Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Önemsiz

Bu sizin bahsettiğiniz dingil erkekler nerede yaşıyor ya?

Hiç karşıma geçip bana bunu sorabilecek, bunun hakkında laga luga yapabilecek bir erkekle karşılaşmadım

Tavra göre demek ki

Kimse cesaret bile edemez öyle bir şeyi sormaya bırak sorun etmeyi

Bakire olmadan evlenen veya kocasi ile evlenmeden cinsel iliskiye giren oldu mu kocanuz evlenmeden ilgisiz miydi

Konudaki gayeni ve soru içindeki denklemi çözeyim, cevap vereceğim sana Hasan'ın gayesi kardeşim.

Bakire + nikah + koca Bunları taraf tarafa toplayayım.
İlgisizlik/ evlilik x cinsel ilişki kök içinde yine bekaret.
Bi sn.

cocugumu agizina alma o aminaa kazigi sokarim senin gbilerle skni kirletcek degil rahat ol benim oglum anasni skik
inşallah kızın olur da dilerim Allah’tan misli misli çıkarır senden. kızına bir şey olmasın ama sen kahrolursun inşallah her gün. benim zarı da sana vereyim çok önemliyse, ahlak yoksunu pislik.

inşallah kızın olur da dilerim Allah’tan misli misli çıkarır senden. kızına bir şey olmasın ama sen kahrolursun inşallah her gün. benim zarı da sana vereyim çok önemliyse, ahlak yoksunu pislik.

Ay ne yazmıs o Öyle tü rezil bi de kadın olacak

Yabancilara sirf gayri muslim diye ole deniyor belki ama... cok sacma.. cunku bizdede onlardada bu konuda iki seklide savunan insanlar var. Mesela bazi avrupa ulkelerinde koylerde yasayanlar var.. erkek arkadas pantolona dahi izin verilmiyo kizlara.. Yani onlar sole bole denmez.. bizim erkeklerde canlari istedigiyle yatarlar cumayi kacirmazlar ama cunup gezmezler mesela :) istisnalar var tabii.. yani yabancilar soledir demek yanlis. Ki bunu soykeyenler kac yabanci taniyor acaba?

Pardon kelimeyi uzerine alan herkesten ozur diliyorum kirdiysamda ozur diliyorum yazmamaliydim onu. Yargilamiyorum kimseyi ben hristyan bi ülke dogdum buyudum ve hala yasiyorum benim hristyan arkadaslarim da var iliskiye giren girmeyen bu kisiden kisiye degisir ben sadece Müslüman olanlar icin soyluyorum dinen yasak oldugunu yoksa isteyen istedigini yapabilir... Tekrar kusura bakmayin.

Bakire olmadan evlenen veya kocasi ile evlenmeden cinsel iliskiye giren oldu mu kocanuz evlenmeden ilgisiz miydi

Sonuç gırgır üzeri kırmızı gecelik çıktı Hasan kardeş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…