• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Geri donup alinti yapmaya usendim ana muhakkak okursun bunu;
milletin annesine kufur edecegine git bir imla kilavuzu al da Türkçe ogren edepsiz. Cahilligin yazdiklarindan fiskiriyor. Allah yakininda olanlara sabir versin :))
Bu arada A apple pie 'a katiliyorum. Geyik yapan uye de iki gun banlanip donuyor, kadinlara agza alınmayacak kufurler, hakaretler eden de. Yok mu daha agir bir yaptirimi bunun?

o zarın bir amacı var
iç mekanizmayı korumak
kadın ilk kez birlikte olduktan sonra o savunma mekanizması çalışır ve bagısıklık sistemi gelişmeye başlar çünkü artık bu işi görecek zar yoktur
Ee tamam işte zar ha birliktelikle yırtılmış ha doktor tarafindan yırtılmış mekanizma her halükarda çalışmaya başlamayacak mı o zar yok ya hani, yani burada zarın önemsiz olduğunu savunan kaç kadın doktora "bekarım ama mühim değil alttan yapın muayeneyi" deyip zarının yok olmasına müsade etti. Ben söyleyeyim sıfır.. Ama pardon düşünce olarak modernnn! olmak yeterli fiiliyata dökülmesine gerek yok.

Bakirelik bu kadar önemli mi bi kızın sevdiği adamla birlikte olmak istemesi toplumca diyorum neden bu kadar ayıp günah olarak zaten dicek lafım yok erkegede kadına da günah
Erkeğe önemli bir çoğuna göre ama kendileri her halti yaparlar sanki yaptıkları bir kadin değilmiş gibi el değmemiş bakire kadın ararlar kendileri ne cok saçma

iki kadın düşünün

biri sevdiği adamla birlikte olmuş ama ayrılmışlar

diğeri birçok adamla her haltı yemiş zarını saklamış Allah razı olsun

bence ilk örnek çok daha asil

yani zarın şu örnekte mesela bir hükmü kalmadı

Kıyaslama moduna girilirse evet ilki önde. Zarı korumak adına herhaltı yapan insanlarda var.
O yüzden her zaman söylediğim şey bakirlik ve bekaret korunmalı ama Zara çok anlam yüklenmemeli ,

Aslında Erkekler evlenecekleri kadının geçmişiyle uğraşana kadar, kendi geçmiş günahlarının tövbesi için uğraşsa ne güzel olurdu.

O zar vajinayı koruma dışında hiç bir işe yaramıyor hatta gereksiz denilebilecek derecede..
Bu kadar kutsallastirmayin bence olayı.
Cık o çok kutsal nasıl anlaşılır yoksa bekaret :D . Zarın amacı Kızı cinsel hayattan önce sağlık açısından korumak ama bunu geri kafalilara antalamayız basmas kafası :deli:

Ee tamam işte zar ha birliktelikle yırtılmış ha doktor tarafindan yırtılmış mekanizma her halükarda çalışmaya başlamayacak mı o zar yok ya hani, yani burada zarın önemsiz olduğunu savunan kaç kadın doktora "bekarım ama mühim değil alttan yapın muayeneyi" deyip zarının yok olmasına müsade etti. Ben söyleyeyim sıfır.. Ama pardon düşünce olarak modernnn! olmak yeterli fiiliyata dökülmesine gerek yok.

neden zarını doktorun bir aletle yırtmasını isterki bir kadın zaten?
bakım burada muhim olan zarın varlıgı da değil
zar namus göstergesi değildir

ama varlığının bir mantıgı var onu açıkladım

Önemli olmasaydi zar olmazdi. Veya erkekler icin önemli olsaydi onlarda da zar olurdu.

Kadin dogurandir, zannimca.

Kesin topa tutulacagim gardimi alayim :p

Sadece senin zannınca değil evrensel olarak kadın doğurandır da zarla alakası ne, bekaretten sonrada dogurabiliyo kadınlar

Zarın tek önemi iç organları korumak içeri doğru bir açıklık erkeklerde olmadığı için onlarda yok

doktor kendisi bakire iken alttan muayene etmez. Zarın amaçlı sistemi korumak. Doktor neden müdahale etsin. Zarın amacını bi okuyun araştırın

Daha 2 sayfada olay kıymak kıyamamak noktasına gelmiş o adamla evlenip birlikte olunca size kıymış mı oluyo yani,bu mantık hastalıklı bu kadar vajinusmus hastası olması tesadüf değil demek ki

Seven insan sevdiğini arzular iki tarafta isterse birlikte olurlar kıymak falan yok ortada

Dini boyutuna girmiyorum mantigim ayri duygum farkli bu konu da cunku oyumu onemsiz olarak kullandim

Sadece senin zannınca değil evrensel olarak kadın doğurandır da zarla alakası ne, bekaretten sonrada dogurabiliyo kadınlar

Zarın tek önemi iç organları korumak içeri doğru bir açıklık erkeklerde olmadığı için onlarda yok

Tatlim dogurganligin alakasini sonraki sayfalarda yazdim.

Konuya gelecek olursam; sahsi fikrimi degil, mantiktan yola cikarak diyorum

Günah boyutunu tartışamayız
Zira her dine mensup insan var
Dini yorum yapmak istemesemde şöyle açıklık getirebilirim ki
Sen dindarsındır , bu sana ve kitabına göre günahtır ama yaparsın
Yine aynı şekilde o kadar dindar olmayan ve ya dinsiz diye adlandırılan bu konuda özgür olduğunu bilir ama yapmaz
Ben zar meselesine takık değilim , aşkın sadece sevişmekten geçmediğinin farkındayım o kadar .

20 lik diş gibi kızlık zarı da önümüzdeki yıllarda kaybolacak yeni nesil zarsız doğmaya başladı bile ama bizim toplumda bu nasıl dillendirilecek hic bilmiyorum bi 100 senede bunun sancısı sürer,artık erkekler avcı değil bizde toplayıcı değiliz yapımız değişecek uyum sağlayacağız
Kafaları 2018e güncelleyin

Dini Açıdan evet Günah zina haram kılınmış sonuçta ama kadın için haramsa erkek için de haram .
Bunun dışında ahlaki Açıdan da sadece kadın suçlu ve Ahlaksız ilan ediliyor evlilik dışı ilişkilerde erkek erkektir istediği kızla gezer tozar ama bâkire kız hakkıdır bâkire olmayanla evlenilmez düşüncesi var . Bu da çok acımasız ve haksız bir düşünce bana göre bâkire olmayan kızla erkek Arasında hiçbir fark yok . Sonuçta her iki tarafında kendini sakınması gerekiyor .

Misal evlenmiş ayrılmış kızla evlenmek çok Abes karşılanıyorken Erkeğin dulu olmaz diyorlar . Toplum Ahlaksız ...
Kesnlikle. Toplum ahlaksız!

02145215.jpg
haram4545.jpg

Back