- 5 Nisan 2017
- 147
- 130
- 18
- Konu Sahibi Gayehasan56
Hadi canimmm gercektenmiSana demiş erkek diye. Jeton köşeli galiba. Şu ip adresine bi bakılsın senin bekle sen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi canimmm gercektenmiSana demiş erkek diye. Jeton köşeli galiba. Şu ip adresine bi bakılsın senin bekle sen.
Korktum sizdeeeennnn napicam smdi aglassim geldi offf skldm yaaaa
Ben cikiyimda bir koseye saklanayim smdi mavii allah korusun beni smdi dover bunlar ipimi bulup belki kotu seyler yaparlar bana kac kurtar kendini sendeGüldürme :)
En guzel cumlen buydu en iyisi ole yapimGit kocana sarıl o cok deger veriyor teselli eder seni
Sen yalakaliga devam sen kendini savun rahat olSeagok bacim mi diyeyim oglum mu diyeyim bilemedim ama cidden cok ayip ediyorsun. Bu uslup hic hos degil. Sahsen uslubundan ötürü seninle ayni düsüncede olmaktan utandim
illa edep illa edep
Ben düşüncemi söyledim kaçacak birşey yok :)Ben cikiyimda bir koseye saklanayim smdi mavii allah korusun beni smdi dover bunlar ipimi bulup belki kotu seyler yaparlar bana kac kurtar kendini sende
Seagok bacim mi diyeyim oglum mu diyeyim bilemedim ama cidden cok ayip ediyorsun. Bu uslup hic hos degil. Sahsen uslubundan ötürü seninle ayni düsüncede olmaktan utandim
illa edep illa edep
En guzel cumlen buydu en iyisi ole yapim
Evet hatta firstimmm hatta kirstim uykuya gidiyorum seni cok ozliycem elmacikZaten bi pıstın korkudan üzüldüm sana da. Böyle de merhametli bi insanımdır.
Omrunuzde duymadinizya bu laflari allahkm yaaa
Evet hatta firstimmm hatta kirstim uykuya gidiyorum seni cok ozliycem elmacik
Gerçekten ben de aynısını düşündüm. Ben kendisiyle zıt dusuncedeyim ona ragmen bu seviyede biriyle tartışıp insanlarin su lafları okumasina sebebiyet verdim diye utandim.
Sen yalakaliga devam sen kendini savun rahat ol
Bosver sen onu uyku kafasina vurmus. Ben onun adina senden özür diliyorum.
Sen YALLAMASIN benim adiMa ozurdileme ben onla bunla yatcam die kendini paralayanlar bas ustu olduda ben kufur ettim die noldu cokmu utandin hadi beee su sahte tavirlariniz .. neyse ben yatiyorum banlanmis olursam sizi ozliycem coooookkk ozliycemUtanmanin adi yalakalik hi
Ben ozur dilemiorm aynen arkasindayim kimse benim adima edemez sen onla bunla orda burda yatip kalkmayi normallestirmeye caliscaksin die ben kufur etttigim icin zerre pisman degilim.. byeeeeİnceliginiz için teşekkür ederim