Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Kesinlikle katılıyorum size böyle bir saçmalık olabilirmi kadın dünyanın hakaretini etti insanlara Birgün banlanıp geri gelecek aslında direk mahkemelik olmalı bu klavye namus bekçisi küfürlü şahıs

Eskiden bakirelik önemliydi benim için ama şuan aynı fikirde değilim çünkü kadın erkek eşitliğine ters düşüyor bizim bakireliğimizi ölçen bir et parçası iken erkekler her b.ku yiyip senden başkasına el sürmedim demesi kafi geliyor hiçde adil değil.Mesela ben ilk evlendiğimde ilk gecede kanamam olmadı ve bu anotomik birşeydi zaten çoğu bayanda olmazmış eğer karşımdaki cahil bir insan olsaydı ben çoktannn babamın evinde o.pu damgası yemiş bir bayan olarak oturacak olacaktım demem o ki benim namusumu bir et parçası belirleyemez erkeklerde bekareti temsil eden bir öge olsaydı kabulumdü ama bu durumda herkes eşit diyorum ve susuyorum

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen

bu ana avrat kufur eden kadin birkac gun banlanip siteye geri mi donecek ?
bu tarz hakaretler yasal olarak da suc
siz uyelerinize yasal yaptirim yapamazsiniz ama siteden atabilirsiniz uyeligini sonlandirabilirsiniz

3 gun banlanip sonra geri donmesini istemiyorum buraya

hepimize kufur eden bir insan burada var olmamali

Ben olsam mahkemelik olmuştu çoktan. O yüzden ben hiç bulaşmadım konuya yalnız bu tür konular çok açılıyor son zamanlarda. O da ilginç.

Aynı fikirdeyim Milena. Sosyal platform diye herkes herkese hakaret mi etmeli?

Bu kadar iğrenç küfürler eden birinin ahlaklı olduğunu iddia etmesi çok ironik gerçekten. Bekaret benim için önemli ama her haltı yiyip zarı onda olduğu için bakireyim diyenlerin bekareti değil kasdettiğim. Bu kafa yapısındaki kişilerin yetiştirdikleri zihniyette aynen bu şekilde olur şaşırmamak gerek.

Aynı fikirdeyim Milena. Sosyal platform diye herkes herkese hakaret mi etmeli?
boyle birsey yok
sunun yazdigi kufurleru dilekceylr savciliga versek zaten ceza alir cunku bu bir suc , kimse kimseye kufur edemez
o yuzden banlanmak yetmez siteden atilmasi gerekiyor bu kisinin

Ben olsam mahkemelik olmuştu çoktan. O yüzden ben hiç bulaşmadım konuya yalnız bu tür konular çok açılıyor son zamanlarda. O da ilginç.
İlginç hemde çok komik yani şöyle Evren’de acaba tekmişiz uzaklıktayız varmı yada bu insanların hayatına giren robotlar hakkında ne düşünüyorsunuz falan böyle şeyler konuşup tartışsak fikir alsak öğrensek birbirimizden bilgiye dayalı şeyler öğrensek ne hoş olur bitmedi bizim bu bekaret sorunumuz arkadaş isteyen sevişsib istemeyen saklasın herkesin hayata bakışı yetiştilme tarzı başka nedir yani bunu herseferinde konuşmak üzülüyorum çok böyle konular görünce

boyle birsey yok
sunun yazdigi kufurleru dilekceylr savciliga versek zaten ceza alir cunku bu bir suc , kimse kimseye kufur edemez
o yuzden banlanmak yetmez siteden atilmasi gerekiyor bu kisinin
Zaten sanal alemde küfür etmenin ve hakaret etmenin cezası çok daha ağır. Ver savcılığa gitsin Milena. O kim ki?

Sadece bu konu değil ama bir iki haftadır arka arkaya tartışmaya mahal verecek konular açılıyor.

Biraz goz attimda bu kufur eden erkek bence. Siteden atilmasi gerekiyor. Boyle bir agiz bir kadinda olamaz bence . Ana avrat dumduz gitmis bu ne yahu

Geyikten banlanıp 7 veya 10 gün bile siteye giremeyen arkadaşlar var. Ki hiçbir şekilde küfür etmedikleri halde. Bu üye üç gün banlanıp dönerse aşırı adaletsizlik olacak. Zira ana bacı bırakmadı, küfürlerle ralli yaptı şahsımıza yönelik.

Bu üyenin hem üyeliği iptal edilmeli hem de başka yeni bir üyelikle buraya asla gelememeli. Biz elimizden geleni yapıyoruz şikayet konusunda. Yöneticiler de bu kişiye engel olursa çok mutlu oluruz. MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…