• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Seagok Seagok Yazdıklarınız aşırı hakaret dolu ve aşırı saygısızca. Bir sürü şey saydırmışsınız pes doğrusu. Bir kadına da bunları yazmak asla yakışmıyor. Her şeyin bir üslubu var, dozu kaçırmışsınız. Ben evlilik dışı ilişki yaşayanlardan değilim fakat her türlü fikre saygım var. Hepimizin de olmalı. Lütfen hakaret etmeyin. İğrenç kelimeler ediyorsunuz “anana söverim” demek ne demek?! Yazıııık... Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla bir bak lütfen...

Ben değer görüyorum. Ailem nisanlim arkadaşlarım bana deger veriyor ama herseyden önce ben kendime deger veriyorum.

Bu hayattaki tek amacim sizin gibi oglusum kocacim ve zarım degil hicbir zaman da olmadi olmayacak da
Yaw heeeee ileri zekaaaa heeee .. emin ol senin gbi kendini hafif gosteren ne kiz ne erkek yetistirmiycem.. senin nisanlinla amacin ne olucak kocacm oglusum kizim olmiycakta ? Gayesiz hayal dunyadan cik

Seagok Seagok Yazdıklarınız aşırı hakaret dolu ve aşırı saygısızca. Bir sürü şey saydırmışsınız pes doğrusu. Bir kadına da bunları yazmak asla yakışmıyor. Her şeyin bir üslubu var, dozu kaçırmışsınız. Ben evlilik dışı ilişki yaşayanlardan değilim fakat her türlü fikre saygım var. Hepimizin de olmalı. Lütfen hakaret etmeyin. İğrenç kelimeler ediyorsunuz “anana söverim” demek ne demek?! Yazıııık... Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla bir bak lütfen...

Birinin bu üyeye igrencisiniz demesi gerekiyordu o da ben oldum.

Muneeee bakta banla bsni yoksa hepsinin harbiden anasni sikicem

Ya algi sorununuz mu var? Gerçekten ciddi soruyorum bi zeka gerililiginiz varsa
op
Hmmmm sen diye hitap etmek ve saygi beklemek

Ben SIZden cevap beklemiyorum zira hic umrum değilsiniz
orada sadece sen yazıyor olsa önemsemem zaten. Yazdığın yazıyı bi bütün olarak oku bence benden kötü söz duydun mu? Bana da bu şekilde konuşmaya hakkın yoktu

Guldum aksam aksam ogretmenini cagiran bebeler gibi muneeeeeee muneeeee

La yimeyin birbirinizi alt tarafi et parcasi.

yaradan bile irademizi serbest birakmisken, bizler kim oluyoruz da birbirimizin düsüncelerinden ötürü hakaretler ediyoruz.

kadin kadina igrenc dermi, basit dermi etmeyin. Sitede yazilan yorumlar disaridan okunuyor. Yapmayin ayiptir yahu ayip.

Senin anana sovrim beni zorlama ookmi?????????
Muneeee bakta banla bsni yoksa hepsinin harbiden anasni sikicem

Sen bu uslubunla beni ve diger kisileride yani zar önemli diyenleride karalamis oluyorsun.

Haddini asma, terbiyeni takin. Ziar bu terbiyeyle cidden zarin bir önemi yok

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Valla insan gbi yazdim cok oynadi biyerleriniz bundan anliyorsunuz demeki hadi banim acilinca gorsszzz

Back