- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
- Konu Sahibi Gayehasan56
Merak ediyorum
Yaa harun abi sen git naap biliyon mu önce bi anatomi dersi al. Ne nerde iyice bi öğren sonra milletin yatak odasını didikle tamam mı abisi? Hadi bakim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ediyorum
Yaa harun abi sen git naap biliyon mu önce bi anatomi dersi al. Ne nerde iyice bi öğren sonra milletin yatak odasını didikle tamam mı abisi? Hadi bakim.
Bakire olmadan evlenen veya kocasi ile evlenmeden cinsel iliskiye giren oldu mu kocanuz evlenmeden ilgisiz miydi
inşallah kızın olur da dilerim Allah’tan misli misli çıkarır senden. kızına bir şey olmasın ama sen kahrolursun inşallah her gün. benim zarı da sana vereyim çok önemliyse, ahlak yoksunu pislik.cocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
Hasan sal artik milleti kurban olam
Erkek mi bu
Bak bide anlamadan dinlemeden cevap yazdım
Nasıl yaptıysam boyle bıseyı
inşallah kızın olur da dilerim Allah’tan misli misli çıkarır senden. kızına bir şey olmasın ama sen kahrolursun inşallah her gün. benim zarı da sana vereyim çok önemliyse, ahlak yoksunu pislik.
Ya hasan abi bi dur zaten ortalık karışıkPeki bu adamlar bakir miydi
Seçeneklerimiz:
-Erkek
-Cahil Erkek/Kadın
rezil ya gerçekten ben utandım. erkek bence kadın olduğuna inanmak istemiyorum. çocuk yetiştiriyor bir de.Ay ne yazmıs o Öyle tü rezil bi de kadın olacak
rezil ya gerçekten ben utandım. erkek bence kadın olduğuna inanmak istemiyorum. çocuk yetiştiriyor bir de.
Yabancilara sirf gayri muslim diye ole deniyor belki ama... cok sacma.. cunku bizdede onlardada bu konuda iki seklide savunan insanlar var. Mesela bazi avrupa ulkelerinde koylerde yasayanlar var.. erkek arkadas pantolona dahi izin verilmiyo kizlara.. Yani onlar sole bole denmez.. bizim erkeklerde canlari istedigiyle yatarlar cumayi kacirmazlar ama cunup gezmezler mesela :) istisnalar var tabii.. yani yabancilar soledir demek yanlis. Ki bunu soykeyenler kac yabanci taniyor acaba?Bizim gibi yabancıları her an sevişmeye müsait kadınlar olarak görmeleri ne kadar incitici bilemezsiniz. Üstüne bir de gavur denilmesi ne kadar çirkin. Oysaki beni ne kadar tanıyor, benim değerlerimin ve sınırlarımın neler olduğunu nerden biliyor?
Size çok samimi bir şekilde söyleyebilirim ki şimdiye kadar kimin neyi ne kadar yaşadığıyla hiç ilgilenmedim. Bunun da çok faydasını gördüm. Böylece insanlara karşı saygılı ve hoşgörülü olmayı öğrendim. Bekaret vs bunlar çok küçük detaylar. İnsan olabilmekse büyük bir detay ve maalesef herkes olamıyor.
aynen tekrar edeyim. mahkemeye verirdim ama yurtdışına gidiyorum iki hafta sonra annemler muhattap olmasın bu rezille.Sabahta bir kac yorumuna denk geldim erkek ağzı var evet. Şikayet Et egm sayfasından
aynen tekrar edeyim. mahkemeye verirdim ama yurtdışına gidiyorum iki hafta sonra annemler muhattap olmasın bu rezille.
Sen şimdi mükemmel müslümansın öyle mi? Anneler senin o zarından daha mı az kutsal..!Senin anana sovrim beni zorlama ookmi?????????
Degildi.Bosayacak biri degil.Peki bu adamlar bakir miydi
Bakire olmadan evlenen veya kocasi ile evlenmeden cinsel iliskiye giren oldu mu kocanuz evlenmeden ilgisiz miydi
Konudaki gayeni ve soru içindeki denklemi çözeyim, cevap vereceğim sana Hasan'ın gayesi kardeşim.
Bakire + nikah + koca Bunları taraf tarafa toplayayım.
İlgisizlik/ evlilik x cinsel ilişki kök içinde yine bekaret.
Bi sn.