• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
İste zar degil malesef insanda beyin haysiyet olmasi gerekiyor.

Seagok Seagok denilen insan musvettesinde hicbiri yok. Ben de kufur etmeyi biliyorum cok sukur agzim var ama iste ben de haysiyet denilen seu mevcut kendisinin aksine. Eger yiyorsa özelden numarani yazarsan seagok kim kimi ne yapıyor bi gorelim ne dersin yiyor mu? Yoksa sadece lafta misin?

Cok edeplisiniz sizzzz benim agizim piss ama siz motorsunuYa cok edeplisiniz alkisliyorummm sizi hadi bas git

İste zar degil malesef insanda beyin haysiyet olmasi gerekiyor.

Seagok Seagok denilen insan musvettesinde hicbiri yok. Ben de kufur etmeyi biliyorum cok sukur agzim var ama iste ben de haysiyet denilen seu mevcut kendisinin aksine. Eger yiyorsa özelden numarani yazarsan seagok kim kimi ne yapıyor bi gorelim ne dersin yiyor mu? Yoksa sadece lafta misin?
Korkuyorummm sendennn elma cok korkuyorummm napicam simdi agliycam:dua:

Herkes görüşünü yazıp geçse böyle olmazdı bence. Ben ilk başta önemli deyip geçmiştim. Sürekli bildirim gelince girip baktım önemli değil diyenler önemli diyenlerle dalga geçip duruyor. Onların cevap verme özgürlüğü varsa benim de var o yüzden düşüncemi yazdım bu kez. Neden farklı düşüncelere bu kadar kapalı herkes. Aksi düşünceyi duymak istemeyen insan aksi düşünce beyan etmez diye düşünüyorum. Küfürlü konuşmayı da hiç-bir bayana yakıştırmam

Günah olan bir şeyin , duyulduğu zaman ayiplanmasi kadar normal birşey yok.
Hee sonunda yaaaaaa sonunda ama senide zivanadan cikarir bunlar birazdan hic bulasma bunlar arsiz ama ben dahada arsizim banlayamadilar benide birturlu

Herkes görüşünü yazıp geçse böyle olmazdı bence. Ben ilk başta önemli deyip geçmiştim. Sürekli bildirim gelince girip baktım önemli değil diyenler önemli diyenlerle dalga geçip duruyor. Onların cevap verme özgürlüğü varsa benim de var o yüzden düşüncemi yazdım bu kez. Neden farklı düşüncelere bu kadar kapalı herkes. Aksi düşünceyi duymak istemeyen insan aksi düşünce beyan etmez diye düşünüyorum. Küfürlü konuşmayı da hiç-bir bayana yakıştırmam
Sen. Gozunu kapat bn kufur ederken

Korktum sizdeeeennnn napicam smdi aglassim geldi offf skldm yaaaa

Back