- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi Gayehasan56
Kadın sapık çıktı rıza babaAy yeni geldim durun kapatmayın bi okuyup gelcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın sapık çıktı rıza babaAy yeni geldim durun kapatmayın bi okuyup gelcem
Bakire olmadan evlenen veya kocasi ile evlenmeden cinsel iliskiye giren oldu mu kocanuz evlenmeden ilgisiz miydi
Ben onu yazanın diğer mesajlarına baktım ve ciddi anlamda üslup farkı var. Eşi falan mı aldı teli ne oldu?Sabahta bir kac yorumuna denk geldim erkek ağzı var evet. Şikayet Et egm sayfasından
Kesinlikle katılıyorum size böyle bir saçmalık olabilirmi kadın dünyanın hakaretini etti insanlara Birgün banlanıp geri gelecek aslında direk mahkemelik olmalı bu klavye namus bekçisi küfürlü şahıs
Ben olsam mahkemelik olmuştu çoktan. O yüzden ben hiç bulaşmadım konuya yalnız bu tür konular çok açılıyor son zamanlarda. O da ilginç.Kesinlikle katılıyorum size böyle bir saçmalık olabilirmi kadın dünyanın hakaretini etti insanlara Birgün banlanıp geri gelecek aslında direk mahkemelik olmalı bu klavye namus bekçisi küfürlü şahıs
Aynı fikirdeyim Milena. Sosyal platform diye herkes herkese hakaret mi etmeli?Mune Kazen
bu ana avrat kufur eden kadin birkac gun banlanip siteye geri mi donecek ?
bu tarz hakaretler yasal olarak da suc
siz uyelerinize yasal yaptirim yapamazsiniz ama siteden atabilirsiniz uyeligini sonlandirabilirsiniz
3 gun banlanip sonra geri donmesini istemiyorum buraya
hepimize kufur eden bir insan burada var olmamali
boyle birsey yokAynı fikirdeyim Milena. Sosyal platform diye herkes herkese hakaret mi etmeli?
İlginç hemde çok komik yani şöyle Evren’de acaba tekmişiz uzaklıktayız varmı yada bu insanların hayatına giren robotlar hakkında ne düşünüyorsunuz falan böyle şeyler konuşup tartışsak fikir alsak öğrensek birbirimizden bilgiye dayalı şeyler öğrensek ne hoş olur bitmedi bizim bu bekaret sorunumuz arkadaş isteyen sevişsib istemeyen saklasın herkesin hayata bakışı yetiştilme tarzı başka nedir yani bunu herseferinde konuşmak üzülüyorum çok böyle konular görünceBen olsam mahkemelik olmuştu çoktan. O yüzden ben hiç bulaşmadım konuya yalnız bu tür konular çok açılıyor son zamanlarda. O da ilginç.
Zaten sanal alemde küfür etmenin ve hakaret etmenin cezası çok daha ağır. Ver savcılığa gitsin Milena. O kim ki?boyle birsey yok
sunun yazdigi kufurleru dilekceylr savciliga versek zaten ceza alir cunku bu bir suc , kimse kimseye kufur edemez
o yuzden banlanmak yetmez siteden atilmasi gerekiyor bu kisinin
zaten ikiyüzlülük orada ya.Peki bu adamlar bakir miydi
Sadece bu konu değil ama bir iki haftadır arka arkaya tartışmaya mahal verecek konular açılıyor.İlginç hemde çok komik yani şöyle Evren’de acaba tekmişiz uzaklıktayız varmı yada bu insanların hayatına giren robotlar hakkında ne düşünüyorsunuz falan böyle şeyler konuşup tartışsak fikir alsak öğrensek birbirimizden bilgiye dayalı şeyler öğrensek ne hoş olur bitmedi bizim bu bekaret sorunumuz arkadaş isteyen sevişsib istemeyen saklasın herkesin hayata bakışı yetiştilme tarzı başka nedir yani bunu herseferinde konuşmak üzülüyorum çok böyle konular görünce
+1Bu kadar iğrenç küfürler eden birinin ahlaklı olduğunu iddia etmesi çok ironik gerçekten. Bekaret benim için önemli ama her haltı yiyip zarı onda olduğu için bakireyim diyenlerin bekareti değil kasdettiğim. Bu kafa yapısındaki kişilerin yetiştirdikleri zihniyette aynen bu şekilde olur şaşırmamak gerek.
sen neden evli kalıp 2 de çocuk verdin bu dengesize?Degildi.Bosayacak biri degil.