Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Neler olmuş burada daha 5. sayfadayım

---------Amme Hizmeti İçerir--------

-Ağır küfürler
-Gerekli mercilere şikayet
-Din ekseninde bekaret olgusu
-Seven yapmaz
-Geyik, komiklik/şakalar
-Ban ve kapanış

-------------------------------------------------

Emeğe Saygı +Rep

Bi arkadaş (erkek) duvarında şu sözü paylaşmıştı bana da ilginç geldi. Allah kızlara güvenseydi zarlı yaratmazdı diye. Bi isyankar erkek atasözü gibi.. gibi..
O zar (hymen) bebeklikte koruyormuş vaninayi mikroplardan mi ne. Zaten gunumuzde hic mi yok zarini diktiren. Her halti yiyip el degmemis kiz ayagina yatan. Ya da arkadan veren. Cok tanidigim var. Zaten onun gibi bi erkekte onu buluyor. Zina eden erkeklerle zina eden kadinlar evleniyor. Herkes kendisine bi baksın.

Henüz ağır küfürler kısmındayım

5. sayfada KİB butonunu kırdım forumdaş kardeş

Teşekkürler +Rep

Hic de oyle olmuyo. Imtihan dunyasi.Her zina edenle zina eden evlenmiyo .

hocamiz demisti ki amacimiz demokratik birey yetistirmek ama demisti daha başinda bile degiliz...ne kadar hakli goruyorum ... kimsenin kimseye saygisi duygusu ...kimse kimsenin dusuncesine saygi gostermiyor.... kadın kadinidir düşmanidir hep soyluyorum

Dogru.

Sen şaka mısın

Bu konu ne tarafa ceksen o tarafa gidecek bir konu ve bence cok hassas bir konu. Insanlarin birbirlerini kisisel olarak tanimadiklari halde birbirlerini suclayici sekilde konusmalarina anlam veremiyorum. Herkes kendi hayatindan sorumludur ve herkesin kendi deger yargilari vardir. Bana yanlis gelen bir durum baskalarina gore yanlis olmayabilir.

Bizler kimiz ki baskalarini yargilayabilelim? Evet bakirelik bana gore onemli. Evlenmeden once cinsel anlamda birisiyle yakinlasmamak benim tercihim. Ama herkeste boyle olmak zorunda degil. O kisi eger ki bir dini inanca mensupsa, Allah'a inaniyorsa bu durum onunla Allah arasındadir.

Bu konuda okuduklarim beni dehsete dusurdu gercekten. Boylesine hemcinsini yargilayan hor gören bir kafa yapisina sahip olmak..bilemedim gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…