- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Gayehasan56
Benim için bakirlikte önemli bakirelikte. Eşim bakir olmasaydı evli olmazdık. Muhtemelen ben bakire olmasam oda evlenmezdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli olmasaydi zar olmazdi. Veya erkekler icin önemli olsaydi onlarda da zar olurdu.
Kadin dogurandir, zannimca.
Kesin topa tutulacagim gardimi alayim
Hayır madem bu zar meselesini önemli görmek bu kadar saçma o zaman bir kadın doğuma muayeneye gidildiğinde bile evli olup olmadığın neden sorulur, bekarsan neden alttan muayene edilmez madem bu zar bu kadar önemsiz doktor bekar evli dinlemez yırtar geçerdi zarı alt yollardan da yapardı muayenesini. Ben sadece kadının değil erkeğin de zinaya bulaşmasına karşıyım, kocam benden önce bakir olmasaydı evet net evlenmezdim, ben olmasam o da beni istemezdi. Başkasının dokunduğu bir teni ben sahiplenmem, sahiplenemem..
Allah ıslah etsin. Sizden degil de sizin yetistireceginiz erkek cocuklardan gercekten korkuyorum.
HahHhaahaha
+100000Dini yorum gibi olmasını istemem ama burdaki mesele bence bakirelikten ziyade zina olayı zaten... Benim inançlarım gereği evlilik dışı birliktelik uygun bi durum değil ama tabiki herkesin düşüncesi, inancı kendine.... Ama bir bayan evlenmiş bekaretini kaybetmiş boşanmış tekrar evlenmek istiyordur işte bu noktada bakire olmasi olmamasi bence hic bir önem arz etmez.
Toplumun çoğu zaten önemli diyor. Çünkü toplum ikiyüzlü ve ahlaksız.. Eğer ahlaklı bi toplum olsaydık namusu, ahlakı kadının vajinasına koymaz kişinin zihniyetinde arardık.Madem zar önemsiz burada bikiritimi kiybittim simdi ivlilik disiniyirim diktirsem inlisilir mi diye sorulan konulara yine ayni düsüncede ki insanlar diktir diyor? E o zaman o soruyu soran kisiyide topa tutun yahu
Bu ne perhiz ne lahana tursusu
Demek ki neymis; her ne kadar yirtinsakta önemsiz diye, toplumun cogu önemli diyoo