- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
- Konu Sahibi Gayehasan56
-
Neler olmuş burada daha 5. sayfadayım
---------Amme Hizmeti İçerir--------
-Ağır küfürler
-Gerekli mercilere şikayet
-Din ekseninde bekaret olgusu
-Seven yapmaz
-Geyik, komiklik/şakalar
-Ban ve kapanış
-------------------------------------------------
Emeğe Saygı +Rep
Yaşayamama kiniKarısını aldatan erkek de zina yapıyor ama kimse küfretmiyor. Kimseye zarar vermeden kendi iradesiyle ilişki yaşayan kadına ana avrat küfür ediliyor. Neyin kini bu?
Henüz ağır küfürler kısmındayım
5. sayfada KİB butonunu kırdım forumdaş kardeş
Teşekkürler +Rep
Hic de oyle olmuyo. Imtihan dunyasi.Her zina edenle zina eden evlenmiyo .Bi arkadaş (erkek) duvarında şu sözü paylaşmıştı bana da ilginç geldi. Allah kızlara güvenseydi zarlı yaratmazdı diye. Bi isyankar erkek atasözü gibi.. gibi..
O zar (hymen) bebeklikte koruyormuş vaninayi mikroplardan mi ne. Zaten gunumuzde hic mi yok zarini diktiren. Her halti yiyip el degmemis kiz ayagina yatan. Ya da arkadan veren. Cok tanidigim var. Zaten onun gibi bi erkekte onu buluyor. Zina eden erkeklerle zina eden kadinlar evleniyor. Herkes kendisine bi baksın.
O kısımda ben bir yenilik göremedim şahsen. Bildiğimiz klişe küfürler işte.
Keşke onca şikayete değecek bir yenilik içerseydi
Haddi aşmada çok yenilikçiler Bree öyle deme.
hocamiz demisti ki amacimiz demokratik birey yetistirmek ama demisti daha başinda bile degiliz...ne kadar hakli goruyorum ... kimsenin kimseye saygisi duygusu ...kimse kimsenin dusuncesine saygi gostermiyor.... kadın kadinidir düşmanidir hep soyluyorum
Sen şaka mısınHayır madem bu zar meselesini önemli görmek bu kadar saçma o zaman bir kadın doğuma muayeneye gidildiğinde bile evli olup olmadığın neden sorulur, bekarsan neden alttan muayene edilmez madem bu zar bu kadar önemsiz doktor bekar evli dinlemez yırtar geçerdi zarı alt yollardan da yapardı muayenesini. Ben sadece kadının değil erkeğin de zinaya bulaşmasına karşıyım, kocam benden önce bakir olmasaydı evet net evlenmezdim, ben olmasam o da beni istemezdi. Başkasının dokunduğu bir teni ben sahiplenmem, sahiplenemem..
Ohaaagggg ensestttttcocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?