• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
O mantık şöyle: aslında kendisi yapmak istiyor ama yapamıyor bir şekilde bastırılmış özgürce yaşayan birini görünce de hırstan kuduruyo

Aksini hiç görmedim bastırılan insan kudurmaya daha müsait,bir tanesi çok yakın arkadaşımdı türlü naneler yiyip kaçarak evlendi hamileydi iyiki aldı adam yani,baksan seni beni beğenmezdi ailesi çünkü benim uzun vadeli bir sevgilim vardı tatile falan gidiyodum onunla,ailem baskıcı değildi 27ye 2 ay kala evlendim ve nerdeyse 10 senelik sevgilimle evlendikten sonra birlikte oldum

Bizim gibi yabancıları her an sevişmeye müsait kadınlar olarak görmeleri ne kadar incitici bilemezsiniz. Üstüne bir de gavur denilmesi ne kadar çirkin. Oysaki beni ne kadar tanıyor, benim değerlerimin ve sınırlarımın neler olduğunu nerden biliyor?

Size çok samimi bir şekilde söyleyebilirim ki şimdiye kadar kimin neyi ne kadar yaşadığıyla hiç ilgilenmedim. Bunun da çok faydasını gördüm. Böylece insanlara karşı saygılı ve hoşgörülü olmayı öğrendim. Bekaret vs bunlar çok küçük detaylar. İnsan olabilmekse büyük bir detay ve maalesef herkes olamıyor.

Kimse kimsenin seks hayatına karışamaz .kişi ister doruklarında Yaşar , ister yaşamaz .. ama buraya gelipte kimse namus bekçiliği yapmasın ..zira namus beyindedir ..ve ne yazık ki burda çok fazla beyinsiz var ..

Bakire olmadan evlenen veya kocasi ile evlenmeden cinsel iliskiye giren oldu mu kocanuz evlenmeden ilgisiz miydi

Bizim gibi yabancıları her an sevişmeye müsait kadınlar olarak görmeleri ne kadar incitici bilemezsiniz. Üstüne bir de gavur denilmesi ne kadar çirkin. Oysaki beni ne kadar tanıyor, benim değerlerimin ve sınırlarımın neler olduğunu nerden biliyor?

Size çok samimi bir şekilde söyleyebilirim ki şimdiye kadar kimin neyi ne kadar yaşadığıyla hiç ilgilenmedim. Bunun da çok faydasını gördüm. Böylece insanlara karşı saygılı ve hoşgörülü olmayı öğrendim. Bekaret vs bunlar çok küçük detaylar. İnsan olabilmekse büyük bir detay ve maalesef herkes olamıyor.

Benimde bir cok yabanci arkadasim vardi babasi yabanci annesi turk gercekten o kadar saygililarki benim kiyafetime ,inancima ve merak ediyolar neden ? Nasil? Hani yobaz gozuyle bakip direk gerici diye ithamlarda bulunmuyolar. Ama bende onlara karsi oyleyim merak ediyorum. Soruyorum cok seviyoruz birbirimizi.. sizinde dusunceniz cok guzell kimseye karismamk ve saygi duymak hic degismeyin.

Sen tam olarak ne yasiyosun iliskinde yani ? Sevgilin var evlilik dusunuyosunuz ama aranizda seks yok olmasindan cekiniyosun olursa bana ilgisi azalirmi? Evlenmezmi benimle? Bu tarz seylermi soruyosun.
Adam seviyosa ve adamm gibi adamsa zaten seninle seks yasasada yasamasada ne olursa olsun birakmaz ve hayat arkadasin olur. He tam tersi oldugunu dusunuyosan temkinli ol.

Back