• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Tatlim iyi diyorsun hos diyorsun da bu sitede hristiyan olani da var ateist olani da. O üyelere de saygi duymamiz gerek.
Ben hiristiyana ateiste birsey demiyorum musluman kadindan bahsediorm zaten.. ama hiristiyanlikdada esinle olman gerekiyor sadece muslumanlikta degil.

Basit sizsiniz hanimefendi basit olmaya da mahkumsunuz.

O kadar igrencsiniz ki şu sitede binlerce yorum okudum sizinki kadar midemi bulandıran olmadi.
Niye onla bunla yat deseydim onemli degil yatip kalkmak tek gecelik olmaya devam et desem hosuna gidicekmi? Ozaman sana oyle diyorum ayni tellden calmaya devam et.. hadi ikile

Sadece kızlık bozulunca ilişkiye girince mi değer görecek kadınlar!
Sen kendinde deger gormedigini cok iyi biliyorsun ne diye ayak yapiyorsun anlamadim? Her bakire evlenen kadin cok mutlu mesut diyen yok zaten konu kadinin kendine olan saygisi sende olmadigindan anlamaman normal

Sadece kızlık bozulunca ilişkiye girince mi değer görecek kadınlar!

Ya algi sorununuz mu var? Gerçekten ciddi soruyorum bi zeka gerililiginiz varsa boşuna yormicam çünkü kendimi.

Deger gormek zara mi bagli zarin varsa veya yoksa mi deger görüyorsunuz?

Insan olun insan. Zarla değil insanlikla saygi görülür. Sevişmek veya sevişmemek değil önemli olan insanlik onemli olan karakter. Bunu anlamıyorsunuz.

Niye değerinizi zara bagliyorsunuz? Sadece zariniz mi var? Hayattaki tek basariniz bu mi zar mi yani?

La yimeyin birbirinizi alt tarafi et parcasi.

yaradan bile irademizi serbest birakmisken, bizler kim oluyoruz da birbirimizin düsüncelerinden ötürü hakaretler ediyoruz.

kadin kadina igrenc dermi, basit dermi etmeyin. Sitede yazilan yorumlar disaridan okunuyor. Yapmayin ayiptir yahu ayip.

Ya algi sorununuz mu var? Gerçekten ciddi soruyorum bi zeka gerililiginiz varsa boşuna yormicam çünkü kendimi.

Insan olun insan. Zarla değil insanlikla saygi görülür. Sevişmek veya sevişmemek değil önemli olan insanlik onemli olan karakter. Bunu anlamıyorsunuz.

Niye değerinizi zara bagliyorsunuz? Sadece zariniz mi var? Hayattaki tek basariniz bu mi zar mi yani?
Sen deger gormuyorsunya uzuluyormusun bu duruma ileri zekali arkadas

Sen önce cevap verirken saygı göstermeyi öğren olur mu? Sonra benden cevap bekle

Sen deger gormuyorsunya uzuluyormusun bu duruma ileri zekali arkadas

Ben değer görüyorum. Ailem nisanlim arkadaşlarım bana deger veriyor ama herseyden önce ben kendime deger veriyorum.

Bu hayattaki tek amacim sizin gibi oglusum kocacim ve zarım degil hicbir zaman da olmadi olmayacak da

Back