• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
En fazla milletin kocasinin artigi olursun yan sanayi olmak sana gore buyuk bir ozgurluk sana gore beni gbi olmamak demek metres olursun diyorum acikca anladinmi anlamazsan uzulurum vasfin o evlilik disi yatma meraklisisinya baya olacagin o hadi busefer gidiormm grsss

Ya cok merak.ettim baban mi yoksa kocan mi kendine metres yapti da böyle zoruna gitti senin????

En fazla milletin kocasinin artigi olursun yan sanayi olmak sana gore buyuk bir ozgurluk sana gore beni gbi olmamak demek metres olursun diyorum acikca anladinmi anlamazsan uzulurum vasfin o evlilik disi yatma meraklisisinya baya olacagin o hadi busefer gidiormm grsss

Sana cok açık ve net söylüyorum eğer götün yiyorsa bana özelden ulaş. Ben sana numaramı yazacaktim ama ozel.mesaj atılmıyor.

Ama.senin gibilerin götü yemez.

Bu konuda zaten tek bayanlar değil erkeklerde suçlu. Ama herkes böyle düşünse ne olur? Herkesin kucağında babası belli olmayan bebekler. Peki bu doğru mu? Çocuk yapmasınlar bari
Valla ben evrime inanırım. Benim değer yargılarıma göre evet doğru. Hayvanlar nikah, zar gibi şeyleri düşünmeden ürerler. Eğer bir çocuğu birlikte büyütmek isterlerse tek eşli oluyorlar.

İnsanların bekaret düşüncesi, bencilce bir yaptırım sadece. Aslında akıllı bir kadın, çocuğunun kimden olduğunu bilir.

Bir diğer husus bebeklerini sokağa atan kadınları “bekarete önem vermeyen bir ailede büyüdüler” diyerek genelleyemeyiz. Belki de dini vecibelerini yerine getiren, bakire evlenen, tam da sizin şartlarınıza uyan kadınlardı. Bunla ilgili bir anket mi yapıldı da bu kdr net konuşuyor herkes?
Ahlak denen şeyi sorgulayacaksak, “neden bazı kadınlar bebekleri sokağa bırakıyor?” Diyerek yapabiliriz bunu. Ama “bekareti evlenmeden bozulan kadınlar bebeklerini sokağa atıyor” diyerek sorgulayamayız. Nereden biliyoruz? Araştırmanız mı var? Ben hiç eğtimli, özgürce cinsel ilişki yaşayan birinin doğurup sokağa attığını görmedim. Haber varsa lütfen paylaşın. Bir kıstassa, müge anlı’ ya çıkan kadınlar hep bekaret baskısıyla yaşamış, çoğunlukla işsiz ve erkek eline bakan, çocuğuna sahip çıkamamış kdınlar. Ben bakire değildim evlendiğimde, sevgiliyken hamile kaldım. Çocuğumuz doğdu ve bu çocuk benden mi şüphesi yaşamadı eşim. Bal gibi de iyi anlaşıyoruz.
Biraz geniş düşünmek; matematik, istatistik, felsefeye kafa yormak lazım. Dünya büyük, zarlarımızdan büyük. Böyle safsatalarla kadınlar kendini değersizleştiriyor.

Ayrica seni pazartesi günü savcılığa sikayet edicem. TCK hakaret suçu yaz bi oku. Mahkemede görüşürüz.

Mahkemeye vermek de öyle cok alengirli bi iştir yapamam sanma cok basit bi istir gidip basit bi dilekce veriyorsun yetiyor.

Valla ben evrime inanırım. Benim değer yargılarıma göre evet doğru. Hayvanlar nikah, zar gibi şeyleri düşünmeden ürerler. Eğer bir çocuğu birlikte büyütmek isterlerse tek eşli oluyorlar.

İnsanların bekaret düşüncesi, bencilce bir yaptırım sadece. Aslında akıllı bir kadın, çocuğunun kimden olduğunu bilir.

Bir diğer husus bebeklerini sokağa atan kadınları “bekarete önem vermeyen bir ailede büyüdüler” diyerek genelleyemeyiz. Belki de dini vecibelerini yerine getiren, bakire evlenen, tam da sizin şartlarınıza uyan kadınlardı. Bunla ilgili bir anket mi yapıldı da bu kdr net konuşuyor herkes?
Ahlak denen şeyi sorgulayacaksak, “neden bazı kadınlar bebekleri sokağa bırakıyor?” Diyerek yapabiliriz bunu. Ama “bekareti evlenmeden bozulan kadınlar bebeklerini sokağa atıyor” diyerek sorgulayamayız. Nereden biliyoruz? Araştırmanız mı var? Ben hiç eğtimli, özgürce cinsel ilişki yaşayan birinin doğurup sokağa attığını görmedim. Haber varsa lütfen paylaşın. Bir kıstassa, müge anlı’ ya çıkan kadınlar hep bekaret baskısıyla yaşamış, çoğunlukla işsiz ve erkek eline bakan, çocuğuna sahip çıkamamış kdınlar. Ben bakire değildim evlendiğimde, sevgiliyken hamile kaldım. Çocuğumuz doğdu ve bu çocuk benden mi şüphesi yaşamadı eşim. Bal gibi de iyi anlaşıyoruz.
Biraz geniş düşünmek; matematik, istatistik, felsefeye kafa yormak lazım. Dünya büyük, zarlarımızdan büyük. Böyle safsatalarla kadınlar kendini değersizleştiriyor.
Hayvanlar? İnsanlar? İkisini kıyaslamak enterasan. Neyse senin düşüncendir saygı duyarım benim düşüncem de farklı saygı duyulmasını beklerim

Hayvanlar? İnsanlar? İkisini kıyaslamak enterasan. Neyse senin düşüncendir saygı duyarım benim düşüncem de farklı saygı duyulmasını beklerim
Bu mu? Hani fikir fırtınası? Bir sayfa yazı yzdım yahu. Bana düşüncelerini savunsana argümanlarla. Elbette saygı duyacağım düşüncene.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen bu üyeyi banlayıp 3 gun sonra geri getirmek burdaki üyelerin hepsine hakaret demektir.

Evet burası alt tarafi bi site ekranı kapatır gideriz ama bu biz burda bu şekilde ağır hakaretlere maruz kalmalıyız mi demek oluyor?

Ciddiye alınması gereken birsey nasıl cinsel organının resmini atan erkekleri süresiz uzaklastiriyorsaniz umarım buna da gereğini yaparsınız.

Ben tartışmayı sevmem. Düşüncemi söyler geçerim. Daha önce de fikrimi yazdım. Basta da fikrimi söyleyip geçmiştim. Sürekli bildirim gelince girip tekrar baktım. Önemsiz diyenler önemli diyenlerle dalga geçiyordu.
Onların fikrini ifade etme özgürlüğü varsa bizde fikrimizi söyleyebiliriz bende söyledim hepsi bu. Yoksa tekrar gireceğim bi konu zaten değildi. İnsanlar birbirlerinin düşüncelerine saygı duymayı öğrenmiş olsa zaten bu saçma konuşmalara hiç gerek olmazdı diye düşünüyorum
Bu mu? Hani fikir fırtınası? Bir sayfa yazı yzdım yahu. Bana düşüncelerini savunsana argümanlarla. Elbette saygı duyacağım düşüncene.

Ahanda kk nin demirbas konularindan:)

Artik onemsiz :) niye mi? Millet bu yuzden onden degil arkadan verir olmus. herkesin kendi tercihi ama karsidaki erkegi kandirir olmus. Ha cogu erkek hak etmiyo mu bunu? Belki sonuna kdr ama mevzu bu degil.

Ben tartışmayı sevmem. Düşüncemi söyler geçerim. Daha önce de fikrimi yazdım. Basta da fikrimi söyleyip geçmiştim. Sürekli bildirim gelince girip tekrar baktım. Önemsiz diyenler önemli diyenlerle dalga geçiyordu.
Onların fikrini ifade etme özgürlüğü varsa bizde fikrimizi söyleyebiliriz bende söyledim hepsi bu. Yoksa tekrar gireceğim bi konu zaten değildi. İnsanlar birbirlerinin düşüncelerine saygı duymayı öğrenmiş olsa zaten bu saçma konuşmalara hiç gerek olmazdı diye düşünüyorum
İyi de siz beni alıntıladınız. Bu da karşılıklı diyaloğu doğurur. Alıntılayıp “düşünceme saygı duyun” demek enteresan. O halde ortaya yazsaydınız mesajımı alıntılamadan.

İyi de siz beni alıntıladınız. Bu da karşılıklı diyaloğu doğurur. Alıntılayıp “düşünceme saygı duyun” demek enteresan. O halde ortaya yazsaydınız mesajımı alıntılamadan.
Peki. Konuyu uzatmaya gerek yok. Düşünceler farklı olabilir saygı duymak gerek diyorum sadece

Yok cope atiliyormus birseyler birseyler... Dunyayi kendi findik beyninden ibaret sananlar var.

Benim yabanci arkadasim var (avrupada yasiyorum) ve kiz 24 yasina kadar bakireydi. İlk sevgilisi ile birlikte olup bakireligini kaybetti ve 4 yildir birlikteler. Ev de satin aldilar. İki seneye kalmaz evlenirler de. Simdi avrupada yasiyor ve onlarda serbest diye kotu yollara mi dustu? Tuh kaka biri mi oldu? Degersiz mi oldu? Cope bebek mi atildi? Ne oldu yani?
Ben soyliyeyim. Hic. Gayet mutlu sevgi saygi goruyor :halay:
Avrupada ki cogu insan gibi. Hatta boyleleri aile de kuruyor inanirmisiniz? :KK73: Bazi kutu beyinlerden daha ahlakli oluyor boyleleri.

Bazen diyorum bazi insanlar bazi kesimdeki insanlarla nasil ayni ulkede yasiyor... Allah sabir versin. Birde boyleleri dinden bahseder. Dinime kufreden musluman olsa..
Dedem hep der di bana. Asil musluman bunlar diye yasadigimiz ulkede ki insanlar icin..hakliymis adam.

Her turlu sevisip sadece zar kaldiysa o bekaretin bi manasi yok.
Ha hic sevismeyip zari gittiyse zaten bakiredir.
Bakir el degmemis demektir. El degmedik yeri kalmamis surtunmekten alev almis degil yani :)
Onemine gelince benim icin erkek kadin bu konuda esittir. Bakire isteyen kendi bakir olacak.

Öyle olmalı ona olmamalı demiyoruz ki zaten. Ama kızların erkekler yapıyor bizde yaparız düşüncesi yanlış diyoruz. Onlar kadar değerlerini düşürüyorlar
tabiki yanlış... Ama bakır olmayan bir erkeğin bakire kız araması da yanlış bence... Burda bir çok kişi olaya inanç boyutuyla bakiyor ben dahil... Öyle olunca da günah cinsiyet ayırt etmiyor....

Back