• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Ben kimseye kufur etmiyorum fikrimi soyledim

Modernlikten kasıt nedir?
Zira çok geniş bir kavram :)
Ben modernlik tanımı yapmadım aslında hanımefendinin alıntısına taşlama yaptım.
Ancak bence modernlik geniş bir tanım değil dümdüz şudur herkes kendi hayatını başkasına zarar vermeden yaşar, herkes kendi işine bakar. Kimse dini inancını bilmeden birine “e sevişmek haram” demez. Ya da kimse “her koyun kendi bacağından asılır ama modernlik diye pezevenklik yapmanın anlamı yok.” falan demez. Sevişmek isteyen sevişir, istemeyen de sevişenin anasına babasına sövmez.

Ben "DE" derken.Canim ben kimseyle olmadigim halde defalarca her seferinde bunun damgasini yiyorum.

Burada altını çize çize kimseyle olmadığım halde demenize gerek yok bence... Bu muameleyi görerek hala ayrılmamak, böyle bir durumda sadece bu kadar saçma bir şey için şiddete hakarete rağmen evliliği sürdürmek sizin tercihiniz. Bence mağdur değilsiniz.

Saka gibi nezaman bukdr kendinizi astiniz ne ara kinayip orspu dedigimiz gavurlarla yarisir oldunuz? Bunu birde marifet sandiniz.. Allah islah etsin

Bu sitede yabancı ve müslüman olmayan insanlar olabileceğini de biliyor musunuz? Ne kadar çirkin bir zihniyetiniz var böyle. Ben yabancıyım mesela, bizler için gavur ve orospu deyip kınıyor musunuz yani? Hemen ardından da ‘Allah ıslah etsin’ demişsiniz.

Bizim gibi yabancıları ‘gavur,orospu’ olarak nitelendirip bir de üstüne kınadığınız için Allah sizi ıslah etsin. Bu sizin için yürekten duamdır. Yoksa hiçbir zaman ‘insan olma’ olgusuyla karşılaşamayacaksınız.

İnsanları etiketlememek, yargılamamak, kınamamak gibi yüce ve bilgece fikirlerle bir gün buluşmanızı dilerim. Yoksa insan olmanın ne demek olduğunu anlayamadan ölüp gideceksiniz.

Masal58 Masal58 gerçekten seven dokunamaz ne demek bi açar mısın, evlenenler sevgisi bitince mi evleniyo, öyle olmalı ki evlenince dokunuluyo gayet,bunca evlilik aşksız mı yürüyo, erkeklerin bi yerlerde sevip dokunamadığı kadınlar var dokunabilmek için sevmedikleri kadınlarla mı evleniyorlar

Yani bu mantıktaki bir kadının evliliğinin ilk gecesinin çok travmatik olacağını tahmin etmek için alım olmaya gerek yok

Ankette bekaret önemli tarafı baya bi almış yürümüş ya :KK70:
Şimdi orada inancı gereği önemli diyen de vardır, toplum gereği önemli diyen de.. Aslında ikisi çok farklı şeyler de neyse.

"Bekaretin namusla alakası var mıdır" gibi bi soru olsaydı sanmıyorum böyle bi sonuç çıkacağını... Ama yorumlar bekaret-namus üzerinden yapılıyor o da ayrı konu.

Suanda nerdeyse esit gibi :)

Eşitlik sağlanacak, az kaldı:KK14:

Seçim sonucu bekler gibi bakıyorum laşskdjakdfgb :D
Yav hep aynı mevzu...
Şu net alemine giriş yaptığımdan beridir (Sene 98-99 :D ) bitmeyen muhabbet... Seks seks, seks, bekaret, bacak arası, namus, bekaret, zar, 6-6 düşeş, bacak arası, seks, seks, din, seks, saygı duy, küfür, seks. :D

Ben modernlik tanımı yapmadım aslında hanımefendinin alıntısına taşlama yaptım.
Ancak bence modernlik geniş bir tanım değil dümdüz şudur herkes kendi hayatını başkasına zarar vermeden yaşar, herkes kendi işine bakar. Kimse dini inancını bilmeden birine “e sevişmek haram” demez. Ya da kimse “her koyun kendi bacağından asılır ama modernlik diye pezevenklik yapmanın anlamı yok.” falan demez. Sevişmek isteyen sevişir, istemeyen de sevişenin anasına babasına sövmez.

Bir ima oldugunu farkedemedin ve saşırdım yoruma...Afedersiniz.

Ayrıca dibine kadar katılıyorum :)))

Kesin topa tutulacagim ama umrumda degil ozgurluk diye bagiranlar ozgurce yorum yapmamada kizacaklar bence onemli bi durum lafim iste gunah diyenlere geri kafali diye kus beyinli diye hakaret edenlere
" Modernleşme ve medeniyet adı altında.. Pezevenkleşmeye gerek yok."
Sevdigin adam olabilir fakat gercekten seven dokunamaz bence.
Dinen zina sayilir

Yahu şuna da çok gülüyorum.
Seven erkek yapmaz!
Sevdiğin adam yakınlaşmak için herhangi bir adımda bulunmuyorsa seni arzulamıyor demektir. Arzulanmadığın bir ilişkide de boynuzu yemeye mahkumsundur.
İster inanın ister inanmayın "seks" hayatın önemli bir parçası.

Seçim sonucu bekler gibi bakıyorum laşskdjakdfgb :KK70:
Yav hep aynı mevzu...
Şu net alemine giriş yaptığımdan beridir (Sene 98-99 :KK70: ) bitmeyen muhabbet... Seks seks, seks, bekaret, bacak arası, namus, bekaret, zar, 6-6 düşeş, bacak arası, seks, seks, din, seks, saygı duy, küfür, seks. :KK70:

Ahahahahashdhdhddh zar düşeş fjdjdjdkd

Bu arada bekaret konusu kişiden kişiye göre değişir. Eğer sorumluluğu alacak yaştaysanız canınızın istediğini yaşarsınız. Yarın bir gün pişman olacaksanız hayatınızda böyle bir gerginliğe gerek yok.
Katılıyorum. Ne babana ne sevgiline muhtaç olacaksın. Kendi evin olacak ve gelirin. Korunacak kadar aklın başında olmalı. Bulaşıcı hastalıklarını ve riskleri bileceksin. Bu durumda hap , spiral olmaz sevgiline prezervatif kullandıracaksın. Kaza durumunda bir bebeğe tek başına bakacak gücün olacak veya tercihin o yöndeyse bir kürtajın sorumluluklarını tümüyle alabilecek güçte olmalısın. Sonra orda burada, arkadaşların evinde falan sevişmeyi de çirkin buluyorum. Herkes o sırada ne yaptığını biliyor. Ondan zaten seviyesiz olur. Özel hayat adı üstünde. Bunları sağlayabilecek bir kadın zaten ne yaptığını biliyordur.

Seçim sonucu bekler gibi bakıyorum laşskdjakdfgb :KK70:
Yav hep aynı mevzu...
Şu net alemine giriş yaptığımdan beridir (Sene 98-99 :KK70: ) bitmeyen muhabbet... Seks seks, seks, bekaret, bacak arası, namus, bekaret, zar, 6-6 düşeş, bacak arası, seks, seks, din, seks, saygı duy, küfür, seks. :KK70:
Aynen aynen :) yapanlar ve yapmayanlar olarakta ikiye ayrilan bi sekil varki:))) ya kim nabiyosa yapsin ya herkesin kendi seysi.. dogru veya degil kime ne:)

Bu sitede yabancı ve müslüman olmayan insanlar olabileceğini de biliyor musunuz? Ne kadar çirkin bir zihniyetiniz var böyle. Ben yabancıyım mesela, bizler için gavur ve orospu deyip kınıyor musunuz yani? Hemen ardından da ‘Allah ıslah etsin’ demişsiniz.

Bizim gibi yabancıları ‘gavur,orospu’ olarak nitelendirip bir de üstüne kınadığınız için Allah sizi ıslah etsin. Bu sizin için yürekten duamdır. Yoksa hiçbir zaman ‘insan olma’ olgusuyla karşılaşamayacaksınız.

İnsanları etiketlememek, yargılamamak, kınamamak gibi yüce ve bilgece fikirlerle bir gün buluşmanızı dilerim. Yoksa insan olmanın ne demek olduğunu anlayamadan ölüp gideceksiniz.

O mantık şöyle: aslında kendisi yapmak istiyor ama yapamıyor bir şekilde bastırılmış özgürce yaşayan birini görünce de hırstan kuduruyo

Aksini hiç görmedim bastırılan insan kudurmaya daha müsait,bir tanesi çok yakın arkadaşımdı türlü naneler yiyip kaçarak evlendi hamileydi iyiki aldı adam yani,baksan seni beni beğenmezdi ailesi çünkü benim uzun vadeli bir sevgilim vardı tatile falan gidiyodum onunla,ailem baskıcı değildi 27ye 2 ay kala evlendim ve nerdeyse 10 senelik sevgilimle evlendikten sonra birlikte oldum

“Seven erkek dokunamaz, kıyamaz” deyip evleniyorsunuz sonra konu açıyorsunuz burda “kocam iktidarsız” diye halbuki perşembenin gelişi çarşambadan belli. İki yetişkin sorumluluk sahibi insan sevişmek istiyorsa niye sevişemesin? anlamadım ki kıyamayacak neler oluyor hayatınızda sksjjsjs

Back