- 16 Şubat 2017
- 726
- 3.064
- 63
- Konu Sahibi Gayehasan56
Kafada var galiba
Yan sanayi diyor ya sy sinirlerimi bozdu
Yan sanayi diyor ya sy sinirlerimi bozdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En fazla milletin kocasinin artigi olursun yan sanayi olmak sana gore buyuk bir ozgurluk sana gore beni gbi olmamak demek metres olursun diyorum acikca anladinmi anlamazsan uzulurum vasfin o evlilik disi yatma meraklisisinya baya olacagin o hadi busefer gidiormm grsss
En fazla milletin kocasinin artigi olursun yan sanayi olmak sana gore buyuk bir ozgurluk sana gore beni gbi olmamak demek metres olursun diyorum acikca anladinmi anlamazsan uzulurum vasfin o evlilik disi yatma meraklisisinya baya olacagin o hadi busefer gidiormm grsss
Valla ben evrime inanırım. Benim değer yargılarıma göre evet doğru. Hayvanlar nikah, zar gibi şeyleri düşünmeden ürerler. Eğer bir çocuğu birlikte büyütmek isterlerse tek eşli oluyorlar.Bu konuda zaten tek bayanlar değil erkeklerde suçlu. Ama herkes böyle düşünse ne olur? Herkesin kucağında babası belli olmayan bebekler. Peki bu doğru mu? Çocuk yapmasınlar bari
Hayvanlar? İnsanlar? İkisini kıyaslamak enterasan. Neyse senin düşüncendir saygı duyarım benim düşüncem de farklı saygı duyulmasını beklerimValla ben evrime inanırım. Benim değer yargılarıma göre evet doğru. Hayvanlar nikah, zar gibi şeyleri düşünmeden ürerler. Eğer bir çocuğu birlikte büyütmek isterlerse tek eşli oluyorlar.
İnsanların bekaret düşüncesi, bencilce bir yaptırım sadece. Aslında akıllı bir kadın, çocuğunun kimden olduğunu bilir.
Bir diğer husus bebeklerini sokağa atan kadınları “bekarete önem vermeyen bir ailede büyüdüler” diyerek genelleyemeyiz. Belki de dini vecibelerini yerine getiren, bakire evlenen, tam da sizin şartlarınıza uyan kadınlardı. Bunla ilgili bir anket mi yapıldı da bu kdr net konuşuyor herkes?
Ahlak denen şeyi sorgulayacaksak, “neden bazı kadınlar bebekleri sokağa bırakıyor?” Diyerek yapabiliriz bunu. Ama “bekareti evlenmeden bozulan kadınlar bebeklerini sokağa atıyor” diyerek sorgulayamayız. Nereden biliyoruz? Araştırmanız mı var? Ben hiç eğtimli, özgürce cinsel ilişki yaşayan birinin doğurup sokağa attığını görmedim. Haber varsa lütfen paylaşın. Bir kıstassa, müge anlı’ ya çıkan kadınlar hep bekaret baskısıyla yaşamış, çoğunlukla işsiz ve erkek eline bakan, çocuğuna sahip çıkamamış kdınlar. Ben bakire değildim evlendiğimde, sevgiliyken hamile kaldım. Çocuğumuz doğdu ve bu çocuk benden mi şüphesi yaşamadı eşim. Bal gibi de iyi anlaşıyoruz.
Biraz geniş düşünmek; matematik, istatistik, felsefeye kafa yormak lazım. Dünya büyük, zarlarımızdan büyük. Böyle safsatalarla kadınlar kendini değersizleştiriyor.
Bu mu? Hani fikir fırtınası? Bir sayfa yazı yzdım yahu. Bana düşüncelerini savunsana argümanlarla. Elbette saygı duyacağım düşüncene.Hayvanlar? İnsanlar? İkisini kıyaslamak enterasan. Neyse senin düşüncendir saygı duyarım benim düşüncem de farklı saygı duyulmasını beklerim
Bu mu? Hani fikir fırtınası? Bir sayfa yazı yzdım yahu. Bana düşüncelerini savunsana argümanlarla. Elbette saygı duyacağım düşüncene.
İyi de siz beni alıntıladınız. Bu da karşılıklı diyaloğu doğurur. Alıntılayıp “düşünceme saygı duyun” demek enteresan. O halde ortaya yazsaydınız mesajımı alıntılamadan.Ben tartışmayı sevmem. Düşüncemi söyler geçerim. Daha önce de fikrimi yazdım. Basta da fikrimi söyleyip geçmiştim. Sürekli bildirim gelince girip tekrar baktım. Önemsiz diyenler önemli diyenlerle dalga geçiyordu.
Onların fikrini ifade etme özgürlüğü varsa bizde fikrimizi söyleyebiliriz bende söyledim hepsi bu. Yoksa tekrar gireceğim bi konu zaten değildi. İnsanlar birbirlerinin düşüncelerine saygı duymayı öğrenmiş olsa zaten bu saçma konuşmalara hiç gerek olmazdı diye düşünüyorum
Peki. Konuyu uzatmaya gerek yok. Düşünceler farklı olabilir saygı duymak gerek diyorum sadeceİyi de siz beni alıntıladınız. Bu da karşılıklı diyaloğu doğurur. Alıntılayıp “düşünceme saygı duyun” demek enteresan. O halde ortaya yazsaydınız mesajımı alıntılamadan.
Kalkmış in dini imanı olmaz der hanımı yer uslu uslu iki gün beklerimAnladım
Yada
Karşısındaki nin güvenini böyle sağlayıp sonra başka şeyler yapmayı planliyorda olabilir
tabiki yanlış... Ama bakır olmayan bir erkeğin bakire kız araması da yanlış bence... Burda bir çok kişi olaya inanç boyutuyla bakiyor ben dahil... Öyle olunca da günah cinsiyet ayırt etmiyor....Öyle olmalı ona olmamalı demiyoruz ki zaten. Ama kızların erkekler yapıyor bizde yaparız düşüncesi yanlış diyoruz. Onlar kadar değerlerini düşürüyorlar