- 10 Temmuz 2023
- 411
- 941
- Konu Sahibi sterilsizpamuk
Binbir türlü entrika çevirdin derken ??Sizin gibi kadınlara üzülmüyorum ben ya. Tanımadığınız insanlar ile ilgili binbir türlü entrika çevirmek yerine sorunu sizi hiç yerine koyan kocanız ile mi çözseniz acaba? Kocanız kimseye hayır diyemiyormuş çok insani yönü kuvvetliymiş ama milletkötü diye kendinizi kandıroyorsunuz. Arkadaşım biraz aklını başınıza mı alsanız acaba. Adam senede belki bir ya da iki defa görüştüğü işi olmayınca aramayan arkadaşları için seni yok saymış, yetmemiş bir de sen onun ailesine senelerce hizmet edip ağırladığın halde elin yedi kat yabancısı için senin aileni senin kendi evine sokmamak ya da kötü davranmak ile tehdit etmiş sen hala kocan şöyle iyi böyle iyi diye saçmalıyorsun. İyi adam menfaati olmadan onu aramayan insanlar için eşini ailesi ile tehdit eden adam iyi falan değildir kusura bakmayın.Sizin gibi kadınların anlaması gereken şu sizin sorumlu tutmanız gereken kişi eşiniz bir derdiniz varsa en son 12 sene önce gördüğünüz kadınla değil eşiniz ile çözeceksiniz. Belki kadının dediği doğru haberi bile yok ya da buradaki birçok üyenin dediği gibi o da kendi kocasına laf geçiremediği için mecbur gelecek. Siz konuşmada taraf bile olmayan birine el altından küçümseyen bir mesaj atınca ne oldu yani? Kocanız tarafından umursanmıyor ve yok sayılıyorsunuz. Elin adamları için onun gözünde hemen harcanacak bir yerdesiniz. Adam sizin ortak mülkünüze sizin ailenizi sokmamak ile tehdit edecek kadar umursamıyor ve o evde sizin de hak sahibi olduğunuzu düşünmüyor siz neler ile uğraşıyorıyorsunuz. Eminim sizin yeğeninizi kendi ailesinden saymadığı için arkadaşının yaptığını da önemsememiş. Emin olun aynısını kendi yeğenine yapsaydı tepkisi çok daha farklı olurdu. Ben sizin yerinizde olsam milletin arkasından entrika planı çevirmek yerine 15 yıldır aynı hayatı paylaşmanıza rağmen sizin isteklerinizi bu kadar yok sayan ve millet için sizinle tehdit edebilen bir adama nasıl arkanızı dönüp eşim diyebileceğinizi düşünmenizi tavsiye ederim.
Siz olayı sadece eşim yönünden almakta ısrar esiyorsanız size o açıdan öyle gelebilir
Benim konum benim gıcık olduğum insanlar ve ben onları konuşuyorum
Hayırdır neden buladar bilendiniz ve erinmeden bu kadar uzunn yazıp bu insanları korudunuz da sadece benim evliliğimi ele aldınız ilginç
Ayrıca o bizim meselemiz
Herkes hata yapar
Eğwr öyle olsa ilk yıl gelmişti bu adamlar ve daha nicelwri
Ayrıca ben onun ailesine davrandığımın kaç katını oda benim aileme yapıyor hatta ailemden
Bazı insanlar ona yıllar evvel çok yanlışta bulunmuşlardı onları bile davet et gwlsinler diyor
Kin gütmüyor
İnsancıl diyorum
Şuan sinirli diye saçmaladı ama bunu ödeyecek