- 21 Ağustos 2017
- 46
- 33
- 3
- 28
- Konu Sahibi Gayehasan56
Peki bu adamlar bakir miydidövmek yerine boşasaymış o zaman.
hala küfür, şiddet var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bu adamlar bakir miydidövmek yerine boşasaymış o zaman.
hala küfür, şiddet var mı?
Yok zaten alintiladiginiz yorumda demis :)
Yok zaten alintiladiginiz yorumda demis :)
O mantık şöyle: aslında kendisi yapmak istiyor ama yapamıyor bir şekilde bastırılmış özgürce yaşayan birini görünce de hırstan kuduruyo
Aksini hiç görmedim bastırılan insan kudurmaya daha müsait,bir tanesi çok yakın arkadaşımdı türlü naneler yiyip kaçarak evlendi hamileydi iyiki aldı adam yani,baksan seni beni beğenmezdi ailesi çünkü benim uzun vadeli bir sevgilim vardı tatile falan gidiyodum onunla,ailem baskıcı değildi 27ye 2 ay kala evlendim ve nerdeyse 10 senelik sevgilimle evlendikten sonra birlikte oldum
Peki bu adamlar bakir miydi
Tamam sorun degil :) ben celiski gordugum icin yazdim, simdi daha fazla cevap yazip munenin cimbizina takilmayayim zaten yazik bu konuda fazla mesai yapacakAlıntıladığım yorumda öyle bir ifade görmedim
Ya bakir değilseBakirdi.
Bakire olmadan evlenen veya kocasi ile evlenmeden cinsel iliskiye giren oldu mu kocanuz evlenmeden ilgisiz miydi
Bizim gibi yabancıları her an sevişmeye müsait kadınlar olarak görmeleri ne kadar incitici bilemezsiniz. Üstüne bir de gavur denilmesi ne kadar çirkin. Oysaki beni ne kadar tanıyor, benim değerlerimin ve sınırlarımın neler olduğunu nerden biliyor?
Size çok samimi bir şekilde söyleyebilirim ki şimdiye kadar kimin neyi ne kadar yaşadığıyla hiç ilgilenmedim. Bunun da çok faydasını gördüm. Böylece insanlara karşı saygılı ve hoşgörülü olmayı öğrendim. Bekaret vs bunlar çok küçük detaylar. İnsan olabilmekse büyük bir detay ve maalesef herkes olamıyor.
Merak ediyorumYaa gaye ne istiyon bizden allasen yaa.
Peki bu adamlar bakir miydi
Ya bakir değilse
Napacaksin hasan efendi?Bakire olmadan evlenen veya kocasi ile evlenmeden cinsel iliskiye giren oldu mu kocanuz evlenmeden ilgisiz miydi
Merak ediyorum
Merak ediyorum
Bakire olmadan evlenen veya kocasi ile evlenmeden cinsel iliskiye giren oldu mu kocanuz evlenmeden ilgisiz miydi