- Konu Sahibi Gayehasan56
Tatlım sen böyle “zar önemli, bekaret önemli” demesen, demeseniz o bebekleri sokağa bırakırlar mı? Çocuk doğurmanın ve kadının kutsal olduğu bir ülke düşün; değer yargıları ne kadar farklı olurdu. Kadının, kimden olduğuna bakılmaksızın doğurduğu çocuğu herkes bağrına bassa, hediyelee yağsa. Böyle bir kültürde o bebek sokağa atılır mı?Acik acik fikrimi soyleyip cikiyorum bu konudan.. evlilik disi cok modern olarak cok ileri goruslu olmak olarak gorup benimsediginiz yasam tarzi yuzunden etraf ortalik mali kimden peydahlandigi belli olmayan ailesinden gizli dogurup hastanelerin tuvaletlerine atan veya habire kurtaj yapan bekar evi paylasan kizlarin kapi onunde dogum kontrol haplari ve gebelik testleri posetlerle bulunuyor bu cagdas olduk sanarken kendinizi erkekler yaparsa biz niye yapmiyoruz derken kendini ucuzlastiran erkekler gibi olucaz derken o igrenc adamlarin arasinda dun geceki yaptiginiz fantezilerini kah kaha esliginde anlatilan onlarin Masadaki mezesi olmaktan baska birsey olunmuyor.. Sevismeyi sevmekle denk tutan kadinlar turemis yazik. Sevismeden sevemezlermis.. bu fikirdekilerinde cocuklarida saten kendileri gibi orda burda ucuz ucuz dolasan milletin agizina sakiz olup kendine saygisi olmayan kizlar erkekler yetisiyor iste.. ANNE OLUCAKSINIZ Hanimlar birakin onu bunu ANNE OLUCAKSANIZ olmadan once biraz Anne vasfina layik olmaya calisin .. illla cok normal yaparim diyorsaniz yarin cocugunuz olunca canimin istedikleriyle yattim kalktim cocugum bakirelik felan bana sacma geliyor oyusden baban ilkinmi diye sorma 5ci felandi baban ama cok asigim babana boyle birsey iste ask sevgi benim icin,felan diye anlatirsiniz..
KENDISINE SAYGISI OLMAYANLARIN ONLA BUNLA YATMAK ICIN YALANDAN ILERI GORUSLU TAVIRLARIDA AYRI BIR KOMIK .. ANALAR neler yetistiriyor taktir ettim sizi Annelerinizide..
Baskı, kaçakları doğuruyor. Pastayı üstten sıktıkça sıkıyorsunuz, sağdan soldan fışkırıyor işte.