benzin harcamamı bekliyecekler
Ben haksızmıyım arkadaşlar ya çıldırıyorum şuan eşimden habersiz arayıp reddetmek için
Birde aklımda şey var dedim ki eşime gelirlerse görecekleri de var
Valla aklımda ki şey gezdirmemek evde oturmak
Bu sıcakta gezmek zorundamıyım arabanıza binin gezin herkes nasıl gidiyor
Bence gitmenin ötesinde kaziklandilar. Ondan sinir olup yazmamis olabilir. Zaten gidecekti o belliydi. Bence beklediğinden de daha fazla kazık yediler diye düşünüyorum.Ayyy evet , konuyu güncellemesinin göre kesin gitti
Ayy bunu da yaptım gitti vallaMesajini begen kadinin
Gelmediginiz icin tesekkurler anlaminda
Ah kıyamam alınırmıştaaaKızlar yine bir son güncelleme
Ben kadın mesajımı görsün diye takiplemiştim profili açıktı
Bana Mesaj gönderdikten sonra beni takibinden çıkarmış profilini de gizlemiş
Eşe bir şey diyememek mi?Yani gücünüz eşinize yetmiyor, misafirlere tavır yapıp rahatlayacaksınız. Bunun anlamı bu.
Karşıdaki kişiler yüzsüz, eşiniz de hadsiz ama eşe bir şey diyemeyip insanlara laf söylemek çok anlamsız.
Çünkü bugün bunlar olur, yarın başkası. Eş anlamadıktan sonra kaç kişiyle mücadele edeceksiniz?
Ben olsam çıkar tatile giderim. O olmuyorsa aileme ya da bir arkadaşıma.
Hizmeti de insanlık bu değil, misafirliği ne zaman unuttun diyen adam yapsın çok biliyorsa.
güncellemediğine göre yazacaktım , telefon düzeltmişAyyy evet , konuyu güncellemesinin göre kesin gitti
Süper oldu bu , bir daha gelelim demeye yüzü olmazKızlar yine bir son güncelleme
Ben kadın mesajımı görsün diye takiplemiştim profili açıktı
Şimdi takipten çıkayım diye aklıma geldi
Baktım ki bana Mesaj gönderdikten sonra beni takibinden çıkarmış profilini de gizlemiş
Yaptımİlk sayfadan güncellesenize konuyu ne aşamada anlayamadım
Eşine söyle “Bak aslında nasıl insanlarmış , sen hala onların işini yap , bir de utanmadan benim ailemle kıyasladın.” diye de yüzüne vur .Kızlar meğerse engellemiş ben üstün körü bakmıştım.
Demek iyi oturdu
Kızlar meğerse engellemiş ben üstün körü bakmıştım.
Demek iyi oturdu
Bana da banadaYuh. Aglayarak gunlugune yazmaya gitsin. Hem 2 senedir gelmek isteyecek hem gelme deyince "istemem yan cebime koy" edasıyla yol üstü diye ugrayacaktik de, sonrada engelle. Ay bana bu konu bugun inanilmaz bi rahatlama hissi verdi