• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Flörtlerim oldu,İki evlilik yaptım. İlkinde bakire değildim, ikincisinde Ztn olamam. Çocuğum da oldu. Bu bekaret konusunda da hiç sorun yaşamadım. Kafa yapın neyse ona uygun adam bulur, öyle örgütlenirsin.

Ayrıca hayvanlar kütür kütür çiftleşiyor, cayır cayır ürüyor:dondurma: dişi doğurgandır, zarı ondan var gak guk. Ne saçma düşünceler bunlar. Üremek bir kereye mahsus bir şey mi? Her seferinde zar yenilenmediğine göre?!

Seagok Seagok bacim mi diyeyim oglum mu diyeyim bilemedim ama cidden cok ayip ediyorsun. Bu uslup hic hos degil. Sahsen uslubundan ötürü seninle ayni düsüncede olmaktan utandim

illa edep illa edep

Gerçekten ben de aynısını düşündüm. Ben kendisiyle zıt dusuncedeyim ona ragmen bu seviyede biriyle tartışıp insanlarin su lafları okumasina sebebiyet verdim diye utandim.

Omrunuzde duymadinizya bu laflari allahkm yaaa

Utanmanin adi yalakalik hi :deli:
Sen YALLAMASIN benim adiMa ozurdileme ben onla bunla yatcam die kendini paralayanlar bas ustu olduda ben kufur ettim die noldu cokmu utandin hadi beee su sahte tavirlariniz .. neyse ben yatiyorum banlanmis olursam sizi ozliycem coooookkk ozliycem

İnceliginiz için teşekkür ederim
Ben ozur dilemiorm aynen arkasindayim kimse benim adima edemez sen onla bunla orda burda yatip kalkmayi normallestirmeye caliscaksin die ben kufur etttigim icin zerre pisman degilim.. byeeee

Back